AKP’yi şoke eden anket

arkadaşlar bu vatan millet meseleleri mevcut hiçbir partiyle çözülemez çünkü çözmek isteselerdi zaten geçmişte çözerlerdi onun için akp şunu yapmalı yada chp şunu etmeli yok mhp nie şöyle yapmadı falan filan lafları artık çok bayatladı ama halk artık uyanıyor benim ümidim var yani bu böyle gitmeyecek.
ulu önder ne güzel demiş "TÜRK kuvvet ve zekasının yenmediği ve yenemeyeceği güçlük yoktur."(M.K.ATATÜRK)

Dostum sana aynen katılıyorum.Ben uzun zamandır sistem partilerine zaten oy vermiyorum.Amerikan çıkarlarını kendi ülkesinin çıkarlarından,kendi çıkarlarını da halkın çıkarlarından önde gören bu sistem partilerinin hepsi aynı...Danışıklı dövüş...Kemik kapma yarışı... Amerika CHP genel başkanına demiş 6 oku siddiret,kemalizm öldü,sen laikliğe yapış yeter sen ilericilerin oyunu al kafi,Muhavazakar partilere de sözde din millet edebiyatı yapın halk sizi dindar milliyetçi sansın siz bi taraftan cukkalanın benim gemim yüzsün demiş...Kuralına göre oynuyo bizimkiler...Danışıklı dövüş...
Gerçek halkçı,devrimci,milliyetçi, milli hükümet iş başına gelmedikçe hiç bir sorunumuz düzelmez.

walla arkadaşlar bn bu işin yine akp'ye döneceğini düşünüyorum çnkü halk bilinçsizce davranıyor oy verirken örneğin bayan oy kullanıcılar abinin sözü babanın sözü derken oylar babann ney veriyorsa ona veriliyor... bu anketide okursanız akp'ye yakın olan Metropoll yapmş... biz ne kadar burada akp'yi istemiyoruz fln desekte halkı kömürle makarnayla kandırmaya devam ediyorlar....

Hatırlarsanız geçen seçimden önce de böyle anketler yapılıyodu. O anketlerde Genç Parti'nin iktidarını, Mhp'nin baraja takılıp meclis dışında kaldığını, Akp'nin de Chp'nin gerisine düştüğünü gördük. Ama ne oldu ? Seçimlerde hepsi morardı:D

abi kopartıyon beni böyle yorumlarınla yaaa
ağzına sağlık benim içimden geçenleri söyledin walla
merak etme sen yine dediğin gibi olacak anket sonuçlarıyla birilerini morarttıklarını düşünenler seçimden 1 kaç gün önce tarhan erdem'in %47lik anket sonucuna ellerindeki purolarla kahkahalar atanlar elbette morarmanın nasıl birşey olduğunu uygulamalı olarak tadacaklar

Doğru söylüyorsun kardeşim.Haklısın.Biz bu vatanın evlatları olarak bu haksızlıklıklarla mücadele etmeliyiz.Bizi kandıran o siyasi partiler birgün bu vatandan kaçıp gidebilirler.Ama biz kaçıp gidemeyiz.Biz başka bir ülkede yaşayamayız.Bizim şu ayyıldızlı bayrağın altından başka gidecek yerimiz yok.Gelin ona buna sövüp 'BU MİLLET ADAM OLMAZ' demek yerine haksızlıklarla mücadele edelim...
lafı tamamlamışsın:goz:

yalan anketler olabılır ama durumun ıyıye gıttıgınıde dusunmuyorum

arkadaslar konuyla ılgılı bır yorumunuz yoksa konunun akısını degıstırmeyın lutfen.

en dusuk memur maası 1150ytl oldu hala tatmın olan yok. hala zam hala zam. millet asgari ucretle ev gecindiriyor. insan oglu doymaz. 15000ytl maas alan adama sorsan yınede maası yetmıyordur.

en dusuk memur maası 1150ytl oldu hala tatmın olan yok. hala zam hala zam. millet asgari ucretle ev gecindiriyor. insan oglu doymaz. 15000ytl maas alan adama sorsan yınede maası yetmıyordur.

