Akşam saatlerinde sayfa görüntülenemiyor hatası!

unibjk06

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Çokilginç bi durumla karsı karsıya geldim 1 2 haftadır boyle. Sabah saatlerinde her siteye girebilirken saat 4 5 ten sabaha kadar ne hackhell ne facebook ve bunlar gibi bir çok sitede sayfa goruntulenemiyor hatası alıyorum.Bazende zarzor 20 30 site içinden 1 2 tanesine giriyor. Evde 3 tane pc var 3ude de aynı sorunu yaşıyorum. Telekom kaynaklı diye düşündüm ama 2 haftadır duzelmedi. Bu konuda ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum simdiden teşekkürler.

aynı sorun bende de var... ben kendi bilgisayarımdan kaynaklandığını düşünüyordum.. cd leri hazırladım format atacaktım nerdeyse

dün akşam hackhell girişini yapamadım bende
başka türlü türlü sitelere ve forumlara girdiğimden telekom kaynaklı olduğunu anladım

sabaha deyip yattık ve girdim sabah

ama şimdi de hackhell in saat geri kalmış:D

Dün akşam benim de başıma geldi. Bizden kaynaklanan bir şey değildir.

Aynen herkeste var bu sorun. ben de bi çok siteye giremedim girebildiklerim de haddinden fazla yavaştı.

ben mozilla kullanıyorum ama aynı sorun bendede var

Bağlantı hızınızı test etmek için ( Telekom'a hata bildirdiğinizde önce bu testi yapmanızı istiyorlar) telekom'un speedtest.ttnet.net.tr adresine gidin, test sonuçlarını (download ve upload hızınız) karşıya bildirin. Bendeki bağlantı sorunu bu şekilde halledildi. Saygılar.

Herkeze yorumları için teşekkürler. Kafayı yemek üzereydim bu sorun yüzünden sorun pclerde diye. Şu saat itibariyle her trülü siteye giriş yapabiliyorum :D Herkeze yardımlarından dolayı teşekkürler.sorun telekom kaynaklıymış.

Geri