Ah İsraİl Ah Bİttİn Sen !!!

Dostum gerçekten güzel paylaşım ....
bunları izledikten sonra hiç bişey yapamamak eli kolu bağlanmış gibi oturmak insana çok koyuyo.......

Allah tüm zalimlerin belasını versin....

saol ama içim geçti bakamadım yarıda kapattım ama yinede güzel bir çalışma teşekkürler!!!!

Bu Ne Abİ Bunlar İnsan Olamaz Topunun A.q

o israil ki ; lanetli bir ırktır. Allah belalarını versin şeytanın hizmetkarları

tek kelime ile SEREFSİZLER.

ben bişi demim çünkü başlarsam yaklaşık üç paragraflık küfür birikti

ArkadaŞlar Altta Slayt Olarak İzleme İÇİn SaĞ En Altta Televİzyon Şeklİndekİ Sİmgeye Tiklayin

bunlar bayağı zaman oldu piyasaya sürüleli,görmeyen arkadaşlar için iyi bir paylaşım..ama TAKDİRİ İLAHİ..Nedenmi ?
kendileri yapmasada ataları biz TÜRKLERE yaptıklarının acısını İLAHİ ADALET YERİNE GELİYOR...ALLAHÜTEALANIN GAZABI NE MÜTHİŞTİR...İÇİMİZ KALDIRMASADA YAPTIKLARININ CEZALARINI ÇEKİYORLAR....onlar halifeye islama,TANRININ ASKERLERİNE İHANET ETTİLER İSRAİLİ ASIL ONLAR KURDU...SATILIKLARIN GELECEĞİ BUDUR....

stefan keşke böle düşünmesen bende ihanet etmelerini kınıyorumda taktiri ilahi kaderde var allah günahlarını affetsin onlarında

tarihe bakıldıgı zaman israilin bu tür failiyetleri her daim olmuştur her dayimde acı bi azap onları bulmuştur

şükürler olsun kahredici rabbimize

ARkadaşlar bunlar şer.....iz haysiyetsiz insanlar.Bu israile dur demek lazım yoqsas Allah etmesin bunlar şerefsizce bizi bile arkadan vurur.ÖNümüzden iş yapmak yemez...

Valla Ne Diyeyim Arkadasım Çok güzel Bir Çalısma Ve Keşke Hitler Şu İsrailin Ve Tüm yahudileri Kazısaydı kökünden Ama Nasip Nerdesin Hitler!!!!!!!!!!!!

Eden bulur diye bir söz vardır atalar sözüdür

Güç Adil devletlerde olmayınca,
Kim dur diyecek ki İsrail e;
Onlar vuruyor tüm dünya seyrediyor.

Geri