Hem aclık sınırını 1300 ytl olarak acıklıyorsunuz iş zam istemeye gelince doymuyormusunuz diyorsunuz .Bu milletin yarısından fazlası aclık sınırın tam içinde.Tabi siz bilmezsiniz aclık sınırı demek ne demek.
Sen Milli gelirin %60 sadece 39 tane ailenin elinde olduğunuda bilmiyorsun heralde.Bilseydin böyle laflar söylemezdin.Kabul etmek gerekir ki AKP iktidarında zenginler iyice zengin oldu fakirler iyice fakir oldu.Hangi ülkede zengin ve fakir arasında bu kadar uçurum olabilir ?

Metropoll araştırma şirketinin anketine göre halkın yarıya yakını hayatından memnun değil

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Metropoll şirketinin geçen sene ağustosta yaptığı araştırmada hayattan memnuniyet oranı yüzde 70’ti. Yüzde 58.2’lik bir kesim Türkiye’nin iyiye gitmediğini düşünüyor.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Metropoll araştırma şirketinin anketine göre, halkın yarıya yakını hayatından memnun değil. Şirketin geçen yıl yaptığı araştırmada bu oranın yüzde 70 olması, AKP’den memnuniyetin azaldığını gösteriyor. Araştırmaya göre halkın büyük bir kesimi Anayasa Mahkemesi’nin kararının ardından AKP’nin politikalarını değiştirmesini istiyor. Halkın en çok güvendiği kurum ise yine ordu.

Metropoll Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Şirketi’nin ağustos ayına ait Türkiye’de siyasal durum araştırması, Türk halkının AKP’ye yönelik kapatılma davası, Ergenekon davası ve AKP’ye bakışı hakkında görüşlerini ortaya koydu.

AKP ne yapmalı?

Araştırmaya göre halkın yüzde 48.4’ü hayatından memnun değil, yüzde 32.2’si ise memnun. Şirketin geçen sene ağustosta yaptığı araştırmada hayattan memnuniyet oranı yüzde 70’ti. Yüzde 58.2’lik bir kesim Türkiye’nin iyiye gitmediğini düşünüyor. İyiye gittiğini düşünenler ise sadece yüzde 37.2. Katılımcıların yüzde 54.3’ü “Ergenekon davası siyasi mi hukuki mi?” sorusuna “Siyasi” yanıtını veriyor. Halkın yüzde 58.9’u Ergenekon iddiananmesini tatminkâr bulmazken, tatmin edici olduğuna inananlar ise yüzde 22’lerde kalıyor. Halkın yüzde 48.8’i bu davadan etkili bir sonuç çıkmayacağı, yüzde 53’ü de davanın zanlılarının üzerine gidilmeyeceği düşüncesinde. Yaklaşık yarısı da davanın Türkiye’nin dış imajını bozduğu fikrinde.Halkın yüzde 69’u Anayasa Mahkemesi’nin AKP kararını olumlu karşılıyor.

‘Politikalar değişmeli’

Anketteki “Dava sonucunda Anayasa Mahkemesi’ne duyulan güvenin arttı mı azaldı mı” sorusuna verilen yanıtlara göre de güven yüzde 34.7 oranıyla arttı, yüzde 18.1 oranıyla da azaldı. Halkın büyük bir kesimi (yüzde 73.4) AKP’nin eski politikalarını değiştirmesi gerektiğini belirtiyor. Hatta AKP’li seçmenlerin yüzde 58.6’sı da bu düşüncede. Halkın yüzde 26.8’i verilen cezanın partiyi tedirgin edeceği ve rahat politika üretemeyeceğini düşüyor. Bunun tam tersi düşüncede olanların oranı ise yüzde 68.3. “AKP bu davadan kazançlı çıktı mı” sorusuna ise yüzde 50.4 oranıyla “Evet” yanıtı veriliyor. AKP’nin aslında zararlı çıktığını ve oylarını azalttığını düşünenlerin oranı da yüzde 32.7. Anketin kurum ve liderlere güven başlıklı kısmında ise halkın en çok güvendiği kurum yine ordu olarak gerçekleşiyor. (Cumhuriyet)

arkadaşım ben ne CHP nede AKP nede diğer partilerin yandaşı diilim fakat şu dikkatimi çekti anketlerde sadece yüzde 22 aldı sadece yüzde 32 de kaldı gibi o oyları küçümseyici kelimeler kullanmışsın ama seçimlerin sonuçlarını unuttun mu bilmem CHP yüzde 22 yüzde 19 aldığında bunları çook büyütüyorlardı..
anlayacağınız o bahsettiğin yüzde lik rakamlar senin için düşük olabilir ama başkaları için yüksektir biraz empati kurarsanız çook sevinirim .

