Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyu tartışmaya acarken bile nasıl başladıgına dikkat bile etmiyorsun savunan insanlara bu bile hakarettır sen konu acmasını bile beceremiyorsun önce nasıl konu acacagını ögren sonra ac

konu kurallara uygun olduğu ve kişilere yönelik direkt bir hakaret içermediği için tartışılmasında bir sorun yoktur
ancak benzer bir konu olduğu için birleştirilmiştir

Tahammül etmek insanlığın gereğidir. Arkadaşlarımız bazıları idam sehbasını gösteriyor, hatta tekmeyi ben vururum diyor. Kan ve ölüm üzerine kurulacak bir dünyadan ne hayır beklenir. Birlikte yaşayacak kadar geniş bir alana sahibiz. Hepimiz paylaşmasını bilmeliyiz. İlk mesajda sözü edilenlerin belki 10 katı daha önceki hükümetlerde mevcuttu.

insanların hücrelerine kadar işlemiş en mukaddes değeri olan inancı ,siyaset gibi çirkef bir çamura istismar eden bir partiyi nasıl savunabiliyorsunuz?Açıklarsanız sevinirim.

Savunanlara Hitaben İbretlik Uzun süre De hezırlandı...Daha Kaynak çokça Ama AKP taraftarları yazılanları İnkar ediyor ( ispatlayamıyor )...

konuyu tartışmaya acarken bile nasıl başladıgına dikkat bile etmiyorsun savunan insanlara bu bile hakarettır sen konu acmasını bile beceremiyorsun önce nasıl konu acacagını ögren sonra ac

Burda Kimseyi Küçük Düşürme Niyetim Yok olamazda..Savunan Arkadaşlara Bu partinin Savunduğu Değerler ve yaptığı İşleri Örneklerle Koydum....Akp nin Savunduğu ; yaptıkları ile çelişiyor.....:victory

yaw bırakın bu işleri ya herkes kendi işine baksın.karalama taktiği bunlar ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışıyolar çok bilen çıkar seçimlerde aday olur o yönetir .

yaw bırakın bu işleri ya herkes kendi işine baksın.karalama taktiği bunlar ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışıyolar çok bilen çıkar seçimlerde aday olur o yönetir .

KARA olanı tekrar kara yapamazsın..DOĞRU DİYE YANLIŞA ALIŞTIRANLAR..NE ZAMAN YANLIŞ YAPSA DOĞRU DİYE PEŞİNDEN GİDERSİNİ..:eek:ha

Savunanlara Hitaben İbretlik Uzun süre De hezırlandı...Daha Kaynak çokça Ama AKP taraftarları yazılanları İnkar ediyor ( ispatlayamıyor )...

Burda Kimseyi Küçük Düşürme Niyetim Yok olamazda..Savunan Arkadaşlara Bu partinin Savunduğu Değerler ve yaptığı İşleri Örneklerle Koydum....Akp nin Savunduğu ; yaptıkları ile çelişiyor.....:victory

arkadaşlar bahsettiğimiz spor klübü değil öyle takım tutmaya benzemez akp gider bkp gelir önemli olan memleket için neler yaptığı gerisi yalan.

arkadaşlar bahsettiğimiz spor klübü değil öyle takım tutmaya benzemez akp gider bkp gelir önemli olan memleket için neler yaptığı gerisi yalan.

yazımın 1.sayfasında da belirtiğim gibi AKP yada başka parti meselesi değil ( TAKIM TUTAR GİBİ ) Vatan meselesi..Başka Parti gelir aynı şekilde Ülke cıkarlarına zarar verirde Aynı Sertlikte Cevap alır..En azından Benden..:victory

KARA olanı tekrar kara yapamazsın..DOĞRU DİYE YANLIŞA ALIŞTIRANLAR..NE ZAMAN YANLIŞ YAPSA DOĞRU DİYE PEŞİNDEN GİDERSİNİ..:eek:ha

bak kardeşim ben geçen seçimlerde akp ye oy verdim hiç pişman değilim ekonomi kötü olabilir yalnış işler yapılmış olabilir ancak şu an bu ülkede mevcut şartlarda (iktidar olunduğundan beri ) bundan daha iyi yönetim olamazdı.

ayrıca kim daha iyisini yapacak güldürmeyin beni ya.

bak kardeşim ben geçen seçimlerde akp ye oy verdim hiç pişman değilim ekonomi kötü olabilir yalnış işler yapılmış olabilir ancak şu an bu ülkede mevcut şartlarda (iktidar olunduğundan beri ) bundan daha iyi yönetim olamazdı.

ayrıca kim daha iyisini yapacak güldürmeyin beni ya.

