AKP neden kaybedecek...

_KeMaLiST_

New member
Reaction score
0
Mayınlar patladıkça, karakollar basıldıkça, şehit cenazeleri geldikçe, cenazelerde gözyaşları aktıkça ve teskin edilmesi zor bir öfke hali ortalığı sardıkça...

Öfkenin bir numaralı hedefi hükümet olur.

Nitekim olan da bu...

Hükümet ise...

Bu gidişat karşısında öyle beceriksiz, öyle inisiyatifsiz, öyle iletişimsiz, öyle ne yapacağını bilmez bir halde ki...

Sadece öfkeli gözlerden uzak durarak ve bir iki etkisiz demeç patlatarak vartayı atlatmaya çalışıyor...

Hükümet böyle yaptıkça, haklı ya da haksız, şu üç algı toplumda gitgide yerleşiyor:

BİR: Hükümet teröre çare bulma konusunda isteksiz.

İKİ: Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak’a girip terörün kökünü kurutmak için kararlılık gösterirken, hükümet engel oluyor.

ÜÇ: Hükümet, hem askere engel oluyor, hem de Kuzey Irak’ta yuvalanan terörist yapıya karşı diplomasiyi bile işletmiyor.

Sonuçta söylemek istediğim şudur:

"AKP şeriatı getirecek" ya da "Rejim elden gidiyor" mesajlarının yıkamadığı AKP’yi, işte bu üç algı tarumar eder.

Ahmet HAKAN (hurriyet)

Ahmet hakan çok biliyor bu işler öyle köşe yazılarıyla olmuyor. her seçim öncesi terör artar artı ırak gibi bir ülkeye ABD girmişken su sürecin hızlı gelişmeside kaçınılmaz seçimlerden sonra müdahele yapılacak bunu en gerizekalı insanlar bile bilir....

şimdi k. ırak'a girmenin maliyeti hem can-mal kaybı hemde ekonomik açıdan çok büyük olur öyle kalemle yazmayla falan olmuyor bu işler

Artan terör olayları ve yaşanan gerginlik AKP'nin oy oranını etkileyeceği kesin. Ama sağda birleşme fiyaskosu ve MHP'nin baraj sorunu bu seçimde belirleyici olacak. Eğer meclise yine 2 parti girerse AKP 10 puan daha az oy alsada hemen hemen şu anki kadar milletvekilini yine sağlar. Herşey baraja bağlı ama MHP barajı geçerse kesinlikle 60-80 milletvekili kaybederler çünki MHP Orta Anadoluda oldukça güçlü. Artan terör olayları MHP'nin oyunu artırır gibi geliyor bana.

akp kaybederse şehitler ve teröre karşı suskun kaldığı,genelkurmayı takmadığı için kaybeder,diğerleri fıs..

olum yorum yapmıcam diyom ama duramıyom.kaçıncı kez banlandım len bu forumdan bn ya.allah rızası için yeter artık banlamayın beni:)
arkadaşlar tartışma ortamı yaratmaya gerek yok.ama yazarın söylediği çok doğru.ayrıca can ve mal kaybı demiş arkadaş saçma geldi bna.neyden korkuyosunuz hala ya.ulan sen hangi askerimiz şehit oldugunda ağladın.ben hepsinde ağladım.yeter artık bi şekilde can kaybıda olsa mal kaybıda olsa bu terör lanetini bir şekilde durdurmak gerekiyor.ve akp de asla bunun yanlısı değil.onlara göre hava hoş.kendi oğlu ağrıda tuncelide asker değil çünkü.

Arkadaşlar AKP neden kaybetsin ki ? Meclisin salt çoğunluğu nedir siz bana onu söyleyin ? Sezer AKP 276 milletvekili çıkarırsa mecburen yine AKP'ye verecek hükümeti, sizce AKP 276 sayısını bulamıcak mı yani, size ütopik bi rakam söylemiyorum, geçen seçimde bunun 100 tane fazlasını çıkardılar. AKP yine iktidar arkadaşlar.

ben bu konuya ancak gülerek karşılık veririm hah hah hah

bırakın kardeşim bu saçmalıkları kaybedecek miş rüyanızda görürsünüz sanki haydi gidiyoruz deyince giriliyo ıraka unutmayın ki türkiyenin de bağlı oldugu birlikler var bunları göz ardı edemez sanki herşey kolay bu kadar... sonucu görecez akp yine mecliste ve diğerlerini de sandıga gömecek

ANLADIN SEN ONU...

böle konularla yormayın kafanızıı ne olcağı belli zatenn yine AKP geçcek başa..

1 Mart'ta tezkerenin geçmemesi için propaganda yapıp tezkereyi engelleyenler şimdi yine hükümete terörün hesabını soruyorlar.O gün Kuzey Irak'a Amerikayla beraber girseydik şimdi böyle olur muydu.Tezkerenin bedelini Amerika böyle ödetmeye çalışıyor.Tabi biz bu oyunu da bozarız eninde sonunda ama her gün askerimizin şehit edilmesinin sorumluları biraz da Ahmet Hakan gibi tezkere karşıtı demokrat geçinenlerdir bence.Hoş şimdi keşke diyolar da....

