AKP hızla oy kaybedecek

bunun bilinmesini isterim ki er veya geçç bu açılımlar bu hükümet tarafından olmasada bundan sonraki gelen hükümetler tarafından bence yapılacak bir şey... bence oy kaybettirmiyecek bu durumlar.... DEMOKRATİK (KÜRT AÇILIMI DEĞİL) AÇILIM HERKESE LAZIM OLACAK BİRGÜNN......

senin aklını kim yıkadı arkadaş...

arkadaşım sizler hiç tarih kitaplarını okumuyormusunuz yukardaki arkadaş doğru söylüyor. bide kıbrıs için sadece ecevitin adı geçiyor ozaman erbakan ile koalisyon hükümeti vardı... ve gerçekten olay bundan ibaretti alınmadı alınacak yerler...

arkadaşım sizler hiç tarih kitaplarını okumuyormusunuz yukardaki arkadaş doğru söylüyor. bide kıbrıs için sadece ecevitin adı geçiyor ozaman erbakan ile koalisyon hükümeti vardı... ve gerçekten olay bundan ibaretti alınmadı alınacak yerler...
merak etme bizim kitabımızda da erbakan yazmıyor.daha geçen cezası affedildi..aynı davadan kankası da cumhurbaşkanı ne yazık ki.

merak etme bizim kitabımızda da erbakan yazmıyor.daha geçen cezası affedildi..aynı davadan kankası da cumhurbaşkanı ne yazık ki.

: )))) gülüyorum sadece ..... kitabınızın ayrı olduğunu kesin anladım şimdi at gözlüğü misali bir yere odaklanırsanız haliyle başka bir şey göremezsiniz önünüzden başka : )))

biz ne güne duruyoruz evelAllah
140 000 derslik yapan iktidar oy kaybedermi?
aklınıza şaşayım.

Ulen hepinizin inadına ak parti diyorum...geçmişi ne çabuk unuttunuz ,yok şu anda ak partinin alternatifi ya seve seve ya s............

CHP nin nezaman iktidar olacağını merak eden partililer şeytana sormuşlar

eyy iblis söyle bize CHP nezaman iktidar olur

İblis birden ağlamaya başlar " CHP nin iktidarını ben bile göremem " diyerek başlar feryat figan ağlamaya
:durdurun

Rüya gören arkadaşlara duyrulur

biz ne güne duruyoruz evelAllah
140 000 derslik yapan iktidar oy kaybedermi?
aklınıza şaşayım.
arkadaşım sana katılıyorum ve bide yaww kardeşim bir türkiye cumhiriyetinden 2002 yılına kadar yapılan km yollarına bakın bide bu 8 yıldaki kmlere ve hizmetlere bakın... ALLAH birdaha ecevitli sülolu başbakanaları bu millete göstermesinn....

CHP nin nezaman iktidar olacağını merak eden partililer şeytana sormuşlar

eyy iblis söyle bize CHP nezaman iktidar olur

İblis birden ağlamaya başlar " CHP nin iktidarını ben bile göremem " diyerek başlar feryat figan ağlamaya
:durdurun

Rüya gören arkadaşlara duyrulur

: )))) çok güzeldiii.. artık bir kere bu millet tek parti olarak zorunlu olarak gördüüü.. ALLAH bir daha göstermesinn...

arkadaşım sana katılıyorum ve bide yaww kardeşim bir türkiye cumhiriyetinden 2002 yılına kadar yapılan km yollarına bakın bide bu 8 yıldaki kmlere ve hizmetlere bakın... ALLAH birdaha ecevitli sülolu başbakanaları bu millete göstermesinn....

80 küsür senedir yapılamayan icraatları milletin gözünün önünde yapan iktidar oy kaybedermiş pee
biz o eski politikacıları istemiyoruz.

geri dönüş yok

Arkadaşlar siz hiç devlete güvenmiyorsunuz bakın önce Allah(cc) sonra onlar burda rahat ve refahımız için uğraşıyorlar.Sonra sağolsun C.Başkanımızda Başbakanımızda çok iyi birileri inşaAllah.Oy kaybedecek diyor arkadaş 2 seçimdir sözde oy kaybediyor ama bak Allah'ın izniyle nasıl ayaktalar.Hem bakın Tayyib Türk-İslam birliğine şu an Allah'ın izniye hizmet etmektedir.Anlaşmalar yapmak 2 ülkeyi barıştırmak..
Haa bu arada siz istemesenizde değişen bişi olmaz...Kim ne derse desin Benim vatanım bir tanedir.Dünyada yoktur eşi Osmanlıdır islamdır Türktür o benim milletim...
Ben Allah'ın ziniyle herkesi severim hele Türk-İslam birliğine hizmet ediyorsa...
Yani sabredin çünkü Altın çağa giriyoruz...Herşey güzel olacak inşaAllah...
Selametle...

sahsen ak partini oy kaybedeceğini hiç sanmıyorum
kaybetse bile cok az bişey olur o kadar ,yine bu çizgisini korur

Anayasa Mahkemesi bütün partileri kapatırsa belki CHP ozaman iktidar olur

yoksa avucunuzu yalarsınız

Arkadaşlar siz hiç devlete güvenmiyorsunuz bakın önce Allah(cc) sonra onlar burda rahat ve refahımız için uğraşıyorlar.Sonra sağolsun C.Başkanımızda Başbakanımızda çok iyi birileri inşaAllah.Oy kaybedecek diyor arkadaş 2 seçimdir sözde oy kaybediyor ama bak Allah'ın izniyle nasıl ayaktalar.Hem bakın Tayyib Türk-İslam birliğine şu an Allah'ın izniye hizmet etmektedir.Anlaşmalar yapmak 2 ülkeyi barıştırmak..
Haa bu arada siz istemesenizde değişen bişi olmaz...Kim ne derse desin Benim vatanım bir tanedir.Dünyada yoktur eşi Osmanlıdır islamdır Türktür o benim milletim...
Ben Allah'ın ziniyle herkesi severim hele Türk-İslam birliğine hizmet ediyorsa...
Yani sabredin çünkü Altın çağa giriyoruz...Herşey güzel olacak inşaAllah...
Selametle...

kusura bakma dostum da sana bir şey soracam sen bu gezegendenmisin :)

Geri