Ahmet Çakar Çarşı'ya karşı

KorsanhabeR

Editör
Reaction score
0
24112009155143.jpg

Ahmet Çakar, Kanalturk ekranlarında yayınlanan Son Kale programında Beşiktaş taraftarını yerden yere vurdu....

Ahmet Çakar, Kanalturk ekranlarında yayınlanan Son Kale programında Başkan Yıldırım Demirören'in telefon bağlantısından sonra Beşiktaş taraftarı için açtı ağzını yumdu gözünü. Demirören'e yapılanları doğru bulmadığını söyleyen Ahmet Çakar: "Yazıklar olsun böyle taraftara. 100 yılın en kötü taraftarı. Beni şeref tribününe assalar da bunu söyleyeceğim. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kötü taraftarı. Yemişim desibelini. Sen istersen stadı yık. Ne işe yarar. Geçsinler bu ayakları. tekrardan söylüyorum Beşiktaş taraftarı Türkiye'nin ve 100 yılın en kötü taraftarıdır.....

tüpcüden kaç para aldı acaba ?

zaten bi adam sensin bu memlekette. dengesiz herif. kime ne söyliceni şaşırdı iyice. korkma seni şeref tribününe asmaya kimse tenezzül etmez. adı üstünde şeref tribünü orası. tüpçü yalakası çakar

Ya zaten bu adam bi konuşmasında dengesinin bozuk olduğunu ima etmişti.Bunca yıl hakemlik yapıp benim yaptıklarımı yapan birinin dengeli olması beklenmez gib buna benzer lafları vardı.Zaten ne demek istediğini kimi hedef aldığını bile açıklayamamış. Taraftar topluca başkanlık makamına yada Tüpçüye şahsına direk küfredmiş olsa anlaşılabilir. Ama Yıldırım Demirören Yeter lafına diyorsa yanlış konuşmuş bu haklı bi protestodur. Şu anda Beşiktaş şampiyonluğa gidiyorsa ve Fb maçı 3 0 ken son dakikalarda Yıldırım Demirören Yeter lafları hala deniliyorsa bu düşünülmeli.

Ahmet Çakara Birgün Çakacaklar Ama Hadi Hayırlısı,
Bir Adam Çenesini Bu Kadar Tutamaz Heralde.

Geri