AKP neden kaybedecek...

gecende tv de secim yoklamalarını izledim de AKP köylüden tek bir oy beklemesin köylü ağlıyor
biz cumhuriyetciler ve laiklerden de oy beklemesin. emeklinin durumu zaten belli.
işci desen çoğu özelleştirme adı altında ekmeğinden oldu. Peki kim kaldı?
Ülkemiz CHP-MHP koalisyonuna doğru gidiyor. SOnra ogamemanya demişti dersiniz:)

kaybetmeyi hakettiği için kaybedecek

kaybetmeye oy olarak bakmayın hayatta kaybedilecek daha büyük değerler var

siz ancak kendiniz avutursunuz böle şeylerle... köylüler neden ağlıyor alıştırdı yatarak para vermeye süt katkısı, hayvan katkısı, et katkısı,yem katkısı,tarla ekenlere tarla katkısı verdi millet şimdi elindeki para bitince tabiki ağlayacak o kadar para aldılar hükümetten daha açız diyorlar
ANLADIN SEN ONU...

Geçen günlerde Tayyip bir açıklama yapıyor Binbaşı ve Yarbayımızı Şehid verdikten sonra...

"bu tür saldırılar TSK'nın direnişini artıracaktır"

Direnen kim? mesaj nereye? DİKKAT!!!

akp oy kıtLesi çok fazLa kaybedeceğini düşünmuyorum:( umarım kaybeder

şehitler ölmez vatan bölünmez
ağaç dikin dostlarım bu hain pkklıları asacak apaç kalmayacak !!!

lütfen 1 dakikanı ayır ve gerçekleri oku...

devam edin akp ye oy vermeye çok ii bi yönetim altındaydık şu 4.5 yıl ne anamıza, ne askere, ne şehidimize, ne köylüye, ne esnafa, ne de kriz zamanı çaresiz insanlara söwmediği kaldı durun daha bitmedi bütün memleketi israil yunanistan we amerikaya sattı düşünebiliyormusunuz iletişimimizi bile sattı bu ülkede allah korusun bir sawaş olsa iletişimimiz bizim elimizde değil durun daha bitmedi çözüm getircem dedi ekonomiye istikrar getircem dedi enflasyonu rakamlarla oynayarak düşürdü ewt soruyorum şimdi hanginiz ekonomi yönünden çok rahatladınız köylü mü rahatladı esnaf mı işçi mi memur mu?? hanginiz rahatladı ben size cewabını weriyim tüm çin mallarını memlekete soktu üretim bitti ve üretim durursa bu ülkede kimse ekonomi yönünden rahalayamaz.. sadece çinden mal getiren kurnazlar durumunu düzeltti yani tayyibin akrabaları peki bu adam we bu adamın arkadaşları yolsuzluk yapmıomuş tekrar soruorum bugüne kadar 1 milyar dolarlık bi düğün duydunuz mu hiç sadece tayyip beyin çocuklarına 1 milyar dolarlık altın takılmış servetini bu şekilde elde etmiş tayyip bey ayrıca unakıtan die bir tane daha hırsız war kendileri baş hırsız olur kuş gribi geldi ülkeye unakıtan anında pastörize yumurta fabrikasını açtı daha bunun gibi neler neler..
ben şu partiye oy werin demiyorum seçim sizin ama arkadaşlar allahınızı sewiosanız ATATÜRK 'ü sewiosanız ATATÜRK' ün bize açtığı laiklik yolunda demorasi ile devam etmek istiyorsanız dinimizi kullanıp siyaset yapanlara, ATATÜRK' e ülkemize şehidimize laik düzene küfür edenlere, amerikaya yalakalık yapanlara oy wermeyin işte akp hükümeti böyle bir hükümet bu yazdıklarımın hiçbiri yalan değil ispatlamamı isteyen olursa ispatlarım hepsinin kanıtları net te de war we bu gerçekleri hepimiz biliyoruz onlara kanmayın kime oy verirseniz werin ama AKP ye vermeyin seçim sizin...

akp geçen seçimlerdeki oy oranını koruyacak ama şu andaki koltuk sayısına sahip olamayacak mecliste çünkü 2002 sçimlerinde aldığı bağımsızların oylarını sanırım bu kez toplama imkanına sahip olamayacaklardır.her ne olursa olsun kesinlikle AKP tek başına yeniden iktidar olacaktır bence.ve bunu da hakettikleri açıkca göz önündedir.

