adult hakkında

Uzunefe' Alıntı:
bak yine dediğim konuya geldi . ben diyorum ki dark_angel öyle bi sistem çıkarmalı ki kontrol panelinde adultu kapatabilelim . yani isteyenler adult u açık tutar , istemeyenler de kapalı tutar ve sitede dolaşırken hiçbir şekilde adult gözükmez
sağolasın dostum

Gardaş bir senin isteğine göre ne yazacaklar onun yerine dini bilgiler bölümümüz falan diye mi değişecekler.Kendi kariyerini düşünüyorsan işyerinde bu tür işlevlerle uğraşmazsın.

nihil' Alıntı:
Gardaş bir senin isteğine göre ne yazacaklar onun yerine dini bilgiler bölümümüz falan diye mi değişecekler.Kendi kariyerini düşünüyorsan işyerinde bu tür işlevlerle uğraşmazsın.
senin ne demeye çalıştığını anlaymadım kariyerim bu formun alaksı ne dir onuda çözemedim sadece bişey sordum olur olmaz yardımcı olabilirdin
teşekür ediyorum genede

onu bunu bilmemde motorum soğuyana kadar adulttayım....saygılar herkese

kontrol panelden seçeneklerndirilmesi biraz zor gibi geldi bana ama mantıklı ayrıca kalsın kime zararı var

sanki yaptığımız bi şuç kardeşim millet sokakada afedersin bilmama naparken bizler burda adulta girmişiz yada girmemişiz ne farkeder:)

MaVeRcİk' Alıntı:
kontrol panelden seçeneklerndirilmesi biraz zor gibi geldi bana ama mantıklı ayrıca kalsın kime zararı var

sanki yaptığımız bi şuç kardeşim millet sokakada afedersin bilmama naparken bizler burda adulta girmişiz yada girmemişiz ne farkeder:)

konuş baba yürü kim tutar seni :)

yaa hiç guluceğim yoktu arkadasım adult en altta zaten sende siteyi en altına kadar indirme ;)

:D kokten cozum yani

evet dediğim bu benim zaten arkadaşlar ben zaten sorumdada belirttim bende kulanıyorum belli zamanlarda diye adultculara bişey dediğim yok zaten ki en başta kendime demiş olurum benim sorduğum konu yeni mesajlara gözükmeye bilirmiydi gerekli arkadaşlar gerekli konuşmları yaptı zaten bunun ötesi yok zaten
benim için önemli bir konuydu teşekkür ediyorum birkez daha paylaşan herkese

Geri