arkadaşım ben ne CHP nede AKP nede diğer partilerin yandaşı diilim fakat şu dikkatimi çekti anketlerde sadece yüzde 22 aldı sadece yüzde 32 de kaldı gibi o oyları küçümseyici kelimeler kullanmışsın ama seçimlerin sonuçlarını unuttun mu bilmem CHP yüzde 22 yüzde 19 aldığında bunları çook büyütüyorlardı..
anlayacağınız o bahsettiğin yüzde lik rakamlar senin için düşük olabilir ama başkaları için yüksektir biraz empati kurarsanız çook sevinirim .

arkadaşım bunu bn yazmadım zaten alıntı yaptım... ama senin dediklerinde dğru katılıyorum:goz::goz::goz:

arkadaşlar gene mütiş konular açıolar oysaki bilmiyolarki kendilerini tatmin ediyorlar. 22 temmuzdan öncede bu ve bunun gibi bir sürü konu gördüm yok baraj altı kaldı yok oyları düştü. görünen oyduki hepsi başlarından aşşağı bi kova soğuk su gelmişcesine şok oldular galiba o şoku atlatıp gene tatmin olma düşüncesi içerisindeler . .. malum yaz geldi ısındılar ;)

Ülke durumunu merak ediyorsanız esnafa,işçiye,çiftçiye sorun.Temel gıdaya ort. %100 ün üzerinde zam geldi.Pirinci ve Mazotu dünyada en pahalı biz kullanıyoruz.Sizce durum çok mu iyi.Bence hayır bakınız 200 Tl lik banknotlar piyasaya çıkacak bu bile ekonominin iyiye gitmediğini gösterir.

Bu millet bi kere MHP'ye tek başına iktidara götürecek yetkiyi verseydi bunlar olmayacaktı.Ama hiçbir zaman hak edenler tek başına iktidar olamıyor işte.En güzel örneği Başbuğ Alparslan Türkeş.ve korkarım ki bunun yanına Devlet Bahçeliyide eklemek zorunda kalacağız ileride.
sevgili arkadaşım eski bir mhp li olarak ve yüreğim kan ağlıyarak sana şunu söyliyeyim.devlet bahçeli liderliğindeki mhp artık başbuğ türkeşin mhp si değil.devlet bahçeli milliyetçi hareket partisini (milli yalaka partisi) haline getirdi.hiçbir şekilde muhalefet yapmıyor işi gücü akp nin kıçını tıkamak ve akp yi kurtarmak.özwelleştirme adı altında tekel-telekom-tüpraş-erdemir-limanlar-bankalar ve daha neler neler peşkeş ve talan ile siyonist global sermayeye satılırken ve petrol yasası-maden yasası-vakıflar yasası -yabancıya toprak satışı yasası çıkarılırken hiçbir şekilde muhalefet partisi gibi davranmadı.mhp ne yazıkki akp leşti.bunları yazarken yüreğim kan ağlıyor ama maalesef bana göre gerçek bu.telkom satılmasın diye kıçını yırtan enis öksüz'ü hem bakanlıktan hemde partiden atan devlet bahçeli değilmi.cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını koymak isteyen sadi somuncuoğlunu meclis bahçesinde ayı cemal lakaplı samsun milletvekiline dövdüren kim.ecevite yalakalık için kendi partisinin kurucu üyesine gecenin saat 10 unda meclis bahçesinde sopa çektirmek hangi demokrasi ve hangi parti disiplinine uyar.bu gün mhp maalesef milliyetciliği işçi partisine ve saadet partisine kaptırmıştır.anti emperyalist olmayan ab ye evet diyen abd ye evet diyen özelleştirmeye (peşkeş ve talan) evet diyen hiçbir parti ne milliyetci nede solcu olabilir.

