Ag Iletisim Kurallari-ip Katmanlari Domain Vs.vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaΨèŔcİķ

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle sizlere ağ iletişim kuralarının en sade şekli ile açıklamaya çalıştım
yerel ağ iletişim network internet vs hazırlanan döküman sizler yani hackhell için hazırlanmış

ağ iletişim kuralları içerikli ön bilgi bulunan bir kitap özetidir diyebilirim
daha eklenecek şeyler ama dayanamadım sizlerle paylaşmak güzel bi zevk

Bu kurallar vs bilinmesi gereken bilgisayar ağı hakkındaki gerçekden yararlı ve bilinmesi gereken bilgilerdir.

resimlere gönül rahatlığı ile tıklayabilirsiniz..; )
download[Word uygulaması(görsel)]
download[notpad-uygulaması(görsel=0)]

ayrıca konu ile ilgili soru ve sorunları burada paylaşırsanız yardımcı olabilir

emeğine sağlık abicim.....

eyw maverr , eline sağlık

walla bize bunları ders die gosteriolar .eline sağlık:)

emeğine sağlık kardeş ben bir şirkette bilgi işlemde calışıyorum..Bunları biliyorum fakat..Sana sormak istediğim bir şey var..Yardımcı olabilirsen sevinirim..Şimdi şirkette telefon hattı üzerinden kullandığımız güneş programı var..lizlayn yani..Şirketin kablolama sistemi çoğunlukla fiber kablo..4 tane fiber siwich var..Ana merkezden başlıyor ve dağılarak son noktaya gidiyor..Ve bulara ilaveten fabrikamızda acsess pointler var 10 tane..Bunlara barkot okutuyoruz wriless olarak el terminalleri var bunlarla barkot okutuyoruz..bu acsess poinlere giden ayrıca fiber kablo var ve bu kabloyu converterle bakıra cevirerek siwiche bağladık ve acess poinlere drekt ıp verdik..İlk gün çalıştı ama daha sonra bıçak gibi kesildi..Baya uğraşmamıza rağmen ben bir yerlerde çakışmanın olduğunu düşündüm..Kabloyu cekev firmayı test için çağırdım onlarda wireleslerle çakışmanın olduğunu söylediler..peki bunu neden yapar converter devredeyken bütün acsess pointler duruyor..Convertere devreden alınca radyo firakansıyla çoğu çalışıyor..Bunun sebebi nedir sizce..Yardım edebilirseniz yada fikir sunarsanız sevinirim...saygılar..

merhaba sevgili kardeşim bana yardım ederseniz çok müteşekkir olurum.
evimde 2 pc var 1 inde wista 2. sinde xp bu 2 si arasında modemden nasıl bağlanırım paylaşım yapıp oyun oynamak istiyorum saol dostum şimdiden saygılarla

kaerdeş linkler ölüü tam aradığım şey ama bii yenilesen hani linkleri zahmett olmassa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri