Ahmet Türk PKK kıyafeti giydi

deepsailor

New member
Reaction score
0
257n58w.jpg

Diyarbakır'da Nevruz kutlamalarına katılan DTP'lilerin giydiği kıyafetler dikkat çekti. DTP bu kıyafetler "yöresel" dedi ama...

11aixpx.jpg

Diyarbakır'da Nevruz kutlamalarına katılan DTP'lilerin giydiği kıyafetler dikkat çekti.

Demokratik Toplum Partisi (DTP), Grup Başkanı Ahmet Türk ve partili milletvekilleri, Diyarbakır'daki Nevruz etkinliklerine 'dağ kıyafetleri' ile katıldılar.

Ahmet Türk ve partililerin Nevruz kutlamalarında üzerine giydikleri kıyafetler, PKK'lı teröristlerin giydiği kıyafetlerin hemen hemen aynısıydı.

DTP'liler ise bu kıyafetler için "yöresel" açıklaması yaptı ama... Bu görüntü yine de gözlerden kaçmadı.

İŞTE AHMET TÜRK VE BİR DTP'LİNİN GİYDİĞİ O KIYAFET

2ajrj49.jpg

Kaynak:internethaber

adam ne olduğunu bu davranışıyla resmen gösteriyor işte daha ne olsun

bu kıyafeti giyse ne giymese ne , herifler mecliste ya! devletten maaş alıyorlar!!

adamlar oy alarak geldi buraya problem orda orayı halletmedikten sonra daha cok ahmet türk gibi ..........ler gelir

Yahu bu heriflerin atık pkkyla bağlatısı olduğunu sağır sultan biliyor.
Bi resimde benden tiplere dikkat:biggrin
37976.jpg

Ne günlere kaldık ya bunlara meydan nasıl veriliyor anlam veremiyorum...

adamlar açık açık pkk propagandası yapıyor
bu şerefsizleri cezalandırmak için daha ne bekleniyor ben anlamıyorum:mad::mad:

Ya adam küt Soy adı Türk Zaten ortalığı karıştırmak için ellerinden geleniyo yapiyorlar
sorsan ben kürdüm der Türk soy ismi kuanı
Pkk Terörüst değil der = militan kyafeti giyerr
abi Bunlar ne kürtleri ne türkleri kendi cıkarları için yaşayan serefsizlerbaşka biş ideğil

akp ye oy veren vatandaş şuan iktidardaki parti senin verdiğin oylarla orada değilmi seni temsil etmiyormu sen şimdi oy verdiğin akp gibi bu olan bitene ses çıkarmayacakmısın yoksa sizlerde bu adamların görüşelerini benimsiyormusunuz eğer öyleyse vah ki ne vah bütün bu olup bitenler hala sizi uyandıramıyorsa bu uyku gericilik bölücülük uykusudur bu uykudan derhal uyanın bu yol yol değil

ahmet Türk değişltir o soyadını vatan haini edit çocuğu...

olayların bu safaya gelmesinde akp nin hatalarını oy ve güç uğruna taviz ve desteklerini unutmayalım. böyle giderse sonuç daha vahim olacak

Giysin Arkadaşlar Bukadar Öfkelenmeyin... Celallerinize Sahip Çıkın ya... Bunda birşey yok :) ...

Bir gün bu kıyafetler içerisinde kendisini Gören bir asker ateş açıp "Terörist vurdum" derse şaşırmayın :)

Geri