Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah İnananın yanındadır..

Yüce ALLAH'IM kendi işini bırakmaz kimseye öle bir an gelirki kimse anlamadan bilmeden o yaptıklarının hesabını sorar kendinden çeşitli yollarla bilirizki en YÜCE ADALET O'ndadır.Mazlum ların ahı tüğü bitmemiş yetmin hakkı ile o çok yaptıkları hesapları denkleştiremeyecek SIRAT köprüsünün yanına bile yaklaşamayacaksınız çünkü KUL hakkıyla gideceksiniz.

Gün gelir HALK da Topluca Hesap sorar ..

Degınmeden Gecemıycem Malasef Akp Hakkında Yapılan Butun Yorumlar Bır Karalama Yarışı Adamın Işi ıyı Gıtmıyormuş Bak Bak O Zaman Bırak Kardeşım Beceremıyorsan Zamanında Kazandıklarına Say Akp Nın Tek Yaptıgı Parayı Tabana Yaymak Ne Kadar Başarılı O Tartışılır Ama Akp Yı Karalıycak Tek Bır Delıl Bıle Yok O Yuzden Uşaklıgı Bırakında Gercek Vatandaş Olun Mıllet Zaten Ac Yoksuldu Bu Hukumet O Yoksullugu Bıraz Olsun Gıderdı Ama Ne Oldu Sayın Abımın Fabrıkasında Işlerı Duşmuş Zamanında Sıgortasız Işcı çalıştırmış şimdi çalıştıramıyor Asıl Kul Hakkı Yıyen Sensın Bıraz Kendını Sorgula Sonra Akp Ye Saldır

laik olmak nedir
(dinsiz olmak)
devlet elbettle laik olabilir. Ama ben Müslüman olmakla gurur duyuyorum.
senin dinsizliğin sana benim dinim bana.

gün gelir senin hesap sorar dediğin halk senden de hesap sorar
gerçek hesap sorucu halk değil HAK tır.
tarih sorulan hesaplarla dolu ve hesap soran halklarla dolu.
ve herkesin Hesabını tutandır gene Hesap sorulan ve hesap soranların arasında adil olan...

laik olmak nedir
(dinsiz olmak)
devlet elbettle laik olabilir. Ama ben Müslüman olmakla gurur duyuyorum.
senin dinsizliğin sana benim dinim bana.

gün gelir senin hesap sorar dediğin halk senden de hesap sorar
gerçek hesap sorucu halk değil HAK tır.
tarih sorulan hesaplarla dolu ve hesap soran halklarla dolu.
ve herkesin Hesabını tutandır gene Hesap sorulan ve hesap soranların arasında adil olan...

Bu yazdıklarınla Ne demek istiyorsun..Sen AKP doğru mu yapıyor yani AKP ne yaparsa yapsın ALLAH için yapıyor İslam İçin yapıyor mu diyorsun..Sen ve Senin gibilerin Bu ülkede rahat içinde olmanız Laiklik sayesinde olmuştur.Laiklik dinsizlik değildir...Herkez dinini kendi vijdanın da yaşamalıdır laiklik......

Kulakların çınlasın İttihat ve Terakki :

