HALİL Ersoy, 1941 doğumlu olduğunu belirterek "Bu yaşıma kadar AKP kadar mızıkçı bir hükümet görmedim. Her şey bizim istediğimiz gibi olsun istiyorlar" diyor ve ekliyor: "Her ülkenin bir anayasası, bir hukuk düzeni var. Siz oyunu devamlı faullü oynarsanız, bir an gelir hakem size önce sarı sonra kırmızı kartı gösterir. Bülent Arınç, parti kapatmayı zorlaştırmak gerektiğini ifade ediyor. Sizlerin bir de dokunulmazlığınız var! Peki ondan sonra ne olacak? Milletin oylarıyla gel, tüm yasaları kendiniz ve yandaşlarınıza göre ayarlayın ve ondan sonra yanlış yaptığınız ikazı karşısında da demokrasi bülbülü kesilin. Parti kapatma kalksın ama milletvekili dokunulmazlığına bir sınır getirilsin. Sizler istiyorsunuz ki, hep bana rabbena.
Bir de Dengir Mir Mehmet Fırat var. Türban konusunda muhalefete beyinli sözler sarf etti. Geçmişteki parti kapatma gerekçelerini aklınızda tutmuş olsaydınız, bugün bunları yaşamazdınız.
Bir de çok kıymetli maliye bakanımız var, efendim ekonomimiz çok iyiymiş, yoksa bu durumda enflasyon %5000 olurmuş! Şimdilerde ülkedeki hemen her şeyi özelleştiriyorsunuz, onlar da bitince işte o zaman siz enflasyonu görün. Çünkü özelleştirmediğiniz bir halk kalacak. Eski MEB rahmetli Hasan Ali Yücel, şu okullar olmasa Milli Eğitim’i o kadar güzel idare ederim ki demişti!"
Yalçın Bayer
Bir de Dengir Mir Mehmet Fırat var. Türban konusunda muhalefete beyinli sözler sarf etti. Geçmişteki parti kapatma gerekçelerini aklınızda tutmuş olsaydınız, bugün bunları yaşamazdınız.
Bir de çok kıymetli maliye bakanımız var, efendim ekonomimiz çok iyiymiş, yoksa bu durumda enflasyon %5000 olurmuş! Şimdilerde ülkedeki hemen her şeyi özelleştiriyorsunuz, onlar da bitince işte o zaman siz enflasyonu görün. Çünkü özelleştirmediğiniz bir halk kalacak. Eski MEB rahmetli Hasan Ali Yücel, şu okullar olmasa Milli Eğitim’i o kadar güzel idare ederim ki demişti!"
Yalçın Bayer