AK Parti'ye oy veren utanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili akp liler bugün ekilen buğdayın genleriyle oynanıp çıkan mahsülün tekrar ekilmemesi için tohumları kısırlaştıran amerikanın yardakçısı ve bunu ülkemizde uygulatan akp hükümeti şimdi de akarsularımızı yahudilere satıyor neden çünkü bizim suyumuzu kendimiz yönetemeyiz işletemeyiz neden biz işletelimki başkası işletsin biz yan gelip yatalım yaw ben daha size ne diyeyim ya daha...

arkadaşlar bu arada umarım sizlerde fark etmişsinizdir.

çok vahim bir tablo ile karşı karşıyayız.
70 lerde bu insanları birbirine düşman edenler gene baş rollerde gene işlerini müthiş yapıyorlar............

biraz hatırlayalım kısa geçmişimizi.....
Sağcı Solcu diye birbirimizi kestik.... oysa 2 gurupta bu ülkenin iyiliğini istemişlerdi kendi düşünceleri kapsamında....

sonra bi baktık Alevi Sunni diye neredeyse birbirimize giriyorduk (osmanlyı kuran osman beyin kayınpederi Şeyh Edebali ve osman beyin karısı mal hatun alevi değilmiydi yüz yıllarca bu insanlar beraber yaşamadımı?......

daha sonra karşımıza kürt türk çıktı... her şeyde avrupa bizim iç işimize karıştı...tarihinde sömürgeler soy kırımlar 2 tane dünya savaşı barındıran avrupa şimdimi insan hakları savunucusu oldu...... oysa kürtler, türkler anadoluya geldiklerinden beri berabermi şavaştılar yoksa birbirlerine karşımı savaştılar..... türkler yüz yıllarca bişey demedide şimdimi kürt düşmanı oldu?

bi de laik anti laik çıktı başımıza oda ayrı bi alem ayrı bi tartışma.....

şimdide lütfen biraz ders alalım akp anti akp kavgasına girmeyelim diyecem ama çoktan bölündük bile....

arkadaşlar bu seçimlerde babam AKP ye annem MHP ye bende CHP ye oy verdim
kardeşim galatasaraylı ben fenerbahçeli kız arkadaşım beşiktaşlı
en yakın arkadaşım kürt annem laz babam türk ben türk ev arkadaşım alevi kız arkadaşım türk ama dedesi rum........ Daha ne söyleyeyim kendi ailenize bi bakın çevrenize bu ülkede yaşayıpta neyi paylaşamıyorsunuz. iyi ozaman hadi keselim birbirimizi avrupalıların yüzünü gülsün biraz!!!

yuh

zeytin çekirdeği' Alıntı:
walla o iki kişiden biri benim ve bunu gururla söylüyorum nedne mi akp ? çünkü icraatlerinden memnunum günlerdir nedennini soruyor lar ya işte bir secmen olarak ben söylüyorum MEMNUNUM...

yahu vatnın satılması icraatlerinden mi memnunsun bu nasıl icraat atalarına olan can borcunu onların canlarını vererek aldıkları bu toprakları sattırarak mı ödemekten memnunsun.Bu kadar onursuz mu olduk bizler.yapmayın ve toparlanın artık.dedelerinizi onların babalarını ve dedelerini utandırmayın artık.kullandığınız soyadının hakkını verin.yoksa yarın soyadlarımız bush-ofer v.s. olucak.Türk milleti olarak bunu haketmedik.

