ak-47 mi ? m4a1 mi ?

ak-47 mi ? m4a1 mi ?

• Kullanılan toplam oy
    211
bence yakından m4a1 ama uzaktan ak-47 iyi işgörüyo
ben keleşi daha çok seviyom :D

İyi bir oyuncu için AK47 veya M4A1 farketmez, tabiki birisini daha iyi kullanır ama bir örnek veriyim elimde colt varken yerdeki kelesi almam, elimde keles varken yerdeki coltu almam (tabi mermi bitme durumları olmadıkça :)) Colt'umun olmasını istiyiceğim tek durum önüme aniden birinin çıkacağı bir durum olabilir.. Keleş olduğu zaman panik anında taradığın anda glock la bile vurabilir düşman..

Ak-47 çok hoşuma gidiyor şekil silah

kankalar ikiside süpperrr ötesi ama yakından susturuculu m4 yine yakından ak47 süper gider :)

Ak-47 Gerilla silahı olduğu için yakın mesafede(uzak mesafeleri proflar
iyi kullanır) Colttan (m4a1) daha hasara yol açar ve Ak-47'nin Coltdan
avantajı budur.

Ama uzak mesafede Colt daha etkilidir.Yakın çatışmalarda Ak-47
sahibi bir kademe daha fazla sanşlıdır uzak mesafede ise Colt kullanan.

Ak-47 halk tabiriyle keleş Rus yapımı gerilla silahıdır.
Ama Colt Amerikan yapımı bir savaş silahıdır.
Dilerseniz daha fazla anlatım yerine bu videoyu izleyin:

[VIDEO]G6BpI3xD6h0[/VIDEO]​

bu videoda görüldüğü gibi ak47 colta göre daha güclü fakat sekme olayı daha fazla.

ben 2 siylede kafaya tek atabilotrum ama m4a1 daha ii bence:D

Şimdi csyi silip tekrar yüklediğim için özelliklerine bakamıyorum bakınca hangisi daha iyi söylerim =)
M4'E SUSTURUCU TAKARSANIZ AK47 GİBİ SEKER ;)

Colt'u tercih ederim..

çünkü daha az sekiyor ve Ayrıca CT olmayı daha ço ksevdiğimden dolayı olabilebülür :D

Biliyorum siz oyunda hangisi iyi diyosunuz ama ben bunu belirtmek istedim =)
Aslında bu iki silah birbirine zıt savaş sistemleri üzerine tasarlanmışlardır.M4A1, eski rakibi AK-47 gibi dayanıklı bir silahtır fakat AK-47'den daha fazla bakım gerektirir.M4A1 yüksek isabet oranının yanında direk ölüm yerine ağır yaralama ve hafiflik amacıyla 5.56 mm NATO mermisi kullanır.AK-47'ninde 5.56 mm'lik modelleri olmasına rağmen asıl modeller 7.62 mm'lik mermi kullanır.AK-47 eğitimsiz herkesi asker yapabilir.Çünkü fazla bakım gerektirmez ve suya, çamura, kuma girdikten sonra bile çalışır.AK-47 daha güçlü fişek kullandığı ve daha dengesiz bir silah olduğu için uzun mesafe atışlarında isabet oranı oldukça düşüktür.İsabet oranı düşük olduğu için M4A1 ve M16'lara takılan optik nişan alma sistemi ile lazer işaretleyicisi gibi ekipmanlar AK-47 için kullanışlı değildir.AK-47'nin Amerikan M serisi silahlara göre tek üstünlüğü ucuz olması ve bakım gerektirmemesidir.Bu da AK-47'i tam anlamıyla bir gerilla silahı yapmaktadır.M4A1'in tek dezavantajı üretim maliyetinin M60 gibi fazla olmasıdır.Bunun dışında AK-47'nin M4'e karşı bir avantajı yoktur.Birçok kişi AK-47'nin daha iyi olduğunu düşünür fakat teknik olarak M4 çok daha iyi bir silahtır.
Alıntı

Ben Ak-47 Diorum ayrıca ProfLukLa aLakası yok adamLar bi keLeş kuLLanıor 30 mermi Bitene kadar tarıorLar keLeşin 1 mermisi 40 damageyse coLtunki 32 Damage bunuda göz ardı etmeyeLim Uzun LAfın kısası

Ben ak47 Diorum!!

Geri