iple nasıl oy kullanılır bilirmisiniz?

bir ip alınır

bu ipe 2 düğüm atılır

birinci düğüm kağıdın kenarına gelir

ikinci düğüm oy verilecek partinin hizasına gelir

bu gün böyle oy kullanan insanımız az değil ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

bunların kullandıkları oylarla kimler kazanıyor

toprak ağaları

din bezirganları

zenginler, iş adamı gibi takılanlar

yorumlara bak yahu sanki herşey bu hükümetten önce güllük gülistanlıktıda şimdi çöle dönmüş gibi yazmışlar.
millete bilinçsiz diyen vatandaşlar kimi öneriyorlar ona oy verelim.laiklikten başka birşey düşünmeyen chp yi mi, apoyu asmayıp erdoğan assın diye kabadayılık yapan mhp yi mi, döneminde gecelik faizlerin %2000lere çıktığı dsp yi mi.
evet arkadaşlar beni bilinçlendirmenizi bekliyorum

tuzlada kokmasin derler bizim buralarda...

yorumlara bak yahu sanki herşey bu hükümetten önce güllük gülistanlıktıda şimdi çöle dönmüş gibi yazmışlar.
millete bilinçsiz diyen vatandaşlar kimi öneriyorlar ona oy verelim.laiklikten başka birşey düşünmeyen chp yi mi, apoyu asmayıp erdoğan assın diye kabadayılık yapan mhp yi mi, döneminde gecelik faizlerin %2000lere çıktığı dsp yi mi.
evet arkadaşlar beni bilinçlendirmenizi bekliyorum

MHP'ye gelince bi dur bakalım....
Ötüp durmayı bi kes de beni bi dinle.......Olayın gerçeği Mhp APO'yu asmadı değil APO'yu asamamıştır...
Meclisin 1/5'ini koalisyonunsa 1/3'unu olusturan MHP, APO'yu nasıl asabilir söylermisin?
127 milletvekili ile MHP mecliste ne yapabilir?
MHP, seçim öncesinde 'Bu millet bize APO'yu asacak yetkiyi versin,asarız' demiştir ama ne yazık tır ki bu millet bize APO'yu asmak için yeterli çoğunluğu vermemiştir...
Buna rağmen MHP elinden geleni yapmıştır ve idamın kaldırılmasına RED oyu vermiştir.
İşte kanıtı; http://www.hababam.nl/forums/archive/index.php/t-30671.html
O gün Mecliste bir tek MHP milletvekilleri idamın kaldırılmasına RED oyu vermiştir.Diğer partiler KABUL oyu vermişlerdir.
Ne tuhaftır ki ogün kabul oyu verenler bugün MHP'yi eleştiriyorlar..Gelde bu rezalete gülme.:D
Gelelim AKP'ye...
Hem MHP'yi APO'yu asmamakla suçluyor hemde kendisinin yeterli çoğunluğu olduğu halde asmıyor.
Bu nasıl iş?
Hadi bizim çoğunluğumuz yoktu biz ondan asamadık..
Sizin yeterli çoğunluğunuz var.Siz neden asmıyorsunuz?
MHP'yi suçlamasını biliyorsunuz.Ama kendiniz asamıyorsunuz..

Yoksa Basbakan....

'OĞLUNA GEMİ ALACAK KADAR PARA BULUYOR ASACAK İP Mİ BULAMIYOR?'

bu anketi daha evel orta hali kişilerin arasında yapıldı ise simdi zengin muhitlerde yada söyle söylim chp nin kaleleri sayılan mahallelerde yaptılarsa böyle sonuc cıkmıstır bunu bilemezsiniz benim cevremdeki ankete sunu söylüyor aynı düsünce devam diyorlar
fikirlerde deyisiklik olmadı dısarıdan mualefet in karalama kanpanyasu yada söyle diyim bu vatanı bölmek pahasına yada 50 yıl geri atma pahasına karalama kanpanyaları olsa dahi bu millet onlara inanmıyor artık
akp bir umut diyerleri geldi bugüne kadarda ne yaptılar
bu vatanı bu hale getirmek ten baska kıskanc lığınızdan ne yapacagınızı sasırdınız bırakında engel olmayında calıssınlar bu halk bilir kime oy vericegini ..

