AKP ve DTP kürtce yayında ısrarlı...mecliste kırarım elini tartısması

Ulan adam utanmadan Kürtce konusuyorsa Her cezayı hakeder.Bu ulkenın dıli Turkce.Bu sadece kürtce konusanlar ıcın değıl Ingılızce vb konusanlar ıcın de gecerlı anladın mı.Bence Okullarda yabancı dıl oğrenılmesı de yasaklanmalı ama sadece bu yavas yavas olmalı.Cunku butun dunyayı feth edıp,Turanı yayıp,Tum dunyayı Turklestırıp/Turk hımayesı altına alana kadar serefsızlerın dılını bılmek gerekcek.Bu da yakın zamandır.Yakında tum dunya Turk ırkının gucune tekrar sahıt olacak buna emın olun.Onumuzdekı 10 yıl ıcınde Dunyada onemlı soz sahıbı halıne geleceğız tekrardan.Ve bıze zulum edenlerı bırbır yok edeceğız.Kürtler.Avrupalılar.Amerıkalılar,Yahudıler gorecekler.Turkıye;Dığer Turk ulkelerı,Rusya,Iran,Japonya gbi ulkelerle bırlık olup gosterecekler.

Yasasın Btun Irklardan Ustun Olan Turk Irkı,Yasasın Turk Bırlığı,Yasasın Cumhurıyet,Allah'ın Gucu hep ıcımzde olsun

Ayrıca ben dısarıda Kürtce konusan bırıyle selamlasmam bıle.Emın ol kı kürtce konusana pek az rastlıyorum ama genelde ameleler konusuyorlar.Onların da uzerlerıne tukuruyorum ve her daım ızerımde tasıdığım Turk Bayraklı kolyemı gosterıyorum.Eğer sabıt bıryer bulsam dtp bınası falan ben o adamları doverım anladın mı.Yerı gelıyor soysuz kurtler bana laf atıyor ulkucu oldugum ıcın.Okulda da var bu serefsızlerden.Ancak ne var kı okul secımını yanlıs yapmıslar.Bız Demetevler Alparslan lısesındenız kocum.Temız dayak atarım IRKIMA,DINIME,BAYRAĞIMA LAF ATANA

Ya sev ya terket

kürtçe yayını bırak , o dili konuşmalarına bile katlanamıyorum.Sonra o kırık lehçelerinle Türkçemizi katlediyorlar.Ne dedikleri anlaşılmıyor, homurdanıp duruyorlar işte.Bir de böyle dilimizi konuşamayanları Türkçe,sınıf öğretmeni yapıyorlar ya sinir oluyorum :eek:ut:

Ulan adam utanmadan Kürtce konusuyorsa Her cezayı hakeder.Bu ulkenın dıli Turkce.Bu sadece kürtce konusanlar ıcın değıl Ingılızce vb konusanlar ıcın de gecerlı anladın mı.Bence Okullarda yabancı dıl oğrenılmesı de yasaklanmalı ama sadece bu yavas yavas olmalı.Cunku butun dunyayı feth edıp,Turanı yayıp,Tum dunyayı Turklestırıp/Turk hımayesı altına alana kadar serefsızlerın dılını bılmek gerekcek.Bu da yakın zamandır.Yakında tum dunya Turk ırkının gucune tekrar sahıt olacak buna emın olun.Onumuzdekı 10 yıl ıcınde Dunyada onemlı soz sahıbı halıne geleceğız tekrardan.Ve bıze zulum edenlerı bırbır yok edeceğız.Kürtler.Avrupalılar.Amerıkalılar,Yahudıler gorecekler.Turkıye;Dığer Turk ulkelerı,Rusya,Iran,Japonya gbi ulkelerle bırlık olup gosterecekler.

Yasasın Btun Irklardan Ustun Olan Turk Irkı,Yasasın Turk Bırlığı,Yasasın Cumhurıyet,Allah'ın Gucu hep ıcımzde olsun

Ayrıca ben dısarıda Kürtce konusan bırıyle selamlasmam bıle.Emın ol kı kürtce konusana pek az rastlıyorum ama genelde ameleler konusuyorlar.Onların da uzerlerıne tukuruyorum ve her daım ızerımde tasıdığım Turk Bayraklı kolyemı gosterıyorum.Eğer sabıt bıryer bulsam dtp bınası falan ben o adamları doverım anladın mı.Yerı gelıyor soysuz kurtler bana laf atıyor ulkucu oldugum ıcın.Okulda da var bu serefsızlerden.Ancak ne var kı okul secımını yanlıs yapmıslar.Bız Demetevler Alparslan lısesındenız kocum.Temız dayak atarım IRKIMA,DINIME,BAYRAĞIMA LAF ATANA

Ya sev ya terket

senin gibiler yüzünden bu haldeyiz koçum Sivasta Maraşta katliamı senin gibiler yaptı

Roj TV izlenerek Türkiye düşmanı olacağına, TRT'nin kürtçe yayınıyla Türkiye sempatisi olan bireyler yetiştirilir. Bence gerekli ve güzel bir uygulama

Ya sev ya terket

Sen önce Türkçeyi doğru kullan, ondan sonra başkalarına laf at. İsminde ne yazıyor TanJax, Türkçede X harfi yoktur, Türkçe senin gibiler yüzünden mahvoluyor.

O isim konusunda dogru soyluyorsun dostum,ama o bir mızah karakterının adı.Uyarın ıcın sağol ben benda kasıt aramadım tabıı kı ama kürtler bılerek Kürtce kullanıyorlar.Ve amaç Yuce Ve Ustur Turk Irkına Dusmanlık.

