AKP ve Rtük karar verdi Şehit haberleri yayınlanmayacak !!

VaLLa arkadaslar alınmayın amabizlerdemi bu ısten sıyaset yapmaya basladık
bugun sabah konu açtım http://www.hackhell.com/showthread.php?t=279323
Şırnakta bir şehit başlıgı ıle sadece 10 görüntülenme var akp baslıgı veya siyasi bi eleştirme görünce hemen fıkrınızı soyluyorsunuz saygıda duyuyorum ama madem sehit haberlerinin kaldırılmasına bu kadar tepkılısınız hangınız veya söyle söyleyeyım kaç kişi şehit haberini okudu benım bıldıgım leke,ispik belkıde bı kaç kışı daha vardır
bızdemı ne dusundugumuzu bılmıyoruz :saskin
karar sizin kimse alınmasın hıç kimseye sahsi olark ve buraya yorum yazan arkadaslar için yazmadım bunu sadece fikir...

Edit= Fazla uzaga bakmayada gerek yok bence düsünmek için benim msjımdan sonra bı arkadasın msjını alınıtı yapıp cevaplayan arkadas Şehit lik ile ilgili bi haber okurken ne kadar mutlu oldugunu belirtmiş arkadas.

6frv5g6.jpg

YOBIR' Alıntı:
BU AKP REZALETİ ARTIK BİTMELİ

Şeyh saitin torunu ve hemşehricilik yapan bir içişleri bakanı ile sizce nereye gider
AKP pkk dan tehlikelidir

HELALLL :clap

sansürcü zihniyet çnce kurtlar vadisini kaldırdı şimdi şehit cenazelerini.
bunlar çözüm diilki

Bazıları Görevini,Yapmaz Gel Meclisi Bırak Teröristle Silahlı çatışmaya Gir Der.Ha Meclisteki Siyasetle Biz Uğraşırız Çünki Bizim İşmiz Siyaset.Ayrıca Bu Karar Çok Doğru Vatandaşın Moralini Bozmakla Terör Bitmez Herkes Kendi İşini Yapsın Ben Haberlerde Şehit Haberleri Duymak İstemiyorum Terörürün Bittiğini Duymak İstiyorum.

Kusura bakmayında şehitler üzerinden siyaset yapıyosunuz.

Fesat kelimesini geri al lütfen senin gibi düşünmek zorunda değilim.

................................................. sildim sry

Aynı şeyi düşünüyoruz sen beni anlamadın galiba ben ne CHP gibi nede MHP gibi düşünmüyorum. İşte şehitleri haber yapmak onlar üzerinden siyaset yapmaktır.Ateş düştüğü yeri zaten yakıyor.Allah a şükür yaram yok ki gocunayım birbirimizi incitmeyelim....

milli değerleri hiçe saymaya devam
aman şu gözünü sevdiğimin "demokrasisine" bişey olmasın
bu millet için şehit olanları değilde
bireyci demokrasileri yolunda halktan oy almak için tüm gün ter dökenleri(?!?) analım
onları ve onların çıkarlarını konuşalım bütün gün

yazıklar olsun :mad:

arkadaşlar bireylere yorum yapmak yerine konulara yorum yapın bncede.tmm ortada yapılan bir ayıp var.yaşı tutan arkadaşlar gidip 22 temmuzda bu konu ve diğer konular hakkındaki görüşünü sandıkta belirtir.burda hepimiz kardeşiz tartışmanın gereği yok.kalın sağlıcakla...

Geri