Ahmet Türk PKK kıyafeti giydi

rahatladınızmı siz böyle dediniz herşey düzeldi zaten boş konuşmayın en basit beyin bile küfür edebilir düşünün biraz bu insanlara oy verilmesinin sebebini
yanlışlıkla vermedi herhalde 4 milyon kişi oyunu dtpye

bugün asker bile operasyonların çözüm olmadığını kabul etmiş durumdayken daha neyi tartışıyorsunuz

lanet olsun varlıklarına..o yanındaki belediye başkanı olacak haysiyetsizden başlamalı işe önce..

rahatladınızmı siz böyle dediniz herşey düzeldi zaten boş konuşmayın en basit beyin bile küfür edebilir düşünün biraz bu insanlara oy verilmesinin sebebini

bugün asker bile operasyonların çözüm olmadığını kabul etmiş durumdayken daha neyi tartışıyorsunuz

ne demek istiyosun sen..açık konuş arkadaş

no.pasaran´isimli üyeden Alinti

kardeş ne demek istediği belli şerefsizin..içten içe destekliyo..götü yemiyo ben de pkk lıyım demeye de diyo 4 milyon oy..biz bu dağlara bir hiç için değil piçlerin kökünü kurutmak için çıkıyoruz..size de sıra gelecek adi şerefsiz dtp soysuzları

no.pasaran´isimli üyeden Alinti

kardeş ne demek istediği belli şerefsizin..içten içe destekliyo..götü yemiyo ben de pkk lıyım demeye de diyo 4 milyon oy..biz bu dağlara bir hiç için değil piçlerin kökünü kurutmak için çıkıyoruz..size de sıra gelecek adi şerefsiz dtp soysuzları

çok komiksin biliyomusun anlatmak istediğimi anlamadıysan senin problemin ben faşist bünyeleri tatmin etmek için yazamam arkadaş siz kendi kendinizi tatmin ediyorsunuz zaten ama gerçek 25 yıldır değişmedi bu gidişle değişmeyecekte çünkü hala tribüne oynuyorsunuz 25 kişi bizden ama 250 onlardan ee noldu bittimi pkk güneydoğunun geri kalmışlığı düzeltildimi ne oldu operasyon yapıldı tüm dünyada şu oluştu türk askeri pkk dan beklemediği direnişi gördü geri çekildi,amerika istedi girdiler amerika istedi çıktılar bumu zafer bumu kökünü kurutma bu iş askerle olmaz o-la-maz çünkü asker operasyon yaparsa yapar ancak siyasilerinde kürt sorununa çözüm bulması gerekir

akp yi kapatana kadar bunu kapatın yargıtay onlar ulkeyi bölmüyo laikliğe dokunmuyo diye bişe yok dava açık bakan hakim yok akp ye gelince hemen kapansın

sen ne diyon ya hangi operasyon çözüm değiLmiş?
sınır it kanına doydu kurumuştu iyice toprakLar
Sen hangi çözümden bahsediyorsun
Masaya mı oturaLım onLarLa apoyu saLıverip siyasaLLaştıraLım mı?
istermisin?

o kıyafetLer kefenLeri oLacak bu deyyusLarın
artık miLLetin sabrı doLmaya başLadı

أĸяα;2740453' Alıntı:
sen ne diyon ya hangi operasyon çözüm değiLmiş?
sınır it kanına doydu kurumuştu iyice toprakLar
Sen hangi çözümden bahsediyorsun
Masaya mı oturaLım onLarLa apoyu saLıverip siyasaLLaştıraLım mı?
istermisin?