Sivas,Maras olaylarına gelmek gerekırse,Ben kimseyi Alevi vs dıye Ayırt etmem musluman oldugu surece.Ama oldurulen Kürtler ıcın kına yakarım anladın mı dostum:dVatan haınlerı onlar,tabıı hepsı ıın değıl bu dedıklerım.

Eyvallah kardeşim, benim hassas noktalarımdan biridir Türkçe, Türkçenin doğru kullanılması için çabalıyorum

Eğer T.C. devleti kürtçe yayın başlatmazsa kürdistan geliyorum der ve gelir.

Zaten kürtlerin 4 tane kürtçe yayın yapan ve pkk örgütünü savunan kanalı var.

bunlar

1-)Roj TV

2-)Galli Kurdistan

3-)KurdSat

4-)Kurdistan TV

Bu 4 kanal kürt halkını gün geçtikçe dolduruyor.

Gerisi size kalmış.

lafa gelince bizim dedelerimiz çanakkalede savaşmışlar .bu vatanı bizim dedelerimizde kurtarmış diyorsunuz ama bu hainlerle de gurur duyuyosunuz .ulan artık karar verin .çanakkalede savaşan dedelerinizlemi gurur duyuyosunuz yoksa kürt halkına bölücülüğü empoze eden bu kanallarlamı .ne kadar iki yüzlüsünüz siz be .allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın .hain oldukça o bölge ekmek yediği ülkeye pisledikçe sizin yüzünüz gülmeyecek .ulan bunu anlayında bu şerefsizlerle gurur duymayı bırakın artık .bölücülük yapmayın

kürdistan geliyorum der ve gelirmiş .ulan size kürdistanın k sini bu ülkede görmek yok .bakma dini duyguları sömürülen cahil milletimizin oy verdiği akp size sözde kıyak yapıyor .ama bu akp bitecek .bu ülkeye atatürk gibi bir lider tekrar gelirse terkedin bu ülkeyi .yoksa kellerinizi onun emrinde almaya bizler hazırız .sadece bir komut verecek delikanlı lider lazım

o zaman ayrımı yapacağız .çanakkaledeki dedesiyle gurur duyanlar yada hainlerle gurur duyanlar diye .dedesinden gurur duyanlar hariç hepsini ateşe verip diri diri yakmaya şahsen hazırım ve benim gibi milyonlarca insan var . sadece sağlam bir lider lazım .Allahın izni ile yaptığı köpekliğin cezasını vereceğiz hainlere

daha da var gözden kaçırmışsın :) Gerilla TV , Zagros TV , MMC Kurd
gazete olarak özgür gündem , gelecek , azadiya welat , rojname
basını : firatnews , rojaciwane , v.s.

maksat bilgilen ;)

yukardakileri sende oku

maksat bilgilen .sende cahil kalma bu konuda

KÜRTLER TÜRK MİLLETİNE BAĞLI SOYU TÜRK OLAN BİR ETNİK KÖKENDİR .

YAŞASIN TÜRK KÜRT HALKLARININ KARDEŞLİĞİ DİYE BİR KELİME OLMAZ .TÜRKÜN BİR DALI OLAN KÜRTLER ZATEN HARBİ KÜRT OLSALAR ŞUANDA ZATEN SORUN KALMAZ .

İSTEDİĞİNİZ KADAR Bİ TARAFINIZI YIRTIN .KÜRTLER DE YÜCE TÜRK MİLLETİN ŞEMSİYESİ ALTINDA YAŞAYAN BİR GRUPTUR VE BİR LAZDAN ÇERKEZDEN BİR FARKI YOKTUR .TÜRKLERLE AYNI STATÜDE OLAMAZLAR . TEK FARKLARI İÇLERİNDE HAİN ÇOK ÇIKIYOR .BAŞKADA BİR FARK YOKTUR.....

Mahsun kırmızıgüle soruyorlar:

"-Ana diliniz ?

"-Türkçe.

"-Bildiğiniz yabancı dil ?

"-İngilizce ve Kürtçe.

Ulan senin annen türkçe konuşabiliyormuda sen ana dilin türkçe oluyor.

Mahsun kırmızıgüle soruyorlar:

"-Ana diliniz ?

"-Türkçe.

"-Bildiğiniz yabancı dil ?

"-İngilizce ve Kürtçe.

Ulan senin annen türkçe konuşabiliyormuda sen ana dilin türkçe oluyor.

- Anadilim ?

- Arapça

- Bildiğim yabancı dil ?

- İngilizce

benim annem de bir kelime bile Türkçe bilmiyor bana da "ulan"lı bir cümle kurar mısın sevgili vatandaşım

MecLis mecLis değiL ki, Laf sokma meydanı... :hhmanD

- Anadilim ?

- Arapça

- Bildiğim yabancı dil ?

- İngilizce

benim annem de bir kelime bile Türkçe bilmiyor bana da "ulan"lı bir cümle kurar mısın sevgili vatandaşım

Hay Hay memnunıyetle:clap cık gıt bu ulkeden.ulkuculer,vatanseverler gungelecek gosterecekler.Allahın lanetı sızın ustunuzde.Allah Her Daik TURKten Ve Gercek Inananların Yanındadır

Allah her daim sizin yanınızda değildir.

Bence devrimci solcuların ve demokratların yanındadır.

Geri