Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AK partyiyi sandıkta yenemeyeceklerini anlayanlar ellerinde ki son koz olan yargıyı tehditlerle devreye soktular.

Ama avucunuzu yalayacaksınız.

AK Parti olduğu müddetce darbeciler yok olacak.

korkunun ecele faydası yok.Herkes paşa paşa demokrasiyi içine sindirecek.

sindirim sorunu yaşayanlar gitsin soda içsin

AKP nin Demokrasi anlayışı Halkın ve Rejimin Yumuşak karnından saldırmak ve T. C. DEVLETİ ni Tuş etmek mi ? AKP T. C. DEVLETİNİ özelleştirme altında tasfiye ediyor..301 madde ilede Halk tasfiye edilecek..AB de bulunan 301. madde benzeri kanunları AB kendi kriterleri geregi savunurken T.C nin başındaki hükümet Neden 301. Maddeyi savumanaz.Nedeni Talip beyin Gürcü olması mı yoksa AB nin her istediği ilahi kelam mı...?

ANADOLU ve ANADOLU DA YAŞAYAN HALKIN KURTULUŞU YİNE HALKIN KENDİSİNDE.

hiçbişey değilde ibrahiwww adlı öğretmen arkadaşın okulunu merak ettim ÖZEL OKULdamı çalışıyor acaba 30 yıllık öğretmenler bile 1250 almıyor 650 ücreti nasıl alıyormuş en fazla 300 alınıyor oda tüm derslerini doldurabilirsen hemde biriktir ev al araba al ev geçindir şaşırdım yani IMF duymasın

Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es.
Demiş şair Necip Fazıl Kısakürek.
Elhamdülillah.

BİRKAÇ KAYNAK 1.SAYFAYA EKLENMİŞTİR.MALUM HEPSİNİ EKLEME DURUMUM YOK..İSTERSEN KEDNİNDE BİR ARAŞTIR KARDEŞ.TŞK.

Malum demişsin ama cidden malum olmuş.
Nefesin kesilmedi mi hala.
Kervan çoktan geçti be gülüm.

O yüzdenmi AKP oyunu bu kadar artirdi .Isterseniz birde gözlüksüz olaylari degerlendirin

Malum demişsin ama cidden malum olmuş.
Nefesin kesilmedi mi hala.
Kervan çoktan geçti be gülüm.

Tekbaşıma da kalsam Mücadelem devam edecek.Akp değil Başka paride olsa Yine Yanlışlarını ( eksilerini ) yazacagım..Halen AKP nin borusunu çalıyorsun.Onun kulağına söylediği şarkılarla ( büyülü ) yaşıyorsun..Kervan sahibinin senin benim vekilim olduğunu nasıl unutursun.Nice Kervanlar geldi Geçti , Bu Topraklardan Biz hala Burdayız..Gülüm.:melek " BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDE Kİ KANDIR , TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR " M.AKİF ERSOY. Bop Eş başkanı olan AKP yöneticisi Türkiyede İLK defa Toprak satışını onaylayan yasayı cıkardı.Bir karıç toprak vermemek için binlerce Şehit veren Ulusun evladı olarak UTANIYORUM..Neden o toprak parçasını ( VATAN) para ile satın almak daha kolay.Savaşarak bizden toprak alamayan ULUSLAR , PARA ile alır..

" Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hüdâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüdâ.

