Akp avrupa’da 1. Dünyada 3. Oldu

QUOTE=comancero;5028639]OOOO bütün muhalif zihniyetliler toplanmış ülkeyi kurtarıyorlar
hadi anca kendi aranızda sanalda halledersiniz[/QUOTE]

Ülkenin ne kadar kötü durumda olduğunu kabul ediyorsun yani.!!

Ama hala ülkeyi kötüye götürenlere destek vermeyide bırakmıyorsun bu nasıl bir çelişki ??

ßeNiM AnLayaMadıqıM ÇaLışMa aLaNLarıNdaKi KazaLarLa AKP NiN Ne aLaKası VaR NaSıL ßaqLanTı KuRuYorSuNuZ...? MaDeN OcaqıNı AKP mi PaTLaTTı...?

ßeNiM AnLayaMadıqıM ÇaLışMa aLaNLarıNdaKi KazaLarLa AKP NiN Ne aLaKası VaR NaSıL ßaqLanTı KuRuYorSuNuZ...? MaDeN OcaqıNı AKP mi PaTLaTTı...?

soyle bir alaka var... butur yerleri denetleme yetkisi devlettedir.. yani hukumetin sorumlulugundadir... ve ne hikmetse hukumet sorumlulari bulacaz madenleri guvenli yerler yapacagiz eksiklikler giderilecek diyecegine.. kader diyor ve cok guzel öldüler diyor... iste sorunun cevabi... akp patlatmadi patlamasina on ayak oldu... denetlemeyerek... eksiklikleri bulmayarak....

ben bu chp zihniyetli insanları anlayamıyorum kargasa yaratmak ic karartmak icin yaratılmıslar sanki.

Bakalım bugünkü olaylara tepkisi nasıl olucal

ben bu chp zihniyetli insanları anlayamıyorum kargasa yaratmak ic karartmak icin yaratılmıslar sanki.

konuyu okuyup da mı yorum yaptın merak ettim. konunun chp ile ne ilgisi var?

ben de bu rte'cileri anlamıyorum adam peygamber sanki hiç hatası yok, kusursuz varlık mübarek. en ufak bir eleştiriyi kabul edemiyor hemen saldırıya geçiyorsunuz.

akp nin ülkede yarattığı kargaşa kaos u görmezden geliyorsunuz ondan sonra biri gerçekleri söledimi kargaşa yaratmak oluyo.

işinize gelmiyo tabi :thumbdown:

OOOO bütün muhalif zihniyetliler toplanmış ülkeyi kurtarıyorlar
hadi anca kendi aranızda sanalda halledersiniz

konuya bak yoruma bak??
bırakın bu partizanlığı ülke hepimizin yanlışlar varsada tabiki konuşacağız.
ülkemizi temsil eden adamlar saçma sapan konuşuyor ve kimsede yorum yapmayacakmı?
yanlış neyse tabiki söyleyeceğiz,güzel şeyler yapsınlar bizde alkışlayalım.

Bakalım bugünkü olaylara tepkisi nasıl olucal

bulent arinc aciklama yapti... askeri bir tepki soz konusu deil.. diplomatik yolla halledicez diye... yani israilden mi korkuyorlar yoksa bu milleti aptal mi saniyorlar belli deil.. bir nota verirler olur biter.. baska yapacaklari hic birsey yok.... daha bu hukumet doneminde bizim askerimizi bizim topraklarimizda abd askerleri tarafindan oldurulmustu.. gene sessiz ve tepkisiz kalmislardi... bu akp den ancak bu beklenirdi...

Konu 5 yıldız almış buradada 'birinciliğini'bırakmıyor akp,seçimler olsunda dileğim sondan 1.olursunuz yeter artık bu millete çektirdiğiniz.

Sevgili arkadaşlar, merhabalar.

Sevgili WoLF arkadaşımın ve hayata dair konuları onun gibi gerçekçi ve tarafsız algılayan diğer arkadaşların düşüncelerini beğendim.

Özellikle;
''kimsenin ülkeyi kurtardığı yok.abd buna izin vermez sen merak etme.'' sözlerini çok esprili buldum. Bir o kadarda gerçekçi.

MorTİS arkadaşımızın alçak gönüllülüğü ve gösterdiği anlayış takdir edilir bir durum.

comancero, ne desem boş. Amerika komançilere neler yaptı tarih biliyor. Yinede comancero, Türkiyeye gelmiş Amerika düdüğü öttürmek istiyor. Allah bol nefes versin.

Bunların dışında, ülkemizde gelişen bu tür düzeltilebilir veya azaltılabilir üzücü olayların mevcut hükümetle ilişkilendirilmesini anlamayan ve konuya partizanca yaklaşıldığını düşünen arkadaşlar var. Bu durum benim olaylara bakış açıma göre anlaşılır gibi değil tabiki.

Halkı ilgilendiren konular hakkında düzenleme, iyileştirme bekleyeceğimiz makamlar, uzaylılar olamaz her halde.

durmak yok 1. korumak için yola devam

31132_128428173836226_114765651869145_318492_4870178_n.jpg

Baska söze gerek varmı ya : )

puhahahhaa resim süper ama :))

OOOO bütün muhalif zihniyetliler toplanmış ülkeyi kurtarıyorlar
hadi anca kendi aranızda sanalda halledersiniz

Yahu Haddim olmayarak bikaç sey sormak istiyorum
Yaşınız Kaç sizin ?
Konuları Okumuyormusunuz ?
kendimce cevaplıyayım:
1- bu yorumları ancak 12-16 yaş arası insanlar yapabilir bence :)
2- kesinlikle yorumları ve konuyu okumuyorsunuz nerde akp veya rte görseniz saçmalama moduna geçiyorsunuz :D söyleyince de bir çoğunuz kabul etmiyorsunuz :D
diyecek başka sözüm yok...
"Biliyorsan konuş ilham alsınlar, Bilmiyorsan sus! adam sansınlar..."

Yahu Haddim olmayarak bikaç sey sormak istiyorum
Yaşınız Kaç sizin ?
Konuları Okumuyormusunuz ?
kendimce cevaplıyayım:
1- bu yorumları ancak 12-16 yaş arası insanlar yapabilir bence :)
2- kesinlikle yorumları ve konuyu okumuyorsunuz nerde akp veya rte görseniz saçmalama moduna geçiyorsunuz :D söyleyince de bir çoğunuz kabul etmiyorsunuz :D
diyecek başka sözüm yok...
"Biliyorsan konuş ilham alsınlar, Bilmiyorsan sus! adam sansınlar..."

Kardeşim süpersin ama bu konuda yorum yapmayan bir kaç recepci arkadaş var nerde recepi öven konu var yorumlar 5 er 10 ar nerde gerçek yüzlerini gösteren yorumlar var onlar yok bu kadar belli etmeyin kendinizi

Geri