Ajdar'a Dayak (:

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Gazetecilerle röportaj yaparken söylediği laflar şarkıcı Alihan'ı kızdırdı. Ajdar'ın "Benim Mehmet Ali Erbil, Beyaz ve Okan Bayülgen'den eksiğim yok fazlam var.. Sahne aldığım mekanlara 10 bin dolardan aşağıya çıkmıyorum" deyince Alihan küplere bindi. Alihan'la tartışmaya başlayan Ajdar, "Ben bu insanı tanımıyorum" lafını da duyunca kıyamet koptu..
Alihan Ajdar'a tekme tokat girdi. Aldığı darbelerle kendini yerde bulan Ajdar'ı Alihan'ın elinden araya girenler sayesinde kurtuldu..

Dayaq Sahnesi :)

Bu oLayın aRdınDan Ajdar Funları "Ajdar'a uzanan eller kırılsın.." Ajdar düşManlaRı ise "Hepimiz Alihan'ız.." diyeRek oLaya tepkiLerini diLe getiRdiLer.. :)

konuşurken o elindeki gülü ne güzelde tutuyor ajdar :]

bunu dövmeyi bırak çarmıha gerecen :]
gerçi ajdar ın suçu ne onu star yapmaya
çalışanları çarmıha gerecen...

Bir kerede Alihan yaptı yapacağını bundan 1-2 gün önce alkol muayenesinde yaptığı rezillik unutulmamışken şimdide gündemde kalmak için yaptı birşey. Ortadan yol olmak üzere olan bir sanatçının yaptığı reklamdan başka birşey değil.

wala bu olayı ılk ızledıımde ole bı guldumkı annatamam cok ıı olmus ama ajdarı bu hale getırenlerdede suc yok deıl..

bi sürü konu açıldı bunla ilgili... kaç haftalık haber bu kapanması iyi olur kanımca

bu cümle yeter tşk için :D

Bu oLayın aRdınDan Ajdar Funları "Ajdar'a uzanan eller kırılsın.." Ajdar düşManlaRı ise "Hepimiz Alihan'ız.." diyeRek oLaya tepkiLerini diLe getiRdiLer.. :) +[dişleride biri var biri yok gibi dizilmiş:) :vur

Ya tabi Ajdar ı böyle yapan medya. Ama ilk defa Ajdar qüzel konuştu fakat yapılanları haketmedi. Ben sanatçı olarak değilde insan olarak değerlendiriyorum.

ajdar'a dokunan eller kırılsın!!!!:(

imza : ajdar baba fan club :D

ajdar icin taksimde toplanalim ve hepimiz ajdariz naneyiz diye bagiralim :D

nan bide biz vursaydık bi iki :)
harbi gıcığım o adama
benim kardeşim bile dalga geçiyo adamın şarkılarıyla :hhdil
düşünün artık adamı kimler dalgaya alıyo :durdurun

arkdşlar ajdan abimiz dayak yemiş yrn taksim de buluşuyrz ve istiklal caddesinde yürüyüşe katılıyorz elimizde pankartlar ajdara uzanan eller kırılsın we hepimiz ajdar diye pankartlar hazırlayın gelin:Dehehehhe

Swat_TR' Alıntı:
Bir kerede Alihan yaptı yapacağını bundan 1-2 gün önce alkol muayenesinde yaptığı rezillik unutulmamışken şimdide gündemde kalmak için yaptı birşey. Ortadan yol olmak üzere olan bir sanatçının yaptığı reklamdan başka birşey değil.

bide 3sene falan önce Boğaz köprüsüne çıkıp benzin falan döküyodu yakarım kendimi diye Alihana ne girip çıkıyosa artık

Kıskanıorlar ajdarı ajdarın armut kafasına kurban olsunlar onlar hıh.. :emzik

ajdarla alihan evlensin ben bunu desteklerım :)

Geri