tamam halkın iradesiyle gelmişler o na kimsenin birşey demeye hakkı yok aksi de idda edilmiyor... ediliyor mu...:?
ben görmedim...
fakat vatanı satıp sav dılar.. toprak bütünlüğü tehdit edilir oldu... milli servetlerimiz elimizden birer birer uçtu gitti.. kimi yahudiye kimi arap a... ama şu an tüm bu olanları göz ardı edenler var... bu partinin yaptıklarını hala savunanlar var..
gerçi benim düşünceme göre neyi savunduklarını bilmiyorlar ya...
yapılan konuşmalardan yazılardan anladığım kadarıyla müslümanlığı savunduklarını sanıyolar... islamiyet A K P ye inmiş bi dinmiş gibi... buda cahillikten kaynaklanan bi olgu olsa gerek.. şimdi oradn biri çıkar ben şurayı bitirdim burayı bitirdim cahil sensin der...

vatanı satana satmasına göz yumana satana destek verene başka birşey derler..!!!
doğuda bir ili buyuk orta doğu projesine yıldız gösteren doğuda birkaç ili türkiye haritasından silip amerikan toprakları yapmak isteyen bi başbakanımız var.. bunu ben kabullenemiyorum... kabullenen in de türklüğünden şüphe ederim... sen vatanını koruyamazsan yarın karının başındaki başörtüsünü bi kenara bırak altın dan karını bile alırlar...
onurlu bi vatandaş olarak yaşamak istiyorsak bu vatana vatanın milli servetlerine ve toprak bütünlüğümüze sahip çıkmamız gerekir... bu konuda yazacak çizecek çok şey var bilinçlenmesi gereken çok insanımız var...
öncelikle insanların şunu bilmesi gerekir bu ülkede hepimiz müslümanız... laiklik müslümanlık karşıtı bi olgu bir eylem kesinlik le olamaz... bizim vekil tayin ettiğimiz sözcü müz olarak seçtiğimiz insanlar laik demokratik ve azda olsa hukuk devletini yeterince savunmuş olsalardı bugün başımızda A K P gibi bir amerikan emperyaliz mi yanlısı tehtid de olmayacaktı...
bizim yani halkın iradesiy le gelenler... bizlerden aldığı izinle bizim topraklarımızı satacak ve ben asıl olan kişi vekilime engel olamayacağım...!
bu mu halkın iradesi...