Aklin İsyani

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

Alan Woods - Ted Grant

AKLIN İSYANI

Marksist Felsefe ve Modern Bilim

Tarih Bilinci Yayınları ([email protected])

Bilim ve Felsefe Dizisi: 1

Birinci Baskı: Ocak 2001

İkinci Baskı: 2002

Üçüncü Baskı: 2004

aklinisyani6wu.jpg

Buradan Indirin

paylaşım için teşekkür ederim. marx'ı(marksizm) herkesin anlatamayacağını düşündüğüm için marx ile ilgili her kitabı okumam. marx'ı(marksizmi) anlamanın en iyi yolu marx'ı okumaktır. bu o kadar kolay birşey değildir. ben kaç sefer denediysem tam başarı sağlayabilmiş değilim. paylaştığın kitaba kısaca göz attım. yazar da benim gibi düşündüğünden marx'ı marx'tan farklı anlatmamaya özen göstermiş. bu kitabın okunmasını zorlaştırıyor ama marxizme yaklaşmak için güzel bir basamak oluşturduğunu düşünüyorum. kitap her türlü düşünce hakkında kendi kaynaklarından alıntı yaptığından okuyucuya güzel bir sorgulama şansı veriyor. yazarın türkçe basıma önsözü önyargıyı kaldıracak nitelikte olması sebebiyle her düşünceden insana bilimsel düşünme alışkanlığı veriyor. insanlar hangi milletten nefret ettiklerini tartışacaklarına kitaba göz atsınlar isterim. ama maalesef bir şeyi tanımaktan ziyade tanımlanmışı üzerine yorum yapmaya meyilli bir toplum olduğumuzdan sanırım kitap az sayıda kitlenin ilgisini çekecek.

Geri