Ahmedinejad Türkiye'yi övdü

cmtsysn

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, "Türkiye'nin başarılarını İran'ın başarıları olarak gördüklerini" söyledi. Ahmedinejat, Irak için Türkiye ve İran'ın desteğinin şart olduğunu belirtti.

İran resmi haber ajansının bildirdiğine göre Ahmedinejad, D-8 zirvesi için bulunduğu Malezya'da Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile görüşmesi sırasında, Türkiye-İran ilişkilerini "dostane ve kardeşçe" olarak niteledi.

Ahmedinejad, İran'ın nükleer enerji faaliyetleriyle ilgili olarak Türkiye'nin tavrını takdirle karşıladıklarını belirtti ve "İki ülke birçok konuda ortak görüşe sahip" dedi.

İran Cumhurbaşkanı, şunları söyledi:

"Türkiye'nin kalkınmasını, gelişmesini ve başarılarını İran'ın kalkınması, gelişmesi ve başarısı olarak görüyoruz. Türkiye'deki kardeşlerimizin de İran'a bakış açısının aynı şekilde olduğundan eminiz."

Ahmedinejad, Irak konusunda da tek çarenin halkın seçtiği hükümeti desteklemek olduğunu söyledi ve Türkiye ile İran'ın Irak hükümetine desteğinin önemine işaret etti.

Kaynak: AA

Amerika'ya İsrail'e yakınlaşacagımıza bu İran daha iyi

Över Tabi Yavaş Yavaş Kendilerine Benzetiliyoruz !

Amerika'ya İsrail'e yakınlaşacagımıza bu İran daha iyi

beslediği pkk lılar sınır karokollarına saldırdı ve 46 şehit verdik...Müslüman Devletten ve komsudan da bu beklenir...UNUTMADIKLARI BİR ŞEY VAR TÜRKLER İNTİKAMLARINI YÜZYILLAR GEÇSEDE ALIR....BU KORKU HER DEVLETTE VAR..OSMANLIYI ÇÖKERTEN LER BUNUN İÇİN AB ÜYELİĞİ İLE HALKI VE HÜKÜMETİ OYALIYOR...

ne amerika ne israiL ne iran..
Türk'ün dostu Türk'tür..
BU SÖZÜ ARAŞTIR BAKALIM TAAA HANGİ TARİHE DAYANIYOR..ATALARIMIZ DÜNYADA FERMAN OKURKENDE TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK DİYORDU....BİZİM GÜCÜMÜZ VE KİMLİĞİMİZ YETER BİZE...ABD LİLERİN TÜRK PROFÖSERE LİYAKAT MADALYASI VERİRKEN SORDULAR ENÇOK DEĞER VERDİĞİNİZ SEY NEDİR " TÜRKLÜĞÜM " DİYOR....ANLAYANA....!

Diplomaside her ülke kendi çıkarını düşünür bencede türkün türkten başka dostu yoktur.

єℓ_мαяια¢нι;3165278' Alıntı:

Korkma zorla çarçaf giydirmezler sana, pardon cinsiyetin erkekdi senin dimi şöyle sölim sana zorla sakal bıraktırıp cübbe giydirmezler :)

övücek tabii türkiyeye muhtaçç kendisine bu bölgede dost edinmeden yaşayamacagını biliyo...

bunların bi yaptıkları bi yaptıklarını tutmuyo

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;3165480' Alıntı:
Abd'ye kafa tutan tek eleman, seviyorum bu adamı:D

haklısın kardeş valla amerika neden bi şey diyomıyo buna:D

haklısın kardeş valla amerika neden bi şey diyomıyo buna:D

İRAN ABD YE KAFA TUTUYOR GİBİ GÖSTERİLİYOR.....TIPKI TÜRKİYE NİN ULUSLAR ARASI ALANDA BAĞIMSIZ ÜLKE GİBİ DAVRANMASI....İRAN YÖNETİMİ HALKINA ARADA BİR ŞURUP VERİYOR.ONLAR EL ALTINDAN ABD İLE ANLAŞIR...:durdurun
DÜNYADA ABD YE KARŞI DURAN RUSYA , BREZİLYA ,MEKSİKA,KOLONBİYA...

єℓ_мαяια¢нι;3165278' Alıntı:

israil ve amerika gibi olmaktansa ben irana benzemeyi tercih ederdim

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;3165480' Alıntı:
Abd'ye kafa tutan tek eleman, seviyorum bu adamı:D

bende

beslediği pkk lılar sınır karokollarına saldırdı ve 46 şehit verdik...Müslüman Devletten ve komsudan da bu beklenir...UNUTMADIKLARI BİR ŞEY VAR TÜRKLER İNTİKAMLARINI YÜZYILLAR GEÇSEDE ALIR....BU KORKU HER DEVLETTE VAR..OSMANLIYI ÇÖKERTEN LER BUNUN İÇİN AB ÜYELİĞİ İLE HALKI VE HÜKÜMETİ OYALIYOR...

PKK ile son zamanlarda bizden daha çok mücadele ediyor asıl sen PKK yı besleyenlerden (ABD-Ingiltere-İsrail) kork İrandan zarar gelmez

onu yapanın senin ülkenin devlet başkanı demirel olduğunuda biliyormusun peki. ben bizim milletimizin kinci olduğunu ilk defa sendenduyuyorum. kşn beslemek kötü bişeydir.

Bence iran büyük bir savaşta türkiyenin arkasında duracak nadir ülkelerden birisidir.

İran da her devLet gibi kendi çıkarını düşünüyor sonuçta hakLı oLarak . Bizim ne Amerika ya ne de İran a ihtiyacımız var . Sadece yakın zamanda oLacak savaşta tarafına çekmek istiyor Türkiye'yi . Yoksa 1 günde huyu mu değişecek İran ın ...

onu yapanın senin ülkenin devlet başkanı demirel olduğunuda biliyormusun peki. ben bizim milletimizin kinci olduğunu ilk defa sendenduyuyorum. kşn beslemek kötü bişeydir.

Bence iran büyük bir savaşta türkiyenin arkasında duracak nadir ülkelerden birisidir.

KAMPLARDA PKK YI BESLEYEN KUMANYA VEREN İRAN...İRANA MÜDAHALE EMRİNİ VERMEYEN DEMİREL DOĞRU..İSPARTANIN ÖCÜNÜ ALDIK DİYEN FATİH SULTANDIR....
KİNCİLİKTEN COK YAPILANI UNUTMAZ GÜNÜ VE ZAMANI GELDİMİ HESAP SORAR ...:durdurun

Geri