AKP için Kıbrıs 3 kuruş !.. WideoLu

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
Unakıtan'ın Kıbrıs hakkındaki sözleri şok etti.
AKP Hükümetinin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan "Ne Kıbrıs Kriteri kardeşim? Bizim öyle bir kriterimiz yok. Üç kuruşluk, kaç kişi yaşıyor, kaç kişi çalışıyor o adada yaa...?" dedi.

AKP zihniyetinin vatan topraklarına verdiği değeri gösteren somut bir belge daha ele geçirildi.

AKP için vatan topraklarının değeri para ile ölçülmektedir. Ve yavru vatan Kıbrıs'ımızın değeri 3 kuruş. İşte o belge:

Tarih : 29 Haziran 2007

Yer : TÜMSİAD Toplantısı / Anemon Otel / Eskişehir

Ve AKP'ye göre yavru vatanın değeri: 3 kuruş
Kemal Unakıtan: " Efendim, Kıbrıs bilmem ne kriterini yerine getirirsen.... Ne Kıbrıs Kriteri kardeşim? Bizim öyle bir kriterimiz yok. Üç kuruşluk, kaç kişi yaşıyor, kaç kişi çalışıyor o adada yaa...? O da Güney Rumların laflarıyla bizi, koskoca ülkeyi, 73 milyonluk ülkeyi köşeye kıstıracak. Böyle şey olmaz."

[VIDEO]xCJbUNn-cNo[/VIDEO]

izLeyemeyenLer için : http://www.youtube.com/watch?v=xCJbUNn-cNo

kaynak : http://www.gercekgundem.com/?p=76235

herşei acık acık söLemekten de cekinmiyorLAr artıkk .. böyLe bir zihniyet iktidar .. we maLiye bakanı.. 22 temmuzda sandıkta görüsmek üzere UNAKITAN :victory :victory

Türkiye'nin önüne engel olarak getirelebilecek bir konu olmadığını açıklamış bence.
Herkes anlamak istediği gibi anlıyor bence.

küfür saydırırdım da yine sandıktan bunlar çıkacak ona yanıyom:C

Hangi ülkenin bakanı olduğunuzu sanıyorsunuz Sayın Unakıtan ?

react0r' Alıntı:
Türkiye'nin önüne engel olarak getirelebilecek bir konu olmadığını açıklamış bence.
Herkes anlamak istediği gibi anlıyor bence.
bencede herkes anLamak istediği gibi anLıyor .. KKTC nin ne kadar basitce gözardı ediLdiini gösterior bence ...

Unakıtan gibi birinden böyle bir cevap beklenir zaten..Oranın stratejik önemi anlayamayacak kadar bilgisiz sanırım(!).Rauf Denktaş gibi değerli birini hiçe saydılar..Yazık..

konuyu açan arkadaşım videoda geçen konuşmada türkiyeye karşı yaptırım yapabilecek büyüklükte bir devlet olmadını vurguluyor. :) anlayan anlıyorda siz nasıl yorumluyorsunuz onu anlayamadım :) güney orduları derken kktc ordusunu yani bizim orduyu kast etmiyor heralde :)

yani yanlış anlamalarınız bizi nereye götüyor bilseniz siz onu konuşun ;)

Orada bir kırılma noktası var, 3 kuruş deyip lafını değiştirdi. Kanımca "3 kuruşluk ülkeyi ab'ye aldılar" diyecekti. Lafı, Akp için yavru vatan 3 kuruş'a getirmişler, etik haberi kutluyorum kimsenin aklına gelmezdi böyle bir şey.

Bence de arkadaşlar videonun devamı gerekli ben nekadar akpyi sevmesemde,orada güney kıbrıstan bahsedio olabilir ki bence güney kıbrıstan bahsediyor...

aragorn_22' Alıntı:
küfür saydırırdım da yine sandıktan bunlar çıkacak ona yanıyom:C
KIBRIS FATIHI NECMETTIN ERBAKANIN ÖGRENCILERI BU HALLEREMI DUSECEKLERDI
GERCI ERBAKAN BUNLARI REDDETMIS AMA YINEDE BIRSEYLER KAPMALIYDILAR...
BUNLAR TURKIYEYI SATIYORLAR KBRISA NELER YAPARLAR NELER

Yahu adam konuşmasını bilmior ki nasıl bakan olmuş.Bu UN akıtan rumların yaptıklarını Türkiye ye şikayet eden KKTC hükümeti uyarmak istemiş resmen.Konuşmasını dikkatlice dinlerseniz rumların söylediği lafları karşılık bizi kullanmayın biz abd ve ab ye karşı zor durumda kalmıyalım demek istemiş.Sonra mazallah tayy ip ve yandaşları abdyle aralarının bozulmasını istemezler.....

Geri