İşte gördünüz canım: Amerika da, Avrupa da, Türkiye'de açık ya da gizli darbe istemiyor... Kılıfına uydurulsun ya da uydurulmasın... Financial Times Gazetesi, açık açık, "AKP kapatılırsa Avrupa'yı unutun" diyor...
Bürokrasi böylece aynı taşla iki kuşu vurmuş olacaktır: Hem şu son derece rahatsızlık veren Avrupa Birliği konusu bir daha açılmamak üzere kapanacak, hem de birkaç yıllığına AKP "gerçeği" ortadan kaldırılamasa bile epeyce geriletilmiş sayılacaktır.
Böylece gerek Kıbrıs sorunu, gerekse Kürt sorunu çözülmeden kalacak, bürokrasi oyuncağını yitirmemiş olacaktır.
Recep Tayyip Erdoğan'a güdülen düşmanlık, "türbandan mürbandan" değil, bu sorunları çözmek üzere olmasındandır. Türban, işin folklor kısmıdır.
Buraya kadarını, gazete okuyan lise öğrencileri bile görüyorlar.
Kimsenin bilemediği, gerek Amerika'nın, gerekse bir ölçüde Avrupa'nın başımıza asıl ondan sonra ne gibi dertler açacağı... Kıbrıs'tan çekilmediğimiz için bize "12 Eylül öncesi ortamını" ve arkasından gelen yeni düzeni hediye eden Amerika, yeni bir ara dönemde bize nasıl bir fatura çıkarır?
Avrupa hangi ekonomik mengeneyle boğazımızı sıkar? Hele hele, üç beş manyağın aklına uyup "Rusya'yla, Hindistan'la, Çin'le ittifak kurmaya" kalkacak yeni yöneticiler, sistem tarafından nasıl bir belaya uğratılırlar?
Bürokrasi, bunun altından nasıl kalkar? Yapayalnız kalmanın, Batı'ya sırtını dönmenin, Batı tarafından dışlanmanın bedeli nedir? Hele hele bu sıkıntıyı halka çektirmenin vebali ne olacaktır?
İşte asıl o zaman, yaşadığımız soğuk iç savaş, sıcak bir iç savaşa dönüşür mü?
Güneydoğu hepten mi ayaklanır?
Güneydoğu işte asıl o zaman mı elden gider?
Ve, diyelim beş yıl kadar sonra, amansız bir tepki dalgasıyla gelecek daha yeni yöneticiler (ya da zincirlerinden kurtulacak "kılıç artığı" eski yöneticiler) "daha küçük bir Türkiye'yi" daha rahatça Avrupa'ya eklemlerler mi?
Asıl gizli plan da bu mudur yoksa?
Hani "2015" demişlerdi de, o bakımdan yani...
Çünkü bunu bize daha 1990 yılında söylemişlerdi, "geri kalmış olan doğu bölgenizden kurtulun, gelişmiş olan batı kesiminizi aramıza alalım" demişlerdi!
Avrupa olsun Amerika olsun, Türkiye'nin yanlış adım atmasını,
"enayilik etmesini" mi bekliyorlar dersiniz?
Öyle ya da böyle, bürokrasi, kaş yapayım derken göz çıkarma tehlikesiyle karşı karşıya.
"Devleti kurtaralım derken devleti batırmak" bizim bürokrasinin eski bir hastalığıdır!
Ergenekon'un tek bir çıkar yolu var: İran'a saldırmayı kapalı kapılar ardında taahhüt etmek, ve buna Amerika'yı ikna etmek!
Amerika İran'a saldıracaksa tabii... Yoksa, Ergenekon çok yakında biter.
İran'a saldırırsak bu da Türkiye'nin sonu olur.
Öyle ya da böyle, soğuk iç savaşı kazanacak gibi görünenler aslında yenilmek üzereler.
Hani 1943 dönemecinde Almanya gibi canım!
Yahu ben de bugün size Viyana Hayvanat Bahçesi'ni anlatacaktım...
Zarar yok, konumuzdan sapmış sayılmayız.

Engin Ardıç:Sabah

nedir bu kin TÜRKÜn TÜRKe yapdigini yabancilar yapmiyor !!!artik söze gerek yok bence bu guzel yazililari toplami$siniz seçmiç özetiyle buraya koymu$sunuz ama unuttugunuz TÜRKIYE akp 'den önce ne haldeydi insan ister istemez bunun cevabini ariyor sizlerde geçmi$siniz %47 oyla gelen demokratik yollardan bir hükÜmeti ele$tiriyorsunuz , Özal dönemi sanki çokmu ho$tu nerdeydiniz pkklilarla hukumet baglanti kurdugunda , çok dogal ama seviye dü$mesin LUtfen , sizlerin yapdiginiz pkk'nin yaptiginin ay nisi ortami germek insanlarimizi bir birine dü$ürmektir .SORUYORUM chp ne yapti bu zamana kadar hukumete oldugu donemlerde ,,,,,,,mesut yilmaz ne yapti , hele hele begendigim ama oy vermedigim bahçeli ne yapti soruyorummmmm ama yanit yok TÜrkiye'nin bankalarini soyan insanini sefil bir hale getirrenleri tartismiyorsunuz geçmi$ bu ÜLKEYE simdiye kadar zarai olmayan hatta tam tersi dunya siralamasinda 20 en buyuk ekonomiye sokana hesap soruyorsunuz , duny adegisiyor bu zamanda her sey özellestirilir ve kaynak gelir o ulkeye bu abd için geçerli fransa içinde oyle ingiltere içinde oyle hatta almanya içinde bakiyorsuz adamlar dunyayi yonetiyorlar ama gelipte bize sorun ÖNCE KENIMIZ KENDIMIZI YONETMEYI BILMELIYIZZ....akp sayesin¨çftçimiz batmaktan borç altinda kalmaktan kurtuldu insaf beeee saygilar...bu ulkede ne ezan diner , nede vatan böLÜNÜR akp kommunist periçek gibi ne pkk ile el sikisiyor nede yabanci istibahratla arkadan dolap cevviriyor, akp tsk'y asonsuz destek veriyorrrrrrsaygilarr......BU GORUSLERIME KATILMAYAN SAYGI DUYSUNN YETER AYNEN BEN SIZE NASIL DUYUYORSAM NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Şunu unutmayın bu ülkede particilik yapma iyi iştir ama gerçekte yanlıştır. Yanlış yapan partiyi halk görmeli ve cezasını sandıkta kesmelidir. AKP işin suyunu cıkarmıştır. o AKP yi destekleyenler gün gelir sizin kuyrugunuza basılır hatta basılacaktır da. Bende bir ÖRNEK İLE ACIKLAYAYIM; SOSYAL GÜVENLİK YASASI CIKARTILACAKTI! Emekli nin maaşı düşürülecek , emekli olma yası 65 e cıkarılacak, memur daha daha az zam alacak, işçi daha daha az zam alacak ama 65 e kadar calısacaktı ve sosyal hakları daha daha kısıtlanıyordu. şimdi bu akp ye işçisi memuru emekliside oy verdi, cok mu memnunlar? AVRUPA da olsa böyle bir parti %3 oy bile alamaz sırf böyle bir şey yapmaya niyetlendi diye. bizde particilik var, şu bir gercektir ki ÜLKEYE DOGRU HİZMET EDEN TERCİH EDİLMELİ, ATATÜRK DEVRİMLERİNİ KORUYAN, MİLLETİNİ DÜŞÜNEN partiler gelmeli başa. Tayyip Erdoğan ne demişti, "BEN ORTADOĞU PROJESİ EŞBAŞKANIYIM." yalan diyemez kimse. Dün haberlerde izledim Irak'taki ABD askerleri Camii minaresini tarıyorlar sonra kahkahalar ile ROKETLE minareyi yerle bir ediyorlar. Soruyorum şimdi size, bizim başbakanımız Orta Doğu projesi EŞBAŞKANI! bu demektir biraz düşünün bakalım. İçiniz rahat edecek mi !!!

rid-online, adlı arkadaş,

o senin koymuş oldugun yazar 2. cumhuriyetci ve kimin neyin fesi oldugunu halk gayet iyi biliyor. O tür yazarlar AB ve ABD ye hizmet eden onlarin emperyalist cikarlarini köşelerinde savunan yazarlardır!

cumhuriyetten medet umanlar ortaya çikiyor ,, emekli maa$i dusuyor emeklilik 65 ya$ oluyor bu aynen avrupadaki ulkelerdede aynidir hatta isveç 68 olacak ve hatta hatta italiya'da emekli maa$i %25 dusuyor ....DUNYAYI ABD YONETIYOR GÖZUUNUZU Açip bir etrafiniza bir bakin hangi parti iyi hizmet etmis bugune kadar soruyorum mesut yilmaz mi baykal mi ???? ÜLKEYE DOGRU HİZMET EDEN akp disinda baska tercih yok var diyen çiksin ortaya söylesin

vede erdogan "BEN ORTADOĞU PROJESİ EŞBAŞKANIYIM"demside TURKIYE'nin bu projede olmamasidir yani anliyacagin sinirlar oynanirsa bu ortadoguda TURKIYE di$inda olacak yani TÜRKIYE etkisi olmamasi içindir..
hatta TURKIYE'de abd dûsmanligi en fazla parti akp dir bunun tersini soyleyeni gormek istiyorum bu gune kadar hangi parti israil'i kinamistir !!!!!!!!!!!!!

NE MUTLU TURKUM DIYENE
ECEVIT GIBI BUSH 'tan para istemek chp olup ülkeyi geriye goturme geli$meyi durdurma bir çôzum katki yerine kaos muhalefeti yaratma yerine AKP BIN KAT DAHA SAGLIKLIDIR """""bence""""

ortadogu projesine esbasbakan olmamak demek : ileride sozde kurdistan kurulursa (olmaz olmayacaktir ne mutlu TüRKüm diyene)soz sahibi olamamaktir
ortadogu projesine esbaskan oldugunda; oratadoguda haritalar çiziliyorsa bu haritaya esbaskan karar verir yani 82 musul 83 kerkuk 84 erbil demektir gelecekte

waybe neler yapmış üff sen bunları neye göre yazdığını söyle walla seni başbakan yaparlar bu hesapları maliye bakanı biliyormu acaba yaff kardeşim biz neden ilerliyemiyoruz görmüyormusunuz biz birbirimizi sevmeyi bilmiyoruz borç morç salla

palavra palavara chp öz geçmi$inide isteriz dsp nin kinide mesut baykalinkinide

Şunu unutmayın bu ülkede particilik yapma iyi iştir ama gerçekte yanlıştır. Yanlış yapan partiyi halk görmeli ve cezasını sandıkta kesmelidir. AKP işin suyunu cıkarmıştır. o AKP yi destekleyenler gün gelir sizin kuyrugunuza basılır hatta basılacaktır da. Bende bir ÖRNEK İLE ACIKLAYAYIM; SOSYAL GÜVENLİK YASASI CIKARTILACAKTI! Emekli nin maaşı düşürülecek , emekli olma yası 65 e cıkarılacak, memur daha daha az zam alacak, işçi daha daha az zam alacak ama 65 e kadar calısacaktı ve sosyal hakları daha daha kısıtlanıyordu. şimdi bu akp ye işçisi memuru emekliside oy verdi, cok mu memnunlar? AVRUPA da olsa böyle bir parti %3 oy bile alamaz sırf böyle bir şey yapmaya niyetlendi diye. bizde particilik var, şu bir gercektir ki ÜLKEYE DOGRU HİZMET EDEN TERCİH EDİLMELİ, ATATÜRK DEVRİMLERİNİ KORUYAN, MİLLETİNİ DÜŞÜNEN partiler gelmeli başa. Tayyip Erdoğan ne demişti, "BEN ORTADOĞU PROJESİ EŞBAŞKANIYIM." yalan diyemez kimse. Dün haberlerde izledim Irak'taki ABD askerleri Camii minaresini tarıyorlar sonra kahkahalar ile ROKETLE minareyi yerle bir ediyorlar. Soruyorum şimdi size, bizim başbakanımız Orta Doğu projesi EŞBAŞKANI! bu demektir biraz düşünün bakalım. İçiniz rahat edecek mi !!!

rid-online, adlı arkadaş,

o senin koymuş oldugun yazar 2. cumhuriyetci ve kimin neyin fesi oldugunu halk gayet iyi biliyor. O tür yazarlar AB ve ABD ye hizmet eden onlarin emperyalist cikarlarini köşelerinde savunan yazarlardır!

sen bana martaval anlatma,sosyal güvenlik yasasını Özal ne güzel halletmişti ve bende 48 yaşında emekli olacaktım,ama sizin gibi düşünen beyinli Demirel geldi kanunu değiştirdi ve ben 42 yaşında emekli oldum,ve'de benim gibiler sayesinde sosyal güvenliğin durumu ortada,
Bu arada dip not 2002 emekli aylığım 215 usd 2008 emekli aylığım 575 usd teşekkürlerimle..

