Ahmedinejad Anıtkabir'e gitmek istemedi

Okulum Anıtkabir'e yakındı, her gittiğimde Fatiha okurum.Kim diyor yasak diye?

Neb34, Kuran-ı Kerim, Hz. Muhammed ve İslam hakkında ileri geri konuşmam.Ama sen her Atatürk'le alakalı konuda kinini kusuyorsun.Sen Atatürk'le alakalı konularda densizlik etmezsen ben zaten senle muhattap olmam .

Ya arkadasım ataturku korumak sanamı kaldı ısteyen ıstedıgı yorumu yapar sende kendı yorumunu yaz gec fatıhanıda anıtkabıre gıtmeden okuyabılırsın bosuna kendını yorma

Atatürk'ü eleştirmek sizemi kaldı JenK? Önce ortaya laf atın sonra da savunmak sanamı kaldı diyin. Evet Atatürk'ün manevi mirascısı olarak bir Türk çocuğu olarak savunmak bana kaldı.

Ya arkadasım ataturku korumak sanamı kaldı ısteyen ıstedıgı yorumu yapar sende kendı yorumunu yaz gec fatıhanıda anıtkabıre gıtmeden okuyabılırsın bosuna kendını yorma

konudakı tartısmalara pek mudahıl olmak ıstemıyorum ama bu nedemek ya?Atatürk'ü savunmak sana mı kaldı?

ben cevap vereyım bu soruya evet Atatük'ü savunmak antidepresana kalmadı!Atatürk'ü savunmak BİZE kaldı!
efendi isteyen istedıgı gıbı yorum yazamaz!
Atatürk'ü sevmeyebılırsınız ama saygı duymak zorundasınız!
lutfen yorumlarınıza bıraz daha cekı duzen gosterın!
zamanında Atatürk ve Türk askerleri olmasaydı bu kadar rahat olamazdık hıc bırımız..
kımsenın kemıklerını sızlatmaya hakkınız yok!

evet bize kaldı korumak varmı bir itirazın

Geri