o kıyafetLer kefenLeri oLacak bu deyyusLarın
artık miLLetin sabrı doLmaya başLadı

ben diyorumki peki şimdi ne olacak ölen pkklıların bi yakını dağa çıkacak bir yerlerden bulacaklar adam falan filan bir sene sonra yine şehit verilmeyecekmi ne değişecek bana göre türkiye kürtlerine belirli haklar verilmeli ana dilde eğitim gibi yada kürtçenin seçmeli ders olması en azından en başta haklar verilmeli ve bölge ekonomisi canlandırılmalı o zaman pkknın insan kaynağı tüketilir ve mecburen kendi kendine dağılır bu haklar türkiyeye ne zarar verir? bunu bir düşünün zararmı getirir yararmı getirir

ben diyorumki peki şimdi ne olacak ölen pkklıların bi yakını dağa çıkacak bir yerlerden bulacaklar adam falan filan bir sene sonra yine şehit verilmeyecekmi ne değişecek bana göre türkiye kürtlerine belirli haklar verilmeli ana dilde eğitim gibi yada kürtçenin seçmeli ders olması en azından en başta haklar verilmeli ve bölge ekonomisi canlandırılmalı o zaman pkknın insan kaynağı tüketilir ve mecburen kendi kendine dağılır bu haklar türkiyeye ne zarar verir? bunu bir düşünün zararmı getirir yararmı getirir

Sen pkk yandaşısın heralDe Durum öle gösteriyoo..
Dağa cıksalar noLur o İtlerin hepsinin leşlerini bırakcas oraya..
Dağdakileri niye temizliyozki İlk önce içimizdeki pkk lıları temizliyelim.:vur

YAZIKLAR OLSUN

snein bu dediğn bize zarardan başka bişey getirmez ki artık bu yazdıklarından sonra seninde o kutlamalarda olduğunu düşünmeye başladım niyetini belli et de ondan sonra konuş

no.pasaran

aH Atatürk Olcaktı..Ah be Atamız Olcaktı Bu dtp Liler böle Konuşurmydu..Senn Böle Laf atabiLirmiydin..

TÜRKİYEDE YAŞIYOSAN TÜRKİYEYE DESTEK WERECEKSİN.PKK DESTEK VERCEM DİYOSAN O ZAMAN GİDECEKSİN IRAK A...BURDA VATAN HAYİNLERİNİN İŞİ YOK BUNU BÖLE BİLİN

türk askeri gereken cevabı fazlasıyla verdi vermeyede devam ediyo istedigini giysin isterse apoyla koyun koyuna yatsın sonunda onunda kelesini alıcaktır türk askeri.

türk askeri gereken cevabı fazlasıyla verdi vermeyede devam ediyo istedigini giysin isterse apoyla koyun koyuna yatsın sonunda onunda kelesini alıcaktır türk askeri.

Tekk Cvp Adminimizdee...

Bunun Üstünee Laff atamazsın No Pasaran.iŞLhh:saskin

No-Pasaran Senin gibiLer inan Hepp Cahillikten bunlara kanıyor..
pkk lılar kaçmak istiyorr...Nedenn Söleee birrrr?

Türk askeri gücünü Gösterdide ondan..Daha bu bişeyde deildi yhani

e tayyip başta olduktan sonra bunlar çok yüz bulur oy için tayyip yöre halkını kullanıyor

hepsi pkk lı kıyafetler tam pkk kıyafetı hıçbırsey demıorum bunların hale meclıste olması çok şaşırtıyor.. yazıklar olsun bu vatanı bölmek isteyenlere bunun adı özgürlük olamaz bunun adı bölücülük.. saygılarımla

yaa haklısın gereken hakları werilmeli, hatta doğu yetmedi batıdan da bikaç bişe werelim soysuzlara =)) o kurak çorak topraklar bile fazla onlara, tarihte dewlet olamamış tek ırk bu kadarki değersiz-beyinsizler we 1000 yüzyılda geçse yine bi ..ok olamıcaklar =)

bunu kime yazdığımı da bilmiorum arkadaş gereken cezayı aldı yok burda ama tutamadım kendimi =)

bız burda kalabalık bı aıleyız burdada ozerklık ıstıyoruz denızlının bı kısmını bıze versınler kendı aramızda konuscaz kendımıze gorede bı dıl buluruz bıde bayrak yaptık mı bızden kralı yok :E

bu ne kadar sacmaysa senın dedıgınde o kadar sacma

Geri