ahanda fıkranın hasları burda iki tane

justreal08

New member
Reaction score
0
ahanda fıkranın hasları burda iki tane yenisi geldi taze taze unarım beğenirsiniz

fıkraaa biiiirrrrrrrrrr
eski zamnalrda bi padişah arabistanı fethetmiş ve buraya vali olaraka kendi adamlarından birini koymuş. bu vali arabistan sokaklarında gezerken bi bakmış bütün erkekler gömlek giyiyo altta hiç bişi yok yani üstte gömlek altta nanay var neyse bunu hemen padişaha haber veriyo padişah diyo -hemen bi bildiri yayınlayın yarından tezi yok arabistanda donsu dolaşanın başı vurulacaktır neyse velhasıl kelam bildirinini üztünden bi ay geçiyo neyse herkes giyiyo tabikorkudan ama inzibatlar devriye gezerken bi tane adamı yakalıyolar don giymeyen hemen tutup o zamanın mahkemesine götürüyolar hakim alıyo adamı karşısına başlıyo sorma
-ismin
-abdülmecit
-yaşın
-39
-evlimisn
-evet
-kaç çocuğun var
-birinci karımdan 15 ikinci karımdan12 üçüncü karımdan 11 dördüncü karımdan 9 beşinci karımdan 4 demiş bizim arabistanlı abdülmecit
hakim şaşırmış sonra demiş karar
ABDÜLMECİTİN DON GİYMEYE VAKTİ OLMADIĞINDAN BERAATİNE KARA VERİLMİŞTİR

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZİDİR İKİNCİSİ YOLDA ÖNCE YOURUMLARI VE TEŞEKKÜRLERİ ALİM Bİ ZAHMET HEHEHHEHEHE OUHAHAHAHHAHAHHAH

bi gün bi radyo programında yanlış hatırlamıyosam isim de vermek istemiyorum ama caghla şıkhell di galiba he işte neyse bizim radyonun vji diyorki günün sorusu caghla şıkhelle değer vermek. tabii bizim elamnlar zıplıyo olaya neyse arıyolar telefonla şte biri diyoki ben onun için dünyaları veririm biri diyoki ben karımı boşarım biri diyo işte ben arbamı satarım ama bi tane has delikanlı çıkıyo ama siz ne dersiniz bilmem aynen şunalrı söylüyo konuşma su vj(radyo sunucusu) ad(afilli delikanlı) başlıyoz
vj:evet siz ne kadar değer veriyosunu caghla şıkhelle
ad:250 milyon
(vj burda dumur olur şaşırır)
vj:aaa gerçekten öylemi nasıl vardını bu kanıya der
ad:yahu kardeşim çaghla şıkhell kaç kilo toplasan 48 elli arası
vj:eeeeee
ad: peki eski kaşarın kilosu ne kadar 5 milyon çarp 50 ile beşi........ derken dıııııııt dıııııııııııtt sesleri arasında reklama girilir

bi gün bizim temel ikinci el külüstür bi araba almış başlamış sehir sokaklarında gezmeye araba dandikmi dandik ama olsun temiş temel haçen ayaklarumu yeden kesii uu bağa yeter demiş. neyse bizim temel bu arabası ile akabinde bi yokuştan aşşağıya iniyomuş ulan araba hızlanmaya başlayınca temel frene basmış bi bakmış ki frenler tutmuyo o sırada içinden demiş ahen şimdi ayvayu yeduh. neyse temel napcağına kara vermeye çalışırken ulan demiş en iyiysi arabayı bi yere vurim öle durim yokuşun sonuna bi bakmış sağda bi çocuk var solda da pazar var ulan demiş hangisinini üzerine sürsem sonra kendi kendine ulan demiş eğer sağa kırarsam bi çocuk ölür sola kırarsam pazarda allah bilur kaç kişi ölür diye düşünmüş. en sonunda demiş ben çocuğun üzerine sürim hiç olmazsa bir kişi ölür demiş
ertesi gün gazatelerde manset PAZARDA FACİA 100 ÖLÜ 45 YARALI VAR haberleri. hemen gazeteciler mahkeme çıkışında temeli cevirmiş temel bey anlatırmısınız kaza nasıl oldu vallahu benim suçum yok herşeyin çocuğun pazara kaçması ile oldu demiş puhahahahhahaha
arkadaşlar devamı gelecek isterseniz yoksa forumda boş boşouna yer işgal etmeyelim

güzel arkadaş eline saglık :)

Geri