ak-47 mi ? m4a1 mi ?

ak-47 mi ? m4a1 mi ?

• Kullanılan toplam oy
    211
ak47 kullananabilene guzel silah fakat m4a1 benım tercıhım genelde xD...

KeLEş Ancak Şöyle Bir durum War T ler Yerde m4a1 Bulunca hemen alıor Ct ler de yerde keleş bulunca hemen alıor :D bende yapıyorum ancak şöyle bişi war T olunca m4a1 alınca daha iyi oynuyorum ct de keleş alınca:D Nedne Böyle Anlamıyorum:durdurun Ama Herşeye Rağmen 2 Silahta Çok Güzel ::goz: Keleşi Tek Tek sıkmak lazım ve coltu da beyne taramak lazım :vur:biggrin:victory

bence colt daha iyi.neden derseniz yakından ve uzak daima garnti altındasınız.ilk hamleyi kaçırsanız bile tarama altına aldığınız zman az sekiyor ve büyük ihtimalle kurban mefta oluyor..ama keleşle yakından ilk hamleyi kaçırırsanız ve taramaya kalkarsanız mermiler sekecektir,sonucunda mefta olan siz olacaksınız..diyebilirsiniz ki ben nokta atışı yapıyorum..ilk hamleyi kaçırıp,atışı da kaçırırsanız direkt meftasınız..

Uzaktan Kesinlikle keleş . Bence Keleş Daha iyi bir silah ama t deyken colt bulursam affetmem :)

ak-47 göbeğe dogru tut tara %80 Hs atarsın keleşle tarayacaksanda crosshairi aşşa tut daima çömel eziklik yap tara mutlaka alarsın :)

Geri