Sankİ DoĞudakİ Askerlerİmİzİ Akp Vuruyor.ÇikmiŞsiniz Akp Oy Kaybedecekbİrİsİ YazmiŞ Asker Vuruldumu AĞliyormuŞ Yalanada Bakin Duygu SÖmÜrÜsÜ Yapmayin Yalandan Yere Sorarim Sana AskerlİĞİnİzİ Nerede Yaptiniz?ben DoĞuda Yaptim.14. Mekanİze Tugayinda Sinir Taburunda Eksİ 35 Derecede Geceleyİn Sabaha Kadar Pusu Atardik O SoĞukta Kanimiz Donardi Omzumda 24 Kİlo A 6 Sİlahini TaŞirdim.yalandan Çikipta Ahkam Kesme Senİn HİÇ Yaninda ArkadaŞin Vuruldumu?o Zaman Akp Yoktu O Zaman Nerdeydİn İktİdarda Anap Vardi....bu TerÖrÜn Bİtmesİnİ İstemeyen Tsk Dakİ Subay Ve Astsubaylar.ÇÜnkİ Batidakİ Subay 2000 Ytl Alirken DoĞudakİ Subay 4 5 Bİn Ytl MaŞ Aliyorlar.adamlar 2 Yil GÖrev Yaptiktan Sonra Evİnİ YazliĞini 4*4 Arabasini Alip Batiya Öyle Gİdİyorlar.ahmet Hakan Ne Dİyor Akp Şeİrati GetİrecekmİŞ Yok Rejİmİ YikacakmiŞ Ha O Gelİrse Ahmet Hakan 5 Yildizli Otelde Kİlosu 1000 Ytl Olan Havyarlan 40 Yillik Şarabini İÇemeyecek He Bende Ahmet Hakan Bunlari Yapsin Dİye DoĞuda Vatani Bekledİm.ben Senİn Kadar Korkmuyorum Ahmet Bey Sİzİn Gİbİ Bİrİ Daha DÜŞÜnen Var Ahmet Nejdet Sezer Ama Allah DoĞrunun Yaninda 23 Temuzda 400 Mİllet Vekİlİylen Gelecek Akp Bundan BaŞka DoĞru Adammi Var.devlet Bahcelİ Zamaninda Apoyu Asacam Dİye İkİncİ Partİ Oldu Birakin Asmayi Adam Ölmesİn Dİye 10 Tane Doktor GÖrevlendİrdİ Bu EŞİ Bulunmaz Vatana Sİzler Deyİl Bİzİm Gİbİ Olanlar Sahİp Olurlar.sİz Az Bİr Zorlukta Ülkeden KaÇar Gİdersİnİz Ama Bİzİmgİbİ Olanlar Kalici Olurlar.23 Temuz Sabahi GÖrÜŞÜrÜz.

Niye kaybetsin AKP ? bazılarının boruları susacak diye,demokrasi var dedikleri devletin,aslında hala bazı padişahların hükmüyle yönetildiği anlaşılacak diye,hortumcuların
hortumu kesilecek diye,yakinimdir diye iş bulacağı yer kalmayak diye,verdiğimiz vergiler bize hizmet olarak geri dönmesin diye,avrupa birliğinin gerçek yüzünü gösterdiler diye,aynı
doğalgaz borusundan 4 ayrı fiyatla harcayamayacağımız gazı aldığımız anlaşılmasın diye,
garibanla bürokratın aynı hastanede tadavi edlmesi mümkün olmasın diye,benzine mazota
gaza hergün zam yapılabilsin diye,hastanelerde ilaç kuyruklarında yaşlılarımız nöbet tutsun diye,yatırımlar işe değil bankalara yapılsın faizler yükselsin diye,biz yapamadık imf sen adam yolla diyelim diye,..........saymakla bitiremeyeceğimiz kadar sebepten dolayı AKP nin
kaybetmesi lazım arkadaşlar.

fatihsan kardeşim seni tebrik ediyorum çok güzel bir noktaya değindin.
Evet gerçektende doğudaki rütbeliler çok yüksek maaş alıyorlar belkide bu nedenle bitirmiyorlar terörü, işte bu herşeyi açıklıyor.

bravo fatihsan sana katılıyorum. bende tuncelide yaptım askerliğimi . operasyona çıkmayan ne demek olduğunu bilemez. öyle oturupta büyük şehirlerden kalemi eline alıp yazması kolay. ordaki dağlarda 10 dakika bile kalamaz o yüreksizler ama kalem elind eolunca her istediğini yazıyorlar..

teroru bitirmenin sadece ordaki subayların elinde oldugunu sanan arkadaslara gercekten acıyorum. Keske meclis teroru bitirin desede subaylar bitirmese. meclisteki saygıdeger(!) insanlar bunu goze alamıyorlar ki. Subay ne yapsın??? Bundan sonrada TSK ve mensupları hakkında konusurken lafınızı bilipte konusun... TSK TURKİYEDEKİ EN ONEMLİ KURUMDUR. BU YUZDENDİR Kİ ATATÜRK EN BUYUK YETKİYİDE ONLARA VERMİSTİR.

gülünecek bişey olmadıgı kesin iletişim sorunu var ama ortada daha iyi bir alternatif de yok hepsi birbirinden b.. ama ak parti yine kötünün iyisi

gülünecek bişey olmadıgı kesin iletişim sorunu var ama ortada daha iyi bir alternatif de yok hepsi birbirinden b.. ama ak parti yine kötünün iyisi

Yuh vatan hainliğine bak terörürün sorumlusunua doğudaki rütbeli askerler yaptılar yazık size yazıkk sizi besleyen insanlara yazık sizi bu ülkede yaşatan insanlara!!!!

Yalanmi Neden Neden BÜtÜn Şehİtlerİmİz Er

Fettullahcı Bugün gazetesindeki sözde aydın bir köşe yazarı da sizinle benzer şeyler söyledi.Ve yazısının ertesi günü bir yarbay ve bir binbaşı, bir erimizle beraber şehit düştü.

Güneydoğu'da bugüne kadar general dahil her rütbeden yüzlerce subay ve astsubayımız, binlerce askerimiz, polisimiz şehit düştü. Ancak bazıları, özellikle din baronlarının adamları ve kendilerini piyasada aydın (!) diye yutturan entel-liboş kesim, sırf kendilerine özgü asker düşmanlığı nedeniyle, rütbeliler için böyle uçuk, saçma sapan yazı ve yorumlar yapmayı yeğliyor..Bu insanlar, dağlardaki çatışmalarda 22 şehit verdikten sonra yediği 7 kurşuna rağmen yaralılarını kurtaran, çocuk katili bölücüye dağları dar eden ve daha sonra son nefesini verirken, İstiklal Marşını telsizden okuyan ve yarısına ulaşamadan şahadet mertebesine ulaşan vatan evladı tim komutanı subaylarımızı bilmezler. Bilseler de genleri bozuk olduğu için görmezden gelirler.Dolayısıyla buınları söyleyen ve böyle düşünen gaflet dalalet ve hatta ..............

Şehit olan Yarbayımız Melih Gülova’nın şehit olduğu gün çekilen fotoğrafı..

thumb_199760027.gif

_KeMaLiST_' Alıntı:
Mayınlar patladıkça, karakollar basıldıkça, şehit cenazeleri geldikçe, cenazelerde gözyaşları aktıkça ve teskin edilmesi zor bir öfke hali ortalığı sardıkça...

Öfkenin bir numaralı hedefi hükümet olur.

Nitekim olan da bu...

Hükümet ise...

Bu gidişat karşısında öyle beceriksiz, öyle inisiyatifsiz, öyle iletişimsiz, öyle ne yapacağını bilmez bir halde ki...

Sadece öfkeli gözlerden uzak durarak ve bir iki etkisiz demeç patlatarak vartayı atlatmaya çalışıyor...

Hükümet böyle yaptıkça, haklı ya da haksız, şu üç algı toplumda gitgide yerleşiyor:

BİR: Hükümet teröre çare bulma konusunda isteksiz.

İKİ: Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak’a girip terörün kökünü kurutmak için kararlılık gösterirken, hükümet engel oluyor.

ÜÇ: Hükümet, hem askere engel oluyor, hem de Kuzey Irak’ta yuvalanan terörist yapıya karşı diplomasiyi bile işletmiyor.

Sonuçta söylemek istediğim şudur:

"AKP şeriatı getirecek" ya da "Rejim elden gidiyor" mesajlarının yıkamadığı AKP’yi, işte bu üç algı tarumar eder.

Ahmet HAKAN (hurriyet)

Ahmet Hakan kendine göre güzel sallamış maşallah neyse konuya gelelim...

BİR Türkiye Irak'a girerse bugun 1 şehit haberi geliyorsa yarın günde 50 şehit haberi gelecek o zaman bunun sorumlusu kim olacak hükümet mi Genelkurmaymı ?

İKİ Askeriyenin zor durumlarda operasyon yapma yetkisi vardır bunun için Hükümetten izin alması gerekmez.Hükümetler ancak Savaş izni verir Savaşlar sadece DEVLET lere açılır. Eğer Hükümet SAvaş kararı alırsa Bu operasyon PKK ya Karşımı olacak yoksa Irak devletine mi karşı PKK ya karşı olacağına göre PKK Hangi devletin Askeri Eger böyle bir karar alınırsa Sözde Kürdistan tanınmış olmazmı tanımakdaki suçlu kim Hükümet mi?

ÜÇ Farkındaysanız ırakta bir devlet yok bir hükümet yok hepsi düzmece kuklalardan ibaret hepsi Amerikanın Tezgahı Amerikaya bu kadar borcu olan bir millet Amerikanın söürgesine nasıl müdahele edebilir.Etse de nasıl faydalı olabilir. Peki bu kadar borç ve bağlılık bu hükümetinmi suçu?

Şundan emin olun ben eminim bugün operasyon yapılsın diye çığlık atanlar ortalığı velveleye verenler yarın Yüzlerce şehit (Allah Korusun) verilince yine hükümeti suçlayacaklar.
herkes o ceylan derisi koltukların sevdasına düşmüş yok şehit olmuş yok operasyon olmuş kimsenin umurunda değil. beyfendilerin oğulları yine operasyona gitmeyecek yine içi yanan ağlayan sizin bizim analarımız olacak.
Terör ancak hep beraber bir arada olduğumuz zaman kökünden kazınacak Koltuk sevdasıyla değil

böyle laf salatasıyla zaman kaybetmeyin amacınıza nasılsa ulaşamıycaksınız .. ürür kervan yürür olayı yanii

Geri