Akp Neden Kazanacak? Sehidi Uzerinde Siyaset Yapmiyor Asariz Keseriz Demiyor Yapmiyacagi Sey Soylemiyor Ulkenin Cikarlari Adina Sehit Geldikce Oy Kaybetmeyi Goze Aliyor Gercekci Gelecege Yonelik Projeler Politikalar Yapiyor İŞte Ak Partİ Bunun İÇİn Kazanacak Akpartİ 3 5 Kisinin Yorumuyla Kaybetmez Siz Merak Etmeyin

Yolunu KaybetmİŞ Bİr İnsanin Yazilarina Yoruma Gerek Yok.
Delİ Kuyuya TaŞ Atti Bİzmİ ÇikaracaĞiz

kemalist bir insan için akp hükümeti tabiki problemdir.. lakin ülkenin yaşadığı bu problemleri de hükümetin üstüne atmak sadece bu kemalist insanlara düşüyor görüntüsü içinde olanalrı da hiç anlamış değilim.. acaba laik bir hükümet olsa bu yaşananların hiç birisi olmıyacak .. mı??

konami kısıye yorum nedenıyle 5 gun ban cezası alıyosun mesaj sılınmıstır

Teror son donemlerde tamamen yok olmus bıseydı hıc pkk lafı duymaz olmustuk ama tekrardan hortladı.Hortladıgı doneme ve hortlaması sırasındakı ulkemızın polıtıkasını ınceleyelım hatalar var :S bu durumda bu olayları bıze yasatanda akpdır bu acık ve net basarısız bı teror polıtıkasının sonucudur.
Herseye ragmen sonuc olarak bunu sag sol akp chp vs olayına cekmemelıyız.Her kım olursa olsun bızı sonuc ılgılendırcektır.Bunu bıtırmek ıcın hepımız bır olmalıyız

ne olursa olsun AKP nin 22 Temmuzda işi bitmiş olacak!!!!

ahmet hakan !!
onun kim olduğunu anlatmaya gerek varmı ne derece kişilikli !! bir insan olduğunu bilmeyen varmı!!
ŞEHİT KANLARI ŞEHİT AİLELERİ ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMAZ!!!
KİMSE YAPAMAZ !!! AHMET HAKAN SEN HİÇ YAPAMAZSIN!!!
YÜCE TÜRK MİLLETİ HEDEFİNİZİ BİLİYOR!!!!!AMA OYUNUNUZA GELMEYECEK!!

bu terör neden 1 ay gibi bir sürede bu kadar arttı, yoksa birileri mhp nin oyunu arttırıp meclise sokarak akp nin oyunu düşürmeyi mi planlıyor.burnuma pis kokular geliyor....

_KeMaLiST_' Alıntı:
i

ÜÇ: Hükümet, hem askere engel oluyor, hem de Kuzey Irak’ta yuvalanan terörist yapıya karşı diplomasiyi bile işletmiyor.

[/QUOT
hükümet gerekirse ırak a gireriz diyor ama asker tarafından yanıt gelmiyor neden çünkü ordu ülkedeki gerilim ortamının artıp içinde bulunduğumuz seçim sürecini etkileyerek AKPnin bundan zarar görmesini istiyor hatta mümkünleştirebilirlerse seçimi ahi iptal ettirmeyi düşünüyorlar.ama böyle bir şey inşallah olmayacaktır ve AKP seçimden alnının akıyla çıkıp inşallah yine tek başına iktidar olacaktır

evvet arkadaslar soorryy ama ne kadar da yırtınsanız gelicek akp bu ulkenin buyuk cogunlugu müslüman elhamdürüllah

komik insanlar siz biraz okumayı ve unutmamayı deneyin kimin ne yaptığı açık arkadaşım ne ekonomi ne huzur ne adalet hani nerde. Unakıtan ' ı bilyoruz oğlunun ve kendinin usulsuzlüklerini, satılan toprakları biliyoruz çıkan yasaları, sayışatayı egale ettiklerini,Leyla zanaları sakıkları dep millet vekili bunlar bunlarda son 4 yılda olup bitti. salmakla bırakmayıp aylık almaları hem de mıllet vekılı aylıgı... baska;,;; özelleştirmelerdeki dış sermaye dalgası avea telsım tupras lımanlar seka telekom satısı vs... kucukler hariçç..
başkaa ananı al git , yan gelip yatmaa, ulan sus, lan lun vss sokak ağzı konuşmalar..
Cünet Zapsu, Mir Fırat danışmanları en önemli yanları kürtçü ve amerikancı olmaları
dışarıda ve içeride dönen olaylar ooo
çokkk ya ve o mesajları yazmayan larında kesinlikle kanlarından şüphe ediyorumm
çünkü tayyip bey TÜRK değil sadece tc vatandaşı ama bizz çokkk TC vatandaşı gördük pkk lı hain.. ali kemallar cok gördü bu millet gelsede o adam beni temsil etmiyorrr..

Akp nin birşey kaybedeceği yok, şehit aileleri bile şehitler üzerinden siyaset yapılmasına karşı çıkıyor, cenazelerdeki protestolara karşı çıkıyor. Bakıyorumda bazı köşe yazarları kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Ne yapsakda milleti etkileyip birkaç oy kaybettirsek diye düşünürlerken, terör olaylarının artması imdatlarına yetişiyor. Allah biliyorya seviniyorlardır terör olaylarının artmasına. :vur

Edit: fa.tit kardeş sana direk cevap vermiş gibi olmayayım ama konunun da baya dışına çıkmışsın, lakin sana kızmıyorum burda propaganda yapmak suç ama partileri gerçek dışı iddalarla karalamak.

Geri