o kişiden biride benim ... görür görmez attım akpye oyumu

khermit' Alıntı:
sevgili ibrahim sende o kadar internettesin ki bazi seyler endekslenmissin.sozlerinde tabii ki bu tavırlar yanlis idi.ona birsey dedigim yok.ama sende sunu gormelisin ki ulkenin satildigi falan yok.ulkenin satilmasi ancak su sekilde olur.ornegin bir ulke ukemizin vatandaslarina kendi mulklerinden satmaz.fakat o ulkenin vatandaslari gelip ulkemizden rahatca mulk edinebilir.Boyle birsey zaten yok.nasıl ki bir Türk gidip yabanci ulkelerden mulk edinebiliyorsa ornegin Almanya.Akman vatandasida Türkiyede mülk edinebiliyor.Boyle bir durumda biz satamiyoruz diyemezsin cunku bizde oradan gidip mulk ediniyoruz.hayır desek ne olcak karsi tarafta bende vermiyorum diyecek.Aynı zamanda ozellestirme konularina gelince ulkenin kurumlari eger kar elde etmiyorsa devlet bunlari denetlemekte zorlaniyorsa ozellestirme tabii ki olucak.herseyin ozellestirilsin demiyorum tabii ki.AMa bazi kurumlarin ozellestirilmesi sart.Ayrıca Yabanci sermaye tabii ki gelecek.yabanci sermaye gelmezse para akisi kesilir ve elimizdekilerde birseyler yapmaya calisiriz.Bu da sıkıntı olur.o yuzden ozellestirme tabii ki olucak.
kimsenin kimseyi ovdugu yok ayrica.hem liderlere bakilipta oy vermekte yanlis.icraatlere bakilir ve ona gore oy verilir.halk 4 yıllık icraatten memnun ve oy vermis.ayrica kucumsenecek bir rakamda degil.46,6!!! dikkatini cekmek isterim.her iki kişiden biri oy vermis.bu durumda %46,6 nında bildigi seyler var.ben akp taraftari degilim ama disardan gozlemledigim kadariyla yaptgii hizmetler halki memnun ediyor.refah seviyesi halkın yukselmis gozukuyor.aynı zamanda cari acıktan bahsediliyor.cari acik halkı cok fazla ilgilendiren birsey degil.nedeni basit eger sen gmsh na bakarsan ne kadar ilerleme kaydettigini gorebilirsin.bu seni ilgilendirir.rakamlar buyuyecektir zaten ama senin aldigin para da ona es deger olarak buyumektedir.rakamlara degil biraz oranlara bakmak gerekir.ekonomi cok iyi demiyorum.ama abartildigi kadar da kotu degil.hatta eskiden oldugundan cok daha iyi ;)
sevgiler saygılar
örneğin ingiltereye gidip mülk edinmek istediğinizde.size sadece evi veriyorlar.türkiyede topragıyla birlikte satın alıyorsun.bu 1.özelleştirmeler konusuna gelince TÜPRAŞ ın yıllık cirosu atıyorum 10milyar dolar iken sen bunu 5milyar dolara bırakırsan bundan zarar etmiş olursun.en az 5yıllık cirosunun rakamına göre satılmalı benim kanaatim bu2.millet pazara çıktıgında neden fiyatlardan yakınıyor?ben anlamakta güçlük çekiyorum orduda fındık üreticileri para kazanamıyoruz diye basbas bagırıyorlar.bakıyoruz secimde %55oy çıkmış akp ye.kısacası bu ülke ''AKP KARHANESİ'' olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.bunlar iyi günlerimiz..

ibrahim923' Alıntı:
qpower' Alıntı:
KİM AÇIKÖĞRETİMLİYMİŞ KİMİN YAZDIKLARI ANLAŞILMIYORMUŞ SÖYLEDİM ÇIKIP DAHA NE KONUŞUYORSUN BENCE SENDE CİDDİ PROBLEMLER VAR HEM SEN KİMİ YETİŞTİRMİŞSİN acıyorum o insanlara tabi gerçekten varlarsa :durdurun

1)Hala noktalama işareti kullanamıyorsun. Nokta olarak isim verdiğimiz bir işaret var değilmi.Daha Türkçe yazamayıp üniversiteye gidiyorum diyorsun .Önce yazmayı öğren .Problemini halledemezsen gel yanıma sana ders vereyim .Biraz adam olursun belki.Hem imla kurallarını öğretirim hemde adam ederim seni.

2)Bunca gündür foruma giriyorsun hala büyük harf kullanmanın yasak ve saygısız bir eylem olduğunu öğrenemedinmi(ha pardon öğrenme problemin vardı değilmi)Ama ben senin gibileride adam etmesini bilirim.Gel yanıma bir şeyler kaparsın.

3)Eğer yetiştirdiğim adamlar seni tanırlarsa emin ol onlar sana daha fazla acıyacaklar.

4)Son not:Seni adam etme konusunda ciddiyim .Gel yanıma ücret geri ödeme garantili eğer adam olamazsan para iade yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri