Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
" şimdilik bu kadar ilerde daha fazlası olursa yollarım
bunlar yoruma acık değildir kesin ve ispatlanmıştır....
ama isteyen istediği yorumu yapabilir....."

Ne demek bu kardeşim hem yoruma açık değildir diyorsun, sonra döneklik gösterip ; isteyen yorum yapabilir diyorsun. Aynı zaman da kaynak dahi göstermediğin bu yazıya kesin ispatlanmıştır diyorsun.

"Burada yazılanları okuyup araştırıp değerlendiren ve fikir sahibi (olumlu )olabiliyorsan sen AKP li değilsin vatanına bağlı Türk gencisin.Her kim olursa olsun hangi parti olursa olsun Ülkene karşı yapılanlara ;Atalarını Hatırladıkça layık olmadığını bilecek ve karşı duracaksın.kudret damarlarındaki ASİL kanda."

Ne yani akpli olan vatanına bağlı türk genci olamıyor mu ? Akpye oy veren insanların ve yahutta akpli olanlar yada senin bu yazının yalan olduğunu düşünenlerin kanımı bozuk.Vatan hainimi bu insanlar. Bu son paragrafın bölücülüktür, hakarettir, aşşağılamaktır, küfürdür.

Böyle cümlelerin sarf edildiği bir konuyu hh yönetimi neden hala silmemektedir. Konudaki bu çirkin ifadeler derhal silinmelidir. HH yönetimi bu bölücülüğe bu küfüre ortak olmamalıdır.

16 milyon seçmene koyun deme cürretini nerden buluyosun
Atatürkçü geçinirsiniz ama Atatürk'ün bu milletin saygısını önce millete saygı duyarak kazandığını bile bilmezsiniz

haklısın hocam bunlar var ya bir avuç azınlık diyorum çünkü bize koyun demeye kadar götürdüler işi sadece bunlar var sanıyorlar Türkiye de uyanın artık devir değişti koltuklar değişti bunlara var ya :Sopa:Sopa:Sopa:mad::Sopa:mad::Sopa

hala bu adamları destekliyorlar ya .... neyse

kımler geldı kımler gecti bunlarda gelır gecer bu memleket ne sahte dıncılere ne sahte atatürkcüler ne sahte türkler geldı gecti bu sahteler var oldu olcakta ama bilinen bır şey var bu ülkenın temeli gercek liderler önderler tarafından atıldı bu ülkeye kımsenın gücü yetmez bırak yıkmayı sarsmaya bıle dine gelınce yaradan onada gercek elcıler gönderip yer yüzüne inşa etti dinede bır şey olmaz geriye kalan sahte parazitler eh o kadarda olcak rahat olun arkadaşlar bu ülkenin sahipleri gecmişte vardı bu günde var yarında var olcak vatanını bayrağını ezanını sevenlere selam olsun.( sıyasi söylem değildir)

bu yazılanların kaynağı her nekadar belirtilmemişsede T.C akp dönemindeki kadar küçülüp, peşkeş çekilip ve siyasi oyunlara alet edilmemişti

" şimdilik bu kadar ilerde daha fazlası olursa yollarım
bunlar yoruma acık değildir kesin ve ispatlanmıştır....
ama isteyen istediği yorumu yapabilir....."

Ne demek bu kardeşim hem yoruma açık değildir diyorsun, sonra döneklik gösterip ; isteyen yorum yapabilir diyorsun. Aynı zaman da kaynak dahi göstermediğin bu yazıya kesin ispatlanmıştır diyorsun.

"Burada yazılanları okuyup araştırıp değerlendiren ve fikir sahibi (olumlu )olabiliyorsan sen AKP li değilsin vatanına bağlı Türk gencisin.Her kim olursa olsun hangi parti olursa olsun Ülkene karşı yapılanlara ;Atalarını Hatırladıkça layık olmadığını bilecek ve karşı duracaksın.kudret damarlarındaki ASİL kanda."

Ne yani akpli olan vatanına bağlı türk genci olamıyor mu ? Akpye oy veren insanların ve yahutta akpli olanlar yada senin bu yazının yalan olduğunu düşünenlerin kanımı bozuk.Vatan hainimi bu insanlar. Bu son paragrafın bölücülüktür, hakarettir, aşşağılamaktır, küfürdür.

Böyle cümlelerin sarf edildiği bir konuyu hh yönetimi neden hala silmemektedir. Konudaki bu çirkin ifadeler derhal silinmelidir. HH yönetimi bu bölücülüğe bu küfüre ortak olmamalıdır.

Arkadaşım amacımız AKP yönetimi kötülemek değil yaşananları sergilemek..Yazıları takip edip son sayfaya kadar gelseydin neyin ne olduğunu anlardın.Konuya bakıp son sayfa ya gidip kendince karalama yapma..Bu ülkede yaşıyorsan ve biraz vijdan sahibiysen araştır da bak.elinin altında internet var....Saygılarımal.

yaa hocam haklısınız da bu ülkeyi kim yönetecek benim kendi izlenimin bu milleti yönetmeyi hakeden bu vatanın çıkarlarını savunabilecek şu anda hali hazırda ne bir parti var ne bir lider..ee peki ne olacak iç borç bu kadar dış borç bu kadar peki bunların hepsini anladık hiç mi bir artısı olmadı peki bu hükümetin ? şuan Turgut Özal ın arkasındanda çok beddua okuyan var ama minnetle saygıyla ananlarda var..Recep Tayyip in durumuda bence bu..artık particilik yapmayı bırakıp gerçek milliyetçilik devletçilik yapmanın zamanı geldi ..biz milliyetçi diye tabir ediyoruz kendimizi lafa geldimi ülkesini bizim kadar seven vatan toprağı için canını vermekten çekinmeyen başka bir millet yok öyle değilmi..ama diğer en ufak örnekle herkez devletten para kaçırmanın derdinde bugün amerikada her evin önünde bir amerikan bayrağı asılı vergisini ödemeyen vatandaşlar orda ikinci sınıf insan muamelesi görüyor.bizde emekli bi subay evine bayrak diktiği için polise şkiyet edilmiş..olay artık parti olayı seçim ve oy olayı değil durum çok daha vahim biz onlara kafa yormalıyız

Arkadaşlar neden Akp yanlısı olmayan insanlara Chp'li deniyor anlamış değilim. Bu yapılan olayları (şehitlere hakaret, köpeklere sayın demek gibi) Chp'li yada başka bir parti milletvekili yapmış olsaydı aynı tepkimi onlara verirdim. Ben Akp yada Chp yada başka herhangi bir parti yanlısı değilim. Ben sadece ülkemi seviyorum ve yöneticilerimizin her istediğini yapamayacağını savunuyorum. Herkes kafasına göre yorum yapmasın.

akp bır an önce başımızdan gitmeli.gerçekler ortada ve acı.hiç kusura balmayın.

bu yazıyı yazan saçmalamış; işte bizim sizden farkımız bu. siz akp'nin idam sandalyesine tekmeyi basıyorsunuz; ama bizler sizlere hala barış eli uzatıyoruz. çünkü bizler Allah'tan korkan insanlarız.

recep tayip erdoğan'ı siyasetten uzaklaştırsalar ve yerine bir çomak koyup bu ak partinin yeni başkanıdır deseler; oyum yine onadır...

Tamam bi dahaki seçimlerde Chp ye verelim oyumuzu arkadaşlar , herkes CHP ye versin tek başına iktidara gelsin,
tek istediğiniz bu değil mi ? Bütün karalama kampanyası bunun için değil mi ?
Ben araştırdım arkadaşım senin o copy - paste yaptığın yazıları,
ve biliyorum ki bunların %90 ı çamur at izi kalsından öteye gitmiyor. Bu karalama kampanyasını daha fazla yürütemezsiniz anlayın artık sokun bunu kafanıza ....

AKP den önceki bütün iktidarları gördük. Dünyada imajımız kalmamıştı. İşçiye memura verecek maaş kalmamıştı, siz bunları görmemezlikten gelin. Şu an da karnınız doyuyorsa, önce Allah'a sonrada bu iktidara dua edin.

kardeş, bizde siret suretten önemlidir... bunlara takılma fazla...:)

bukee'ye
ah canım:=) tahminimden daha da iyisinn

particilikten öte milletin menfaatini düşünmek lazım; ama şu bir gerçek ki particilik de yapsak, milletin menfaatini de düşünsek yollar hep akp'ye çıkıyor...

bu yazıyı yazan saçmalamış; işte bizim sizden farkımız bu. siz akp'nin idam sandalyesine tekmeyi basıyorsunuz; ama bizler sizlere hala barış eli uzatıyoruz. çünkü bizler Allah'tan korkan insanlarız.

recep tayip erdoğan'ı siyasetten uzaklaştırsalar ve yerine bir çomak koyup bu ak partinin yeni başkanıdır deseler; oyum yine onadır...

Abi bu ne ya çomak olsa oy verecekmiş. Zaten senin için yapılan yapılmayan hizmetin bi önemi yokki. Herkes Allah'tan korkar parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye bi laf var bilmez misin? Sen kimsinde benim inancımı sorgularsın?

kandan, senin inancını sorgulamıyorum ama adamın sandalyesine tekmeyi basıyor birileri...

Biz Allah'tan korkan insanlarız demişsinde sanki biz korkmazmışız gibi. Bizde korkarız dostum .ok şükür namazımızıda kılarız orucumuzuda tutarız bu ülkenin değerlerine de sahip çıkmasını biliriz. Benim şehidime kelle, bebek katili köpeklere sayın diyen adam kim olursa olsun hiç gözünün yaşına bakmadan ipinide çekerim sandalyesine tekmeyide basarım...Benim derdim Akp Chp Mhp yada başka biriyle değil. Her kim olursa olsun lafım hepsine...

bende bir tez ortaya atayım bu yazı sahibinin tayyipten çocuğu varmış buda ilk hahaha ne sallamışsın nız beh.adam kaynak verirde inandırıcılığı olur.

arkadasim eline saglik ama iste bunlari gelde 2 kilo un 1 kilo şeker'e oylarını satanlara anlat.

Sayın Cahil olmayan kültürlü bilge yüce arkadaşım.. Dış borç meselesinde kime borçumuz var tek tek söyle bakalım. Özel sektörle devlet borçunu birnirine karıştırma. Global dünya da borçla oluyor bu işler .Paran yoksa ne yapacaksın oturup tamtam çalmıyacaksın.Bizim paramızı dünya da geçmiyor arakadışım. Kredi örneği vermişsin kredi alırsın lüks yaşantına kullanırsın batarsın. Ama iş yapacaksan mal alıp mal satacaksın bir nebze aldğını yerine kor kar bile yapabilirsin. Takılmışsınız yok limanlara Telekoma... Bu ülkede binlerce yabancı ve yabancı ortak fabrika kurum kuruluş var. Ve bunların içinde istihdam olan insanlar Uganda dan gelmiyor. Hepsi Türk ve sendikalılar. Devlet fabrika yada işletmeci değildir. Özelleştirmeler olacak Devlette bunlardan vergisini alıp hizmet sektöründe
yürütecektir...
Nüfüs olarak bakabilen 10 çocuk yapsın diyorum. Türk ırkını sayısı artsın Bugün japonya 200 milyon Almanya 100 milyona yaklaşıyo Amerika 250 milyon.. Yok ben maddi durumam var ben kedi köpek bakıcam diyosan avrupa devletleri gibi yaşlı nüfüsün ve her mahallede huzur evleri olur..
Esan Kal..

1-)Özel sektörle devlet borcunu karıştırmayalım...Devletin borcu imf'e...Özel sektörün borcu yunan'a,abd'ye ve bilimum diğer ülkelere...Neden?Devletin bankası mı yokmuş...:)YOK TABİ SATTINIZ YA!Peki diyelim ki devletin dış hiç borcu yok..:)İÇ BORCU KİME?ÖZEL SEKTÖRE!YANİ DIŞARIYA!!!YANİ İÇ BORÇTA DIŞ BORÇTA ASLINDA DIŞARIYA!

-Demogojiyi iyi beceriyorsun..Seni gidi akpli..:D

2-3-)Senin paran neden dünyada geçmiyor bunun sebebi ÜRETİMİNİN OLMAMASI OLABİLİR Mİ?YANİ NEYMİİİİŞŞŞ BORÇLA BÜYÜNMEZMİŞ!KREDİ ALIP ÜRETİME YATIRILMIYORMUŞ ALINAN KREDİLEEEERRR!!!!!!!

4-)Yani senin insanın yabancıya hizmet ediyor...Hani eskiden almancılara derdik..Gidip tuvalet temizliyor orada onlara çalışıyor diye..NE OLDU KENDİ ÜLKENDE ALMANA ÇALIŞIR OLDUN ALMANCIDAN NE FARKIN KALDI?:eek:ha

5-)Sendikalrıda ne sallıyorsunuz ya!Eylem olunca yine ne için yürüyo bu densizler demiyormusunuz?

6-)Abdnin 2-3 eyaleti kadar toprağımız var sadece..:)Ona bakacak olursan : Dünya'nın nüfusuda çok fazla Türkiye'ye göre..:):)

Sen esen kal..ESAN değil..:)Yani Türkçe...Anlayana....

QUOTE=man212;2726090]arkadasim eline saglik ama iste bunlari gelde 2 kilo un 1 kilo şeker'e oylarını satanlara anlat.[/QUOTE]

16 milyonun hepsi mi böyle yapmış 2 kilo un 1 kilo şekere oylarını satan yazmışsıın sen galiba o fırsatı kaçıranlardansın..... :mad:

Zaten akpnin doğulalara karşı çok cömert olduğunu biliyoruz.
Adamlar zaten çok çocuklu, sen bide bunlara çocuk için ayrıyetten para ver,
Çocuk başına 30 milyon.
Acayip planlar dönüyor varya.
Baksanıza diyarbakır belediye yaratığının konusuna gidipte bi tane yorum yapan varmı.

Devlet, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ilköğretime devam eden her bir erkek çocuk için 19.5 YTL, kız

çocuk için 23 YTL, okula gitmeyen çocuk için de 15 YTL veriyor.

batıdaki adama niye tek kuruş koklatılmıyor peki.
Üstelik Türkiyedeki bütün köyler yoksul sadece doğudaki köyler yoksul değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri