Aileniz İsterse Sevdiğiniz İnsandan Vazgeçer misiniz?

Aileniz Yüzünden Sevdiğiniz İnsandan Vazcayarmısınız?

• Evet ailem her zamanön plandadır

Kullanılan: 5 25.0%
  • Hayır tabikide

Kullanılan: 15 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

*CüCüK*

New member
Reaction score
0
Aileniz İsterse Sevdiğiniz İnsandan Vazcayarmısınız?:blink:

caymak olmaz... ailede zamanla sever.. hayatta olmaz diye bir şey yoktur

vazgeçmeyi sevmem tarzım değil =) onun yerine ailemi ikna etmek için çaba gösteririm kolayı değil zoru seçmek yani =)

Ne sevdiğim için ailemden ne de ailem için sevdiğim kişiden vazgeçerim.

''vazcaymak'' ne kötü bir kullanım öyle. Sokak ağzını geçtik bir de bu başlıkla anket açıyoruz. Kınıyorum. Kelimenin aslı ''vazgeçmek''tir.

vallahi duruma gore haraket ederim. orta yol bulunur galiba

''vazcaymak'' ne kötü bir kullanım öyle. Sokak ağzını geçtik bir de bu başlıkla anket açıyoruz. Kınıyorum. Kelimenin aslı ''vazgeçmek''tir.

İkisi aynı anlamdadır.
Adam öldürülmüyor öyle kınıyorum kelimesi kolay kullanılan birşey olmamalı.

istesemde vazgeçemem , gücüm yetmez...

Alıntı:
jowood1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İkisi aynı anlamdadır.
Adam öldürülmüyor öyle kınıyorum kelimesi kolay kullanılan birşey olmamalı.
en saçma ,anlamsız ve cahil yorum bu olsa gerek diye düşünüyorum:)

Al işte iki cahilce yorum. Dilimizi katletmekle adam öldürmek birdir. Birinde bir kişi birisinde ülkeni kaybedersin.
En büyük problemimiz bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmaktır. Saçma, anlamsız diyeceğine dilini kullanmasını öğren. Biri de cahiilikte ısrar edip aynı anlamdadır demiyor mu.

Arkadaşlar saçma sapan nedenlerden ötürü tartışmayın yaptığınız tek şey görüntü kirliliğidir burda ankete cevap verin A nın dediği A da B nin dediği B de kalsın herkesin kendi fikri kendi düşüncesi var buyüzden birbirinizin yazdığı şeyleri alıntı yapıp burda birbirinize cevap vermeyin varsa sorununuz özel mesaj yoluyla çözün.

Aileniz Yüzünden Sevdiğiniz İnsandan Vazcayarmısınız?

Ne ailemi silerim nede sevdiğim kişiyi konuşarak ikna etmeye çalısırım ki konuşulupta ikna edilemiyecek birşey yoktur sadece biraz ısrarcı ve kararlı olmak gerekir

ÇaLışkan üyemiz *CüCüK*
Türkçemize dikkat edersek daha iyi oLacaktır yoksa konuLarınıza müdahaLe etmek zorunda kaLacağım
iyi forumLar diLerim

Dip Not : İyi kuLLanımdan kastım ''vazcaymak'' sözcüğü değiLdir beLirtmek isterim

ya siz saraydan filanmı indiniz? günümüzde ve benim çevremde hala bu kelimeler kullanılıyor.. içinde küfür yok,hakaret yok, argo yok neye dikkat edecem?

konuya müdahale ederseniz kilit vurun gitsin..

bence bu tartışma yersiz asıl mevzuya dönülse iyi olur

bunu benden kim istediyse.yani kim ya ben ya o dediyse kaybetmeyi göze almış demektir.eğer sevgilim ya ben ya ailen derse ondan vazgeçerim.eğer ailem ya biz ya onlar derse sevgilimin yanında olurum.beni sevdiğimden ayırmak isteyen kimse ondan vazgeçerim.

Ayrıldık bile

konu başlığı değiştirilmiştir. konuyu sulandırmak yerine direkt sikayet ihbar baslıgına yazabilirsiniz. burada tartısma cıkmamış olur.

hayır tabikide
tabikide hayır :blink:

Geri