Ya yorum yapmıycam ne konuyla nede yorumlarla ilgili sadece şunu söylemek istiyorum böyle bir forumda siyaset tartışmak uygun mu?
Ya yorum yapmıycam ne konuyla nede yorumlarla ilgili sadece şunu söylemek istiyorum böyle bir forumda siyaset tartışmak uygun mu?
Halk neden mi %47 oy verdi? Garibanın kapısına gidip iki çuval kömür 2 paket makarna 2 paket pirinç bırakıp onlardan oy istediği için böyle oldu.![]()
eminmisin öyle olduğuan bence senin düşündüğün gibi değil banadamı kömür ve makarna verdi ben yıllarca mhp ye oyverdim ama ak partiye oyverek son secimde doğru birşey yaptığıma inanıyorum Türkiye Türkiye olalı böyle bir kuvvet yaşmadı yiğidi öldür hakkını yeme ben bunu söylerim hizmeleri bir görseniz burada hangisini yazayım ben en azından çocuğumu hastaneye götürdüğüm zaman cebimde para olmasada sonunu düşünmüyorum artık en basit birşey bunlar.dahada saymamı istersen sayarım.
yaşın 56 ama tartışmasını bilmiyorsun ne demek nal toplamak birşeyler biliyorsan anlat öğrenelim bilmiyorsan yorum yapma ayrıca sol ğörüşlüyüm şuna buna oyverdim demişşin ordanda sallamışşın inandırıcı değil. boş şeyler değil olmuş olan yapılmış olan ğözle ğörülen icraatlardan konuşursak ancak tartışmanın kalitesi yükselir .böyle düşündükleri için devamlı nal topluyorlar,ve devam edecekler,yaşım 56,aslında sol görüşlüyüm 2004 yılına kadar CHP hatta ÖDP ye oy vermişken,şimdi AK partiliyim hamd olsun..
yaptığı iyi icraatlarıda yazarsan iyi olur ne yaptı diye aklından geçirecek olursan ecevit bahçeli koalisyonuyla bir mukayese yap.halk neden yüzde 47 oyverdi anlarsın
eminmisin öyle olduğuan bence senin düşündüğün gibi değil banadamı kömür ve makarna verdi ben yıllarca mhp ye oyverdim ama ak partiye oyverek son secimde doğru birşey yaptığıma inanıyorum Türkiye Türkiye olalı böyle bir kuvvet yaşmadı yiğidi öldür hakkını yeme ben bunu söylerim hizmeleri bir görseniz burada hangisini yazayım ben en azından çocuğumu hastaneye götürdüğüm zaman cebimde para olmasada sonunu düşünmüyorum artık en basit birşey bunlar.dahada saymamı istersen sayarım.
sen fransadamı yaşıyon yoksa yaşın 15 mi hastane örneğini veriyon daha önceden devlet hastanelerine ğittiğinde çebinden kaç para çıkıyordu koçabir hiç şimdi ise hermuayenede herkayıtta üçret ödenmiyormu , yoksa sana hastaneler beleşmi. daha iyi örnek de inanalım