dahala mhp chp akp falan bune örünceklesmiş kafalar tut birini vur ötekine
dedelerimizin ziyniyeti parti devri biti artık calısan devri bu güne kadar gelipte calısmamış kişilerin pesini bırakın bu vatan bizim chp nin icinde calısan olsun hep beraber ona oy verelim fakat hep bu vatanı geri götürmüş ceteleşmiş soymuş kişiler ve bu vatanı bu mileti yeterince sevmemiş (sevseydi cok ilerlerde olurduk) simdi onları bir adım gecen calısan insana musalat olmak yok bu vatan severlik diğil insanlar kulaktan dolma seylerle tenkit ediyor sonrada yargılıyoruz
turgut özalın arkasından atıldı tutuldu gecenlerde bir hafta belgeselini seyretim rahmettli bu vatan icin neler yapmıs şasırdım arkasından konusan camuratan bir kac tanıdığımla seyretim utandılar bırakın doslar mualefet yapalım fakat hakıyla bunları gönderirsek kalisyon gelicek her parti birbirine bakanlıkları peskes cekicek yine bir kanun bir karar bir yasa cıkmıyacak cünki hepsi bir tarafa cekicek. saygılı ve sevgi ile kalın..

MHP'ye gelince bi dur bakalım....
Ötüp durmayı bi kes de beni bi dinle.......Olayın gerçeği Mhp APO'yu asmadı değil APO'yu asamamıştır...
Meclisin 1/5'ini koalisyonunsa 1/3'unu olusturan MHP, APO'yu nasıl asabilir söylermisin?
127 milletvekili ile MHP mecliste ne yapabilir?
MHP, seçim öncesinde 'Bu millet bize APO'yu asacak yetkiyi versin,asarız' demiştir ama ne yazık tır ki bu millet bize APO'yu asmak için yeterli çoğunluğu vermemiştir...
Buna rağmen MHP elinden geleni yapmıştır ve idamın kaldırılmasına RED oyu vermiştir.
İşte kanıtı; http://www.hababam.nl/forums/archive/index.php/t-30671.html
O gün Mecliste bir tek MHP milletvekilleri idamın kaldırılmasına RED oyu vermiştir.Diğer partiler KABUL oyu vermişlerdir.
Ne tuhaftır ki ogün kabul oyu verenler bugün MHP'yi eleştiriyorlar..Gelde bu rezalete gülme.:D
Gelelim AKP'ye...
Hem MHP'yi APO'yu asmamakla suçluyor hemde kendisinin yeterli çoğunluğu olduğu halde asmıyor.
Bu nasıl iş?
Hadi bizim çoğunluğumuz yoktu biz ondan asamadık..
Sizin yeterli çoğunluğunuz var.Siz neden asmıyorsunuz?
MHP'yi suçlamasını biliyorsunuz.Ama kendiniz asamıyorsunuz..

Yoksa Basbakan....

'OĞLUNA GEMİ ALACAK KADAR PARA BULUYOR ASACAK İP Mİ BULAMIYOR?'

aslında biliyorsun ama anlamıyorsun adam lar yakaladı sana bu adamı veririz fakat asmıyacaksın diye sart kostu birde bizde asma cezası kaldırıldı bilmiyorsan oku öğren tekitin cailce ..

BİLİNÇSİZLERE HATIRLATMALAR

UNUTMAYIIN
1-şehidime kelle,apo itine sayın dediğini UNUTMA!!,
2-çiftçi milletin efendisidir (M.KEMAL ATATÜRK),çiftçinin ağlayarak başbakana anamız ağladı başbakanım açız dediğinde başbakanın dediği söz "ananıda al git" (R.TAYYİP ERDOĞAN) UNUTMA!!,
3-ne mutlu TÜRK'üm diyene (M.KEMAL ATATÜRK), ben TÜRKİYELİYİM (R.TAYYİP ERDOĞAN) UNUTMA!!
4-baş örtüsü serbest olacak nerdeeee haniiiii
5-dış borçlar kapanıyor nerdeeee haniiiii niye seçimlerden sonra dış borç 3 katına çıktıı
6-sizlere birşey hatırlatmak istiyorum hani bi kuş gribi vardı değilmi
sizce bu kime yaradı.
türkiyede hayvancılıkla uğraşanlar battı değilmi ne yumurtasını satabildi ne tavuğunu hepsini katlettiler değilmi.
bilin bakalım ne oldu maliye bakanımızın oğlu varya unakıtanın oğlu pastörize yumurta işine girdi.
tavuk ve yumurta olmayınca millet ne alacak?
peki bu pastörize yumurta nasıl birşey?
yumurtanın kırılmış şekli.bu yumurta içerden alınmadı dışardan alındı.
hani 1 günlüğüne gümrük vergileri kaldırılmıştı ya maliye bakanlığı tarafından sice neden?
yumurtalar bedavaya girdi içeri vergisiz.
daha köşede 50-60 milyarı olmayan adamlar seçildikten sonra akp den unakıtan istanbul boğazına nazır 3 tane villa yaptırdı veeee kaçak tapusu bile yok nasıl göz yumuldu..
hani bu parti bütün düzensizliklere son verecekti.
7-askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyen tayyip neden oğluna çürük raporu aldırdı.
8-oğlu basit bir işletme mezunu ve türkiyede çalışsa alacağı en fazla 800 ytl ama o nerde çalışıyor ABD de maaşı ne kadar 16000$
9-ve bu çocuk 4 yıl içerisinde 3 trilyon liraya gemicik almış vaaaaaayyyy beeee
daha hatırlanması gereken çok şey var TÜRKİYE unutma,unutturmaa

bu anketi daha evel orta hali kişilerin arasında yapıldı ise simdi zengin muhitlerde yada söyle söylim chp nin kaleleri sayılan mahallelerde yaptılarsa böyle sonuc cıkmıstır bunu bilemezsiniz benim cevremdeki ankete sunu söylüyor aynı düsünce devam diyorlar
fikirlerde deyisiklik olmadı dısarıdan mualefet in karalama kanpanyasu yada söyle diyim bu vatanı bölmek pahasına yada 50 yıl geri atma pahasına karalama kanpanyaları olsa dahi bu millet onlara inanmıyor artık
akp bir umut diyerleri geldi bugüne kadarda ne yaptılar
bu vatanı bu hale getirmek ten baska kıskanc lığınızdan ne yapacagınızı sasırdınız bırakında engel olmayında calıssınlar bu halk bilir kime oy vericegini ..

Akp bir umut...:D

Vatandaş, AKP'ye imamhatip sorununu çözeceğiz dedi diye oy verdi.....Havada kaldı..
Vatandaş, AKP'ye başörtüsü sorununu çözeceğiz dedi diye oy verdi.....Havada kaldı.
Vatandaş; AKP'ye AK günler göstereceğiz dedi diye oy verdi.....Havada kaldı....
Sonra daha neler olmadı ki...
AKP, vatandasımızın %72 sinin tehlikeli gördüğü BOB projesine destek vermiyor mu?
AKP,şuan yabancılara toprak satmıyor mu?
Önüne gelen her yeri özelleştirmiyor mu?
Bulduğu yeri satmıyor mu?
Herkesin umut beslediği AKP'nin genelbaşkanı Başbakan RTE, elin gariban çiftçisine 'ANANI'da AL GİT LAN' demedi mi?
Talabani ve Barzani 22 Temmuz seçim öncesi röportajlarında AKP'nin tekrar iktidar olmasını acık acık belirtmemişler miydi?
Başbakan, Şehidlerimize 'KELLE' Terörist başınada 'SAYIN' dememişmiydi?

Ama en kısa sürede inşallah takke düşecek kel görünecek...
AK partinin aslında pekte AK'a benzer bi yanının olmadığı görülecek.
Bu millete AK diye Kara'yı yutturulduğu görülecek...
Korkarım o gün Turkiye Cumhuriyeti için artık iş işten geçmiş olmaz...

Medyum arkadasım;
O kadar cahilce yazılar yazıyorsun ki zaman zaman okumayı kesip kahkaları bastıgım oluyor.
Sen cıkmış diğer hükümetleride gördük hepsi ülkeyi hortumladı çıktı diyorsun...:D
Belli kimlerin hortumladığı..
Al sana misal.
Şaban Dişli :D

Geri