Mephisto
RBL
- Reaction score
- 0
Klone uyelıgı tespıt edılen arkadaslar ceza alıcaklar..Seviyeli bi sekilde tartısınız lutfen..Tekrardan acıldı
bugün atatürk hayatta olsa ben atatürkçüyüm diyenlerin yüzde doksannı keserdi seçilmiş atanmıştan her zaman üstündür iyi yada kötü saygı duyulması lazım ayrıca matador kardeş akp türkiyede iç savaş çıkartmaya çalışıyo sözlerine hiç katılmıyorum sen böle konuşunca sen çığırtkan durumuna düşüyosun bence
Bence de biz buna layık değiliz.Biz aslında dünyaya neler yapabildiğimizi kanıtlamıs insanlarız.Atatürk'ün kurdugu bu ülkenin insanları böyle yasamayı haketmiyor...
Senin söylediklerine %100 katılıyorum.Ama napacaksın toplum bunu istedikten sonra yapabileceğin pek fazla bir şey yok...Tek yapabileceğimiz direnmek ve direnmekten vazgecmemek.Ancak bu sekilde basarılı olabiliriz...Bu sekilde Atatürke ve yaptıklarına sahip cıkabiliriz...
Merak etmeyiin.Yarın birgün ortalık karıştımı ordu bi girsin olaya seyredin siz ondan sonra.Ortalık nasıl süt liman olacak.İşte o zaman gönüllü bile askere giderim.
Avunun sosyal demokrat geçinen, Atatürkçülüğü kimselere bırakmayarak tapusunu üzerine geçiren,
demokrasiden halktan bahsedip bu milletin 50 senesini heba edenleri sıkışınca işbaşına çağıran,
kendinden başka vatansever tanımayan,sonrada biz kaç kişiyiz diye tv lerde anket yapıp kontör
tüccarlığına başlayanlar,biz sizden fazlayız,ama sesimizi meydanlarda değil sandıklarda gösteriyoruz,
Ama anlamadınız anlamayacaksınız,anlamakta zorlanıyorsunuz,
Ömer L. METE yeni bir tanım getirmiş meydanlarda bagıranlara ,laiklik,cumhuriyet elden gidiyor
naraları atanlara, K.İ.K. açılımı Kökten İslam Karşıtları, derdini söylemeyen dermen bulamaz.
Saygılar sabırlar.