Ahmet Türk'e saldırı

Kundaktaki çocukların sorumlusu içerde yatıyor gücünüz yeterse gidin ona atın yumruğu ...
Bu hadiseler türkiyede hep ayrımcılığa yol açar ... Beni yanlış anlamayın ... Ahmet türk ü savunduğumdan deil ... Sinel küçüktür ama miğde bulandırır ... PKK yarın bu yumruk olayını malzeme yapıp kürt halkını yine kandıracak ... En azından şunu dese ; orada yumruğu atan devlet adamıydı , kürt halkı inanır ver pkk nın maşası olmaya devam eder ... Kavak yelleri gibi düşünmeyiniz ... Türkiye nin maceraya ihtiyacı yok ...
Bİşiler yapmak istiyorsanız ermeni yahudi localarını yuhalayın onları aşağılayın ... Pkk nın asıl anası odak noktası buralardır ... Hatırlarsanız burokratlarımızdan bir isim ermenistan isterse pkk biter demişti ...
Bu ülkede ergenekon biterse pkk da biter ahmet türklerde biter bütün bölücü unsurlar biter ....

Bu ülkede demokrasi,insan hakları,özgürlük falan yok!burası korku devleti!ya kafasını ezeceksin,ya olacaklara seyirci kalacaksın.şunu da bil ergenekon diye birşey yoktur..ergenekondan kastın asker ise asker pkk ile iş birliği yapmaz..bunu böyle bil..kim sana asker pkk ile işbirliği yapıyor diyorsa o lanetlediğin yahudi localarının hizmetindedir!

Fakir Sevindirecegim

Uyuyan TÜRK Uyandi

HELAL OLSUN

Bu ülkede demokrasi,insan hakları,özgürlük falan yok!burası korku devleti!ya kafasını ezeceksin,ya olacaklara seyirci kalacaksın.şunu da bil ergenekon diye birşey yoktur..ergenekondan kastın asker ise asker pkk ile iş birliği yapmaz..bunu böyle bil..kim sana asker pkk ile işbirliği yapıyor diyorsa o lanetlediğin yahudi localarının hizmetindedir!

Bu kadar belgeden ses kayıtlarından ve gömülü bombaların açığa çıkmasından sonra , ergenekonun gerçekçiliğini tartışmaya pek lüzum görmüyorum ..
Türkiyenin şu an geldiği nokta demokrasinin en güzel çağını yaşadığı noktalardır ...
Hükümeti sevmiyor olabilirsiniz , ama bi takım gelişmeleride göz ardı etmek nankörlük olmaz da ne olur siz vijdan sahiplerine soruyorum ..
Hangi devlet adamı asılsız bir iddia için askeriye yi karşısına alır bana biri Allah için cevap versin...
Ne sizin savunduğunuz siyasiler çok akıllı nede Tayyip bey aptal dır .. Ve bu ülkede ne olup bittiğini kimin ne tezgahlar çevirdiğini sizden de bizden en iyi bilenler onlardır ....
Asıl ezikler bildikleri halde bi takım bildiklerini gizleyip ört bas edip sırf iktidar benim sayemde rant elde etmesin düşüncesi ile vatan hainlerin taraf olması sizce ne kadar vijdanidir siz akıl ve vijdan sahiplerine seslenmek istiyorum ....
Ergenekon diye bişi yok diyenler ....
Eski genel kurmay başkanı SAyın HİLmi Özkök yalan mı söylüyor acaba ??
Sırf darbeye engel olduğu için adamı zehirlemeye kalkmışlar ..
Sefer tası ile makamına yemek götürür olmuş ...
Bırakın hikaye anlatmayıda kafanızı kaldırıp bi etrafınıza bakın Dışardaki güçlerin kimleri kullanarak türkiyeyi yıkmaya çalıştığını kavrayın artık .. Bunca haberden sonra anlamamak çok büyük körlük vede çok büyük sağırlık ister yada aşırı akp düşmanlığı ister

Ahmet türk deil kim olursa olsun bu aşağılık yumruğu haketmiyor ... Deniz Baykal a böyle bir yumruğu kürt vatandaşımız atsa idi burada eline sağlık diyenler çok eminimki ellerin kırılsın diyeceklerdi ...
Bumudur insanlık ????? Ahmet Türk ü ne olarak görürseniz görün , ister kürt ister suçlu ister pkk lı ..
Bu ülkede demokrasi var gider suç duyurusunda bulunursunuz yargı gereğini yapar ...
Yazıklar olsun diyorum utanç verici

Hadi yürü laf fazlalığı yapma

Bu ülkede demokrasi var gider suç duyurusunda bulunursunuz yargı gereğini yapar ... demişsin

Yargı gereğini yapamadığı için zaten yumruğa seviniyoruz

Yapabilseydi şimdiye kadar bu ve bunun gibi şrfzlerin asılması lazımdı

Baş Çavuş anlatıyor birebir ağızdan ; bir operasyon sırasında teroristlerle çatışmaya giriyorlar ,
ve teroristleri köşeye sıkıştırıyorlar ... Bize eşlik eden tank vardı diyor ...
Tank bi bomba yagdırsa oradan sağ çıkan terorist olmazdı diyor ... Son an da geri çekilin diye emir geliyor ...
Ve bu vatan evladı başçavuş emiri dinlemeyip teroristlerin girdiği mağarayı tank ile bomba yağmuruna tutuyor ... Bilin sonunda ne oluyor ... Komutanın dediği gibi bi tane bile sağ çıkan yok ..
Ne yazıkki komutan emre itaatsizlikten açığa alınıyor ... Bumu anlayış ???
Siz hala köpeklere sarlaşıyorsunuz nedense kimsecikler köpeğin tasmasını tutan cuntalardan söz etmiyor .... Laf kalabalığı yapanların kim olduğunu yüce türk milleti hepimizden iyi biliyor ....
Siz kendinizi avutadurun bakalım .. nereye kadar

Ahmet türk deil kim olursa olsun bu aşağılık yumruğu haketmiyor ... Deniz Baykal a böyle bir yumruğu kürt vatandaşımız atsa idi burada eline sağlık diyenler çok eminimki ellerin kırılsın diyeceklerdi ...
Bumudur insanlık ????? Ahmet Türk ü ne olarak görürseniz görün , ister kürt ister suçlu ister pkk lı ..
Bu ülkede demokrasi var gider suç duyurusunda bulunursunuz yargı gereğini yapar ...

Ahmet'in Nefes ALıp Vermesi BiLe Türk HaLkı İçin Büyük Sıkıntıdır.
OLay Siyasi Bir MeseLe OLmadığı Artık Sabrın Bittiğini Gösterdiği İçin Parti LiderLerinden Örnek Vererek Konuyu Başka Tarafa Çekmek Gereksiz OLmuş.
Demokrasi DeğiL mi Bu Şerefsizi MecListe Oturtan İnsanLar Niye Demokrasiden Medet Umsun?
Ayrıca Terörist Başını ve KöpekLerini İNSAN OLarak Görmüyorum.

ya bu saldırganda hiç mi akıl yok arkadas?
şimdi bu adamlar şimdi de bu sebepten yıllarca magdur ayagına yatacaklar

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Geri