senin gibiler ulusal kanalda cirit atiyo palavralar havada ucuyo kaynak göster diyince dilini yutuyolar iftira atmak kolay sen bununla anca deniz baykali kandirirsin

:) Kopyala Yapıştır Iftira Atmak Için Konuşmayın ...dünyanın Hiç Bir Yerinde Eşi Ve Benzerine Rastlanmamış Bir Başbakanımız Var .. Onu Zor Bulduk Kolay Kaybetmeyiz. Ya Bu ülkede önüne Gelen Komplo Teorileri Hükümetler Deviriyor Darbeler Yapılıyor Sanal Sayfalarda Bu Tür Aslı Kaynağı Belli Olmayan Tamımıyla Yalan Yanlış Yazılar çokk Basitleşiyoruz Ya..

böyle haber yapan gazetelerde var başörtüsü yasası cıkınca kaosa gidiyoruz diye haberi manşetden veren sonra da özür dileyen ama dipnot olarak senin buyazdıklarınında bundan farkı yok ben akp yi savunmuyorum ama yazdıkların ancak bazılarını gaza getirir bilen biliyo zaten kimin ne halt yediğini hepsi belasını bulur birgün.....
saygılar

Halen hayal dünyasını İnsanların süzülüyor AKP ve Ekibi....Hükümetin Resmi Gazetesi , Yazılı Basın Notları Bunlar yalan mı...Size doğru Diye Yanlışı alışrıtmışlar...Herzaman Yanlışa Doğru dersiniz...!

Ben strateji değişikliği seziyorum burda.

Domuz kesimi serbest bırakıldı.apartamn kilise vs.

Bir yandan başı eşi başı kapalı olan yada dindar olan cumhurbaşkanı başbakan olamaz olduysa da tanımayız gibi birçok söylem.

yok Türkiye'De niye bu kadar camii var yok diyanete niye para ayrılıyo.şuan aklıma gelmeye buna benzer birçok şey.

şimdi de akp'ye oy veren arkadaşlar bakın akp domuzu yasallaştırdı.apartman kiliselere izin çıkarıyo.

Bu ülke'de iktidar olacaksan önce muhalefeti iyi yap.chp de senin sunduğun yazıdan farklı bişi sunamıyo ne yazıkki.eğer muhalefet yapacaksan o yazdığın yazıdaki ekonomik verileri yada satışları ihanetleri belgeleriyle ortaya koyacaksın (buradakinden farklı olarak;))

çünkü halk artık atıp tutmalara inanmıyo heleki bi kesim varki artık çocuklar gülmek için izliyo onların siyasetini:)

işte tarafsız bi yazı benden:)senin bu dediklerini chp den falanda duyuyorus biz.sorun nerde biliyomusun kaynak belge inandırıcılık yok.yoksa uganda'lı birine göstersen bunları bu parti nası bu kadar oy alır,ülkesine bu kadar ihanet eden bi parti varmıdır dünyada gibi düşünür.

siz boyle muhalefet etmeye devam ettikçe,Tayyip Erdoğan'ın karizması'nı bile aşamazsınız.dorusu bu.;)

ülkesine bu kadar zarar veren bi muhalefet az bulunur kıymetini bilin destekçileri;)

Tayyip erdoğanın yanlışlarını bana belgeleriyle ülke yararına(ama ülke yararına)ortaya koyabilecek bi muhalafet diliyorum Allah'tan.gerçekten ihtiyacımız var çünkü.muhalefet olmadan olmaz.:)

insanların hücrelerine kadar işlemiş en mukaddes değeri olan inancı ,siyaset gibi çirkef bir çamura istismar eden bir partiyi nasıl savunabiliyorsunuz?Açıklarsanız sevinirim.

kaptan61ts senin sonuna kadar arkandayım asla yalnız kalmıcaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri