Aklınızı yitirebilirsiniz bu testle!

Arkadaşlar bunu çözmek o kadar bsitki bununla bukadar kafa yormanıza bile gerek yok bu sorulan sorularda cevap yok sadece birine varsayım olarak cevap verebilirsiniz
1-Bu testte cevabı A olan ilk soru hangisidir?

A) 1 B) 2 c) 3 D) 4 E) 5
buna adiyebilirsiniz bu tarz sorular var ama sorulardan biri anahtar soru olması lazım ve bu anahtar soru sayesinde ikinci ssorunun cevabına 2. de 3ün 3 daördüncü sorunun cevadı olarak gekişir ama anahrat soru kamaşık şekilde hazırlanın bunu bulmak zordur
soruyu inceledim anahtar cevap hiç bir soruda yok . ve yazılanlarıda okudum cevap verdine inanların hepsi yanlış bu8n ların hepsinide çürüte bilirim isterseniz birtanesine örnek vereyim benim cevabımın 7 üstümdeki dark_angel isimli kullanıcının yanıtlarının yanlış oldu ço açık çünki (19. Bu testte hangi harf 7 kez cevap olmuştur?

D) D ) şeklinde cevap vermiş kendi çözümüne baktımız zaman yanıtı d olan 3 soru var diger sorularıda kontol edebilirsiniz
BU SORULARIN CEVABI YOKTUR SADECE BİRİLERİ UGRAŞSIN DİYE YAPILMIŞ ama bunda uraşacak bişide yok ikl bakışta cevabı anlaya bilirsiniz BU KONU BURDA KAPANIR ...

ben mi saymayı bilmiyorum yoksa D şıkkı 7 kere kullanılmamış mı?
sen nasıl 3 saydın?

tamam şimdi anladım, sen cevaplara bakmışssın, cevaplara değil, cevabın hangi şıkta verilmiş olduğuna bakacaksın.

Geri