AKP ile CHP arasındaki oy farkı yüzde 2.9’a düştü

harbikiz

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi’nce (AKAM) 20-28 Şubat 2010 tarihleri arasında 26 il merkezi ve bunlara bağlı 92 ilçede toplam 6 bin 544 kişi ile yüz yüze görüşülerek yapılan araştırmaya göre, AKP’nin oy oranı yüzde 31.7, CHP, 29.3, MHP, 17.6 olarak belirlendi.
Mehmet Sefa’nın koordinatörlüğünde yapılan araştırmada yurttaşlara, “Bu pazar seçim olsa kime oy verirdiniz?” sorusu yöneltildi. Anketin çarpıcı sonuçlarına göre bugün seçim olsa AKP ve CHP arasındaki oy oranı farkı yalnızca yüzde 2.9 olarak belirlendi.
AKAM anketinde ayrıca en çok beğenilen büyükşehir belediye başkanlığı sıralamasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 74.2 oranla ilk sırada yer alırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yüzde 71 ile ikinci, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yüzde 68.6 ile üçüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın da yüzde 65.2 ile dördüncü oldu.

kaynak

Forever AKP...

akp bitti...........

akp bitti...........

akp %25 altına düşerse sokaklarda eşşek gibi anırırım.

sanal seçmenler , son dakikalarda yetişen mühürsüz oy çuvalları, bilgisayar hileleri olur trafolar patlar elektrikler kesilir her türlü yalan dolan hırsızlık namussuzluk allah için yapılır genede hiç bir şey değişmez.

sanal seçmenler , son dakikalarda yetişen mühürsüz oy çuvalları, bilgisayar hileleri olur trafolar patlar elektrikler kesilir her türlü yalan dolan hırsızlık namussuzluk allah için yapılır genede hiç bir şey değişmez.
çevremde akp li kalmadı.......

Uyduruk anketler chpnin , seçimler AKPnin olsun... :D

bu işler hiç belli olmaz,eniştem belediye başkanı.zamanında ona en yakın kişiler belediyede yanında çalışan kişiler onu devirmek için kahpece oyunlar oynamış,saman altından su yürütmüş şimdi hepsini şutladı.bu devirde kimseye güvenmicen inanmıcan.herkes öle der ama yine döner gider akp ye oy verir...

alayınız yalancı oldunuz çıktınız :D şu akp düşmanlıgınız yüzünden ;) 2007 seçimlerinde de yine böyle atıp tutuyodunuz açın eski başlıkları okuyun :) şimdi de sallamaya devam; demek ki IQ nuz gerçekleri kabullenmeye yetmiyor :durdurun

not: çevrende akp li çoktur ama genelde liberal orta kesim oy verdigi için, olayları hazmedemeyen ve insanların siyasi görüşüne saygı göstermeyenler yüzünden insanlar artık oy verdigi partiyi bile söylemeye çekiniyor. ama siz devam edin bu kafayla 2 seçimdir yanlış ata oynuyorsunuz 3.de de tutturamayacaginizi anlamak için akıl küpü olmaya gerek yok ;)

bu sefer öyle değil ama..............

Ben Bu FiLmi İzLemiştim.

Bizim milletimiz refah içinde yaşayamaz yani senin benim kalmadı dediğim insanlar gene ampule gider oyu

ve arkadaşında dediği gibi elektirik kesilir bilgisayar bozulur yan yatar çamura batar genede oyunu çalar ..:mad:

ee

alayınız yalancı oldunuz çıktınız :D şu akp düşmanlıgınız yüzünden ;) 2007 seçimlerinde de yine böyle atıp tutuyodunuz açın eski başlıkları okuyun :) şimdi de sallamaya devam demek ki IQ nuz gerçekleri kabullanmeye yetmiyor :durdurun

çok güzel söyledin

akp bunlara birkez daha van munüt diyecek

akp yi kıskananlar çatırdasın

bak kardeş akp yanlısı diye yaftalıycaksınız yine biliyorum ama, yerel seçimlerde bizzat seçim memuru olarak çalıştım (ysk bünyesinde yani bir partinin görevlisi olarak değil) öyle bişey yok yani bende olmadı.bir usülsüzlük olmadığı halde akp açık ara öndeydi.

Geri