ELBET BİRİ BULUNUR....:biggrin:clap
Her parti liderinin Kendini Hatırlattığı olaylar vardır..Mesela Bülent Ecevir:Kıbrıs Olayı , Tansu Çiller :Kardak Krizi Tayyip erdoğan da CUVAL OLAYI VE SAYın...DEMESİ ile HAtırlanıyor..

Konu dışındaki onlarca yorumdan benim yorumumu konunun kaynağını soran yorumumu bulup editleme zahmetine giren mod
Bu kadar düşürme yönetimin kalitesini
Yorumum konunun kaynağıyla dolayısıyla konunun kendisiyle birebir alakalıdır
Alakasız bu kadar msjın içerisinden benim msjımıeditlemn gözlerimi yaşarttı =P

Kaynağın varmı general kaç gün olmuş konu açılalı bi kaynak göndermemişsin dahada yazıyosun bişiler nedir bunların kaynağı aslı astarı varsa bizde bilelim Kimseyi körü körüne savunacak değiliz
Ama gerçekliğini görmek gerekir
Burdaki kaynak ısrarı bu yüzdendir
Sağlam güvenilir bilgilermi yoksa rüyanda aksakallı dedelermi söyledi bunları bilelim ona göre yorumlayalım

Kaynağın varmı general kaç gün olmuş konu açılalı bi kaynak göndermemişsin dahada yazıyosun bişiler nedir bunların kaynağı aslı astarı varsa bizde bilelim Kimseyi körü körüne savunacak değiliz
Ama gerçekliğini görmek gerekir
Burdaki kaynak ısrarı bu yüzdendir
Sağlam güvenilir bilgilermi yoksa rüyanda aksakallı dedelermi söyledi bunları bilelim ona göre yorumlayalım

f6b59bea94ad4f3c8b8b1ce02c32c17b.jpg

51. ey iman edenler! yahudileri ve hristiyanları gönül dostları edinmeyin. onlar birbirlerinin gönül dostlarıdır. sizden kim onları gönül dostu edinirse o, onlardandır. allah, zalimler toplumunu dogruya ve güzele kılavuzlamaz.

SEN NE İSTİYORSAN YAZ....SAYFADA 5 TANE ÖRNEK KOYDUM...İSTEDİĞİNİ KOYAYIM
Teşle Sakallılar Rüyama Girse...::durdurun

Konu dışındaki onlarca yorumdan benim yorumumu konunun kaynağını soran yorumumu bulup editleme zahmetine giren mod
Bu kadar düşürme yönetimin kalitesini
Yorumum konunun kaynağıyla dolayısıyla konunun kendisiyle birebir alakalıdır
Alakasız bu kadar msjın içerisinden benim msjımıeditlemn gözlerimi yaşarttı =P

Dostum biraz etrafına bakıp iyi niyetli olsan bi pm atman yeterli olurdu..Yorumun konu dısıydı ve edıtlendı, editlenirde..

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2759813&postcount=85

Konu kaynaksız ve son kez söylüyorum bu dünyada güvenilir kaynaklardan aldığımız hiçbir bilgiyi bize ters olduğu düşüncesiyle kulak arkası etmeyiz yeterki iddaların kaynağını görelim bunu istemek konunun dışında çıkmaksa belirtmekte fayda var kaynaksız bir yazının sınırları çizilmiş sayılmaz
Heryerden bir şey uydurulabilir antitez üretilebilir
Ne bana ne konuyu açana fayda sağlamaz ki 5 tane örnek koyan üye bi kaynak belirtebilse çok daha iyi olurdu

Konu kaynaksız ve son kez söylüyorum bu dünyada güvenilir kaynaklardan aldığımız hiçbir bilgiyi bize ters olduğu düşüncesiyle kulak arkası etmeyiz yeterki iddaların kaynağını görelim bunu istemek konunun dışında çıkmaksa belirtmekte fayda var kaynaksız bir yazının sınırları çizilmiş sayılmaz
Heryerden bir şey uydurulabilir antitez üretilebilir
Ne bana ne konuyu açana fayda sağlamaz ki 5 tane örnek koyan üye bi kaynak belirtebilse çok daha iyi olurdu

ARKADAŞIM neden anlamak istemiyorsun..Ekonomik veriler için D.İ.E .Kanunlar için Resmi Gazete ( T.C ) Konuşmalar için yazılı basın...Bu kadar da şupheciysen araştır yanlış olanı yaz.hemen kaldırırım....:victory

kaynak beynimde,şükürler olsun ki bazı şeyleri bilmek için kaynağa gerek duymuyorum:))
okuuuuuu

günümüzde muhalefet kavramını bozdular .artık muhalefet denilince aklıma iktidardaki partiyi ne olursa olsun suçlamak geliyo

yazı hiç objektif değil alaycı ve aşağılayıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri