Ahmet Çakar Bikiniyi Giyecek mi?

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
0502154447cde6305353c.jpg

10.10.2007_ahmet_cakar.jpg
B_1d5bc74f8d852171610c2e4ee328c78e.jpg

tıpış tıpış böle giyecek...

Not: ResimLer Tamamen aLıntıdır... BenimLe bir iLgisi yoktur...

ben yolladım bitane en pembesinden... çok konuşuyo çok... :saskin

Delikanlı Ahmet Nerdesın Hane Nerdesın Hane Ooo Ooo

Söylediklerim espri maksatlıydı şimdi diyor:)

Şansa Bak Programına Öyle Çıktığını Düşünsenize Ne Reyting Alır Ama Rekor Kırar Kafadan =)

yapmaz o adam kesin kıvırır.

tıpış tıpış böle giyecek...

Fenerbahçe Adama Bikini Giydirir!

formacubuklumanset%20%5BgzP6o5ty%5D.jpg

Fenerbahçemizin yükselen başarısını hazmedemeyen bazı beyinler, Sevilla maçı öncesi avantajlı olmasına rağmen takımımızı adeta küçümseme yarışına girdi! Rakibin İstanbul`daki maça kadar dünya sıralamasında birinci iken, Fenerbahçemizin galibiyetiyle sıralamadaki yerini kaybederek üçüncülüğe düşmesi unutulmuş, 90.dakika boyunca kora kor mücadelesine leke sürülmeye çalışılmış, pervasızca yapılan yorumlarla ahkâm kesmişlerdi. Hatta işi öylesine ilerlettiler ki, "Fenerbahçe bu turu geçsin, programa bikini ile çıkarım" diyenler oldu!

İslâm Çupi`nin "Bu formayla dalga geçilmez" sözünü hatırlatıyor, Fenerbahçe adama bikini giydirir diyoruz!

Haydi beyler(!) sözünüzü tutun! Bikinili halinizi bekliyoruz...!

antu.com

o yürek nerde onlarda...dalga gecmeyı ıyı bılırler ama ıs ıcraate gelınce..

çok ağır olmuş yahu..ahmet çakar sonradan latife yaptıgını söylemiş bu konu hakkında :) haftaya pazartesi 00:00da show tv de bulusalım :D Allah kahretsin uyuyp kaldım duyamadım şu bikini muhabbetini!!

Ahmet çakar eğer idda ettiği gibi adamsa haftaya bikinili arkadaşlarr :D

zuahahha koptum waLLa
gerek de yok zaten kuzen giymişten beter oLduLar zaten
ayrıca giymeLerine de karşıyım bikiniden sogutmasınLar beni :D

ßence ßu konu ya Fß ye yada geyik mizaha acılmalı.

biz adami böyle carpariz iste :durdurun

=) Çok yakışır Ahmet Çakar'a =)

ince ipli olanlardan giysin :durdurun

Ahmet Çakar bikini giyecek mi?Usta futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Sevilla'yı eleme şansını bakın nasıl değerlendirmişti!

Sivri diliyle tanınan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin tarih yazdığı karşılaşma öncesi ilginç bir değerlendirme yapmıştı. Yorumcusu olduğu özel bir televizyon programında Sevilla-Fenerbahçe maçını değerlendiren Ahmet Çakar, ortaya attığı iddia ile herkesi şaşkına çevirmişti.

Usta futbol yorumcusu, sarı-lacivertlilerin turu geçmesinin çok zor olduğunu belirtmiş ve ''Fenerbahçe turu geçsin bikini giyeceğim'' demişti.

Fenerbahçe turu geçti: Bakalım Çakar bikini giyecek mi?[/SIZE]

ne dersiniz arkadaşlar giyer mi o bikini sayın çakar?

allah insanı kibirli yapmaya görsün.adam kendinden büyük kimseyi görmediğinden kendi çapında böbürleniyor.hadi bakalım şimdi lafının arkasında dursunda bikini giysin.fenerbahçe böyle adama lafını yedirir işte.
allah razı olsun fenerbahçemden

Geri