Ruhumun senden, İlâhi, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne nâmahrem eli.
Bu ezanlar - ki şahâdetleri dinin temeli -
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. "

hiçbişey değilde ibrahiwww adlı öğretmen arkadaşın okulunu merak ettim ÖZEL OKULdamı çalışıyor acaba 30 yıllık öğretmenler bile 1250 almıyor 650 ücreti nasıl alıyormuş en fazla 300 alınıyor oda tüm derslerini doldurabilirsen hemde biriktir ev al araba al ev geçindir şaşırdım yani IMF duymasın

suyeşili

ilk önce araştır bilmeden konuşma

babam ilkokul müdürü

ewt ilkokuldaki öğretmenler 1250 alamıyor enfazla ekders de 300 oluyor ama

meslek lisesindeki meslek öğretmenleri yani atölye öğretmenlerinin maaşları hakkında bi bilgin warmı

Atölye öğretmenleri 1250 de alıyo 650 ek dersde alıyo

sadece ilk okulda olmuyo öğretmenler :D

Meslek lisesinde çalışan öğretmen sayısı ile ilköğretim öğretmenlerini kıyasla istersen...
Azınlığın penceresinden bakıp, çoğunluğa yorum yapmayın. Neden ? neyi savunduğunuzu bilmeden avukatlığa bürünmeyin. Bazıları boş işlerle safsatalarla sahte gündemler oluştururken, zaten arkadaşın yazmış oldukları bas bas bağırılıyordu belgeleri ile? Neden kulak kapattınız?
Oferleri, Unakıtan'ın oğullarını da görmezden mi geliyorsunuz?
Bu kadar mı kör olur insan...Hiç eleştirmez mi yapılanı? Oy verdim sonuna kadar desteğim bu mu mantık?
Zaten sıkıntı burda oy verdim deyipte yalan yanlış savunanlarda sorun...Normali bu değildir.Çünkü insanoğlu sorgulama özelliği ile donatılmış Ademden beriye. Ama gel gör ki kör olan ne görüyor ne duyuyor. Bu arada Aşık Veysel 'de kör idi ama ona haksızlık olmasın. Sözüm meclisten dışarı.. Azıcık sorgulayan oyum nerede diyen insan gerek.. Oy verdim sonsuza kadar seninim deme!
Ne ocu Ne bucu... Kim hizmet ediyorsa o haketsin övgüyü...Kaç torun tanıyor halkına ihanet edeni..Eğer ben yanılıyorsam torunlarım Tayyip Bey'i tanıyor olacak...Ama yanılmıyorsamda Tayyip Bey kara bir defterde kalacak.

Degınmeden Gecemıycem Malasef Akp Hakkında Yapılan Butun Yorumlar Bır Karalama Yarışı Adamın Işi ıyı Gıtmıyormuş Bak Bak O Zaman Bırak Kardeşım Beceremıyorsan Zamanında Kazandıklarına Say Akp Nın Tek Yaptıgı Parayı Tabana Yaymak Ne Kadar Başarılı O Tartışılır Ama Akp Yı Karalıycak Tek Bır Delıl Bıle Yok O Yuzden Uşaklıgı Bırakında Gercek Vatandaş Olun Mıllet Zaten Ac Yoksuldu Bu Hukumet O Yoksullugu Bıraz Olsun Gıderdı Ama Ne Oldu Sayın Abımın Fabrıkasında Işlerı Duşmuş Zamanında Sıgortasız Işcı çalıştırmış şimdi çalıştıramıyor Asıl Kul Hakkı Yıyen Sensın Bıraz Kendını Sorgula Sonra Akp Ye Saldır

bu uşak lafı canımı sıktı hakkaten. sana cok agır şeyler yazardım lakin bunu diyebilicek kadar alçalmış birine en iyi ihtiimalle yüce Allah'ın selamı bile verilmez. şimdi seni ve tuttugun takımı (aqp spor) topraga gommek için hayatımı 10 defa verirdim eminol. bre densiz hadi o adam beceremiyo ben beceremiyorum benim arkadaşım beceremiyo, peki bu ülkede sadece akp yandaşlarının iş yapabildigini para kazanabildigini nasıl acıklıcaksın? bunları yazan arkadaş ne zorluklarla insanlara ekmek verme gayretinde senin haberin varmmı? ben artık veremiyorum, bu senin savundugun şerefsizler yüzünden insanlara egkmek veremez hale dustuk daha da ