Airrivals OnLine # -->

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Oyun gunumuz online oyunlarından sıkılmıs olanlar,yeni online oyunlar arıyanlar icin bir fırsat ..

Oyunda 4 adet Gears yani karakterimizin kullandıgı araclar var .

Karakterimiz tabikide bir pilot ancak karakterimizin bi özelligi yok kullandıgı gearsların özelligi var tek basına hic bi gücü yok anlıyacagınız ..

Gelelim 4 Gearsa gearslardan 3ü birbirinden farklı türde ucaklar ve bir taneside ucak dusuren tank benzeri ( ismini bilmiyorum ) bir arac ..

İlk olarak A-GEAR'dan baslıyalım ;

Bu Gear gunluk hayatta televizyonda sıkca gordumuz tankların ucak dusuren sekli ..

Defansif yönden güclü,saldırı yonundende fena sayılmaz ..

gears04wi4.gif

2-B-GEAR ;

Bu da orta halli bir ucagımız saldırı ve defansif yönden esit istege baglı saldırı yada defansif amaclı olarak gelistirilebilir..

gears01ob8.gif

3-M-GEAR ;

Bu ucak defansif yönden güclü eger iyi bir iteminizde varsa tam bir savas makinasi ..

gears03mo7.gif

4. ve son olarak I-GEAR ;

Bu ucak sahsen benim tercihimdir . Atack yönünden güclü defansif yönden eger iyi bi defans gücüne itemine sahipseniz harika bir ucak ..

gears02hk3.gif

Bu oyunu umarım bilen cıkacaktır eskiden de vardı fakat farklı bir isimle eski ismi SPACE COWBOY idi ..

-Oyunda bir kac sehrimiz var ve alisverisi , tamiri buralardan yapıyoruz ..

-Pvp si güzele benziyor yapmak hic nasip olmadı ..

-Eger grafik kötü diyosanız bu oyunda grafik pek önemli degil oynayın sizde grafiklere dikkat etmediginizi göreceksiniz zaten böle bi oyun icin yeterince güzel bir grafigi var.

Ve oyundan bir kac görüntü ;

sc00013ij1.jpg

sc00020as1.jpg

sc00019bi2.jpg

sc00025cp1.jpg

sc00023rr0.jpg

sc00014be7.jpg

RESMİ siteSİ ; http://www.airrivals.net/

DOWNLOAD ; http://www.airrivals.net/Downloads/Downloads.php

Oyunda uprage gibi pek cok sey mevcut fakat onlar hakkında pek bilgim yok ögrendikce buraya yazıcagım ..

Oyunun tutrial bölümünü es gecmeyin mutlaka yapın ögrenmeniz acısından kolaylık saglar ama ben genede bi kac seyi yazıyım ..

Karada iken ucaga binmek icin Ekranın sag alt kösesinde bulunan TAKE OFF butonuna basmanız gerekir ..

Ucagımızı aslen fareyle yönetiyoruz ama klavyeninde yardımı buyuk ..

S tusuna bastıgımızda ucak belli bi hıza kadar yavaslar .. (fakatt durmaz )

Ucagı durdurmak icin B tusuna basıp kutucukta Accept butonuna basmanız gerekli .

A ile sola keskin donus yapabilirsiniz .

D ie de saga keskin dönus yapabilirsiniz ..

W tusunun hic bir islevi yoktur ..

Ucagımızı bir yere indirmek istedigimizde (her yere indiremeyiz sadece malzeme yenilemek icin gerekli alanlara inis de kullanılır ) inecegimiz yere alcalarak C tusuna bi kac kez ( inenece ) basmamız gerekli ..

Normal ates farenin sol click i ile füze fırlatmak icin ise sag click kullanılır ..

Eger heycanı dahada yasamak isterseniz (ucaga pilot gözüyle bakmak) klavyeden 'delete' tusuna basmanız yeterli ..

Farenizle herhangi bir canavara tutmanız onu hedef olarak otamatik secmenize neden olur baska bir hedef secmek icin shift tusuna basmanız gerekir .

LwL sıınırı bildigim kadarıyla 99 dur . Degisik itemlerle lwl arttıkca ucagınızın sekli degisebiilir ..

Skilllerin cogunun pek bi yardımı yok (benim gördüklerimin daha dogrusu ) ancak pvp sırasında isinizi görecek harika skillerde mevcut ..

Ayrıca ucagınızın renginide degistirebilirsiniz ..

güzle paylaşımından dolay teşekürler

oyunu indirdim gerçekten güzel

Ama mermi nasıl alacaz :S Bide türkçeside var indirmek isteyenlerin haberi olsun

oyun süper herkese tavisye ederim

sead b-gear lwl38

oyun süper valla bende tavsiye ederim yeni sürümüde geldi yeni perdeler felan

Oyun Airrivals
SERVER pHONİX
ULUS ANİ
GEMİ BG
LWL 87

Geri