Ahmet Kaya Şarkı Sözleri

dostum süper olmuş (yorum yazanlardan biri adı neyse unuttum doru konuşsun sevmiyosa sevmiyorum desin daha da bırbırlanmasın)

Arkadaşlar laflarınıza dikkat etmenizi istiyorum.

Herkes Ahmet Kaya'ya komünist PKK'cı diyorlar haberlede izlediniz mi bilmem.Ama Ahmet Kaya MHP adına Giresunda konser vermiştir.Yani Ahmet Kaya barışın yanındadır.Vatanından kovulmasına neden olan kürtçe şarkı söyleme konusunu neden şimdi gündeme getirmiyorlar bunu herkese soruyorum.Siz biraz düşünerek konuşsanız it oğluit demessiniz.

:hhman:

Tamam arkadaşlar ortamı gerecek sözler kullanmayınız lütfen
İyi forumlar

c2006 ağzına sağlık be baba herkes hiç bişiy bilmeden konuşuyo... Ahmet Kaya nın albümlerinden birinin ismi de "Dinle Sevgili Ülkem" dir.... kürt milliyetçisi olmadığını kendileri de biliyorlar ama kendisine göre bir haklı kavgası olan bu adamı çekemeyenler var... Diyarbakır daki konserine gitmiştim çok barışçı tertemiz bir geceydi.. herkes eğlendi ermenice türkçe kürtçe azerice şarkılar söyledi... kim yapmış ki bunları..... eyvallah elinize sağlık

sadece şarkı sözü yazılan güzel güzel bir şeyler yapılmaya çalışan şu forumu bile ne hale getirdiler ya... neyse aynen devam sözleri ekleyin agalar... ADI BAHTIYAR ekleyebilr misiniz? şimdiden teşekkürler....

çok güzel paylaşım olmuş saolun

180px-Ahmet-kaya.gif

"Şafak Türküsü" nü yazacaktım şimdi..,sen hepsini bitirmişsin

eyvallah paylaşım için ;)

Doruklara sevdalandım

Filiz filiz parelendim dallara uymak için
Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için
Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için

Katarlarlar gelir geçer bir geceden bir geceye
Yüreğim yare yare iz bırakır bin acıya
Gün olur şafaklanır karanlıklar bin parçaya

Denizlerde dalgalandım taşları oymak
Doruklara sevdalandım ışığa doymak için
Irmaklarda durulandım dağları duymak için

ŞARKILAR gelir geçer bir heceden bir hece
Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya
Gün olur şafaklanır karanlıklar bin parçaya

tsk ler akades elıne saglık

kardeş sen yoluna devam et emeğine sağlık
it ürür kervan yürür.

fataly sözüm sanan sen Ahmet Kaya nın kim olduğunu biliyomusunki konuşuyon ha sen kim oluyon küfür ediyon dıştan görünür sebeplerle kimseyi suçlayamazsın bişey bilmeden kimse yorum yapmazsın

Ahmet Kayadan bir şiir de benden olsun Dinle Sevgili Ülkem albümünden

Her şey güzel olacak" diyor içimden bir ses. "Her şey güzel olacak"...

İnanmak istiyorum. Her şey güzel olsun istiyorum. Her şey bitiyor.

Canımı yakanın ne olduğunu bilsem, uzaklaşsam ondan, ulaşamasa bana, yanmasa canım bu kadar. Çeksem gitsem, çok uzaklara gitsem, kendimden gitsem,kafamdakilerden gitsem, zorunluluklardan gitsem, sorumluluklardan gitsem, upuzun,sapsarı bir kumsalda sıcak kumların üzerinde yatsam. Uyusam, bir daha uyanmasam. İyi gelse gitmek bana. Her şey güzel olsa.

Bana bir şeyler anlat
Canım çok sıkılıyor
Bana bir şeyler anlat
İçim içimden geçiyor

Bir masal anlat bana. İçinde hiçbir şey olmasın. Sadece sessizlik olsun. Güzel renkler olsun. Huzur olsun. Gözlerimi kapatıp hayal kurayım ben de. İçinde hiçbir şeyin olmadığı bir hayal. Mutlu olayım. Güzel şeyleri çağrıştırsın sözlerin. Ne anlattığının önemi yok. Bana bir masal anlatsan. Sadece sussam. İyi gelse susmak bana. Her şey güzel olsa.

Yanımdasın susuyorsun
Susuyor konuşmuyorsun
Bakıyor görmüyorsun
Dokunsan donacağım
İçimde intihar korkusu var

Gözlerimi kapatsam, sussam, sussam, ağlasam. Silinse her şey. Herkes gitse. Gerçekler bitse. Sadece bembeyaz bir gün kalsa bana. Bomboş bembeyaz bir gün kalsa. Bomboş otursam ben de. Konuşmadan. Dinlemeden. Görmeden. Sıkıldığım ne varsa silince düşüncelerimden. Her şey geçse. Geçmek iyi gelse bana. Her şey güzel olsa.

Bir masal yaşat bana. Her şey geçecek de. Çok mutlu olacağız de. Sana acı çektiren ne varsa bulacağım hepsini de. İnandır beni. Her şeyin geçeceğine. Gideceğiz de. Gitmesek de. Güzel olacak her şey de.

Her şey bitse de.

alıntı
Seni Her Gördüqümde Geri Dön Diyen ßakı$LarLa ßakmıcam GözLerine
ßeLkide Hi¢ Anmıcam Adını SeninLe Ya$adıkLarımı
Ge¢mi$i Anarken Tebessüm ßiLe ßeLirmicek Yüzümde ßeLkide

kendisini sevmiyor yada dinlemiyorsanız bence hiç yorum yapmayın kürtçe şarkı söylicem dediğinde insanların onu dışlaması yol açtı belki bunlara ama buda bir mazaret değill görüşünü desteklemediğim hatta karsısında oldugum bir kişi ama şarkılarına kimse bişe söyleyemes hayatının bir belgesli var bence onu bir izleyin şuan bir çok ünlü gzatecinin yaptığı araştırma röportajlarından oluşan ondan sora karar verin bazı şeylere herkesin karsında ki insanların görüşüne saygı göstermesi gerekir bence...

Kendine İyi Bak

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi?
Acılar birden biter mi?
Bir bebek özleminde seni aramak varya
Bu hep böyle böyle gider mi?

Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi?
Dikenler göğü deler mi?
Bir menekşe kokusunda seni aramak varya

Kendine iyi bak beni düşünme
Su akar yatagını bulur.

İçimdeki fırtına kör kurşunla diner mi?
Kavgalar kansız biter mi?
Bir mavzer çığlığında seni aramak var ya

Şu kahpe dünya seni bana düşman eder mi?
Dostluklar birden biter mi?
Bir kardeş selamında seni aramak var ya

Kendine iyi bak beni düşünme
Su akar yatağını bulur.

en sevdiğim şarkısıdır..

KAÇAK VE ANNE

Uçtum ateş üstüne
Dağlansın diye sızım
Sorma halim ne olur
Yoruldum anlamsızım.

Yağmur doldu içime