arkadaşlar bu vatan millet meseleleri mevcut hiçbir partiyle çözülemez çünkü çözmek isteselerdi zaten geçmişte çözerlerdi onun için akp şunu yapmalı yada chp şunu etmeli yok mhp nie şöyle yapmadı falan filan lafları artık çok bayatladı ama halk artık uyanıyor benim ümidim var yani bu böyle gitmeyecek.
ulu önder ne güzel demiş "TÜRK kuvvet ve zekasının yenmediği ve yenemeyeceği güçlük yoktur."(M.K.ATATÜRK)
Dostum sana aynen katılıyorum.Ben uzun zamandır sistem partilerine zaten oy vermiyorum.Amerikan çıkarlarını kendi ülkesinin çıkarlarından,kendi çıkarlarını da halkın çıkarlarından önde gören bu sistem partilerinin hepsi aynı...Danışıklı dövüş...Kemik kapma yarışı... Amerika CHP genel başkanına demiş 6 oku siddiret,kemalizm öldü,sen laikliğe yapış yeter sen ilericilerin oyunu al kafi,Muhavazakar partilere de sözde din millet edebiyatı yapın halk sizi dindar milliyetçi sansın siz bi taraftan cukkalanın benim gemim yüzsün demiş...Kuralına göre oynuyo bizimkiler...Danışıklı dövüş...
Gerçek halkçı,devrimci,milliyetçi, milli hükümet iş başına gelmedikçe hiç bir sorunumuz düzelmez.