Advanced System Care temizlik sorunu

ugurkirmizi

New member
Reaction score
0
arkadaşlar advanced system care ile derin tarama yapıp problemleri düzelttikten sonra pcyi ilk tekrar açışımda disk taraması yapıyor gözden geçiriyor bunu her temizlik sonrası yapıyor bi ayarı var mıdır acaba yapmaması için?

Program pahalı olduğu kadar faydasız bir çözümdür, şuanak kadar gelmiş geçmiş tek faydalı program Xp için Xp Manager Win7 için Win7 manager dir.

Program diskini silerken Badsector oluşturmuştur, bu nedenle hatalı alan sürekli taranıyordur. Yani yanlış program kullanmak diskine malolmuş olabilir. Bir bad sector taraması yapmanı öneririm.

Program pahalı olduğu kadar faydasız bir çözümdür, şuanak kadar gelmiş geçmiş tek faydalı program Xp için Xp Manager Win7 için Win7 manager dir.

Program diskini silerken Badsector oluşturmuştur, bu nedenle hatalı alan sürekli taranıyordur. Yani yanlış program kullanmak diskine malolmuş olabilir. Bir bad sector taraması yapmanı öneririm.

bad sector taraması nasıl yapabilirm peki?

HDDScan28 veya buna benzer programlar sektör taraması yapar. Herkesin bildiği hiren boot bakım ve tamit araçlarıyla dolu bir boot cd dir. Hackhellde çok sağlam paylaşımlar var. İso olarak indirip nero veya benzeri bir programla cdye yazdır ve onlarca sorununa çareler üret.

hiç bişey olmadı, hangı dıskın hata veriyorsa sağ tıkla özellikler/ayarlar/diski onar tıkla. 2 tane seçenek var 2sininde tıkını koy daha sonra başlat de sorunun cozulur bunu yaparken antivirusunu devre dışı bırak ve işlem yapma diskin büyüklüğü ve işlemcine göre uzun veya kısa sürebilir.

hiç bişey olmadı, hangı dıskın hata veriyorsa sağ tıkla özellikler/ayarlar/diski onar tıkla. 2 tane seçenek var 2sininde tıkını koy daha sonra başlat de sorunun cozulur bunu yaparken antivirusunu devre dışı bırak ve işlem yapma diskin büyüklüğü ve işlemcine göre uzun veya kısa sürebilir.

Katılıyorum, HDTune ile sağlıklı bir tarama yapabilirsin, ama dahası diskinde sorun var mı onu da görebilirsin, Ben Tr çevirisini yapmıştım, bu linkten indir ve direkt kurulmadan çalışacaktır.

Durumun görselini bizimle de paylaşırsan ayrıntılı bilgi verme şansımız olur.

İndirme linki
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

O halde mutlu ol, Diskinde sorun yok, işletim sistemi giriş (boot) dosyaları yada konumları ile ilgili bir sorun olmalı. Çözümden emin değilim ama Formata gerek olacağını sanmıyorum. Biraz daha araştır ama sorunu farklı şekilde dile getir.

Başlangıçta disk taraması yada ing olarak Disk Check on startup problem şeklinde.

Advanced SystemCare Programı zararlımı diyorsunuz? - Benim bilgisayarım da internette çok yavaş ne yapmak lazım internette biraz daha hız kazanmak için bağlantı 12000 üstünde kotayı aştığım için 3000 e düştü ama sanki 250k gibi davranıyor.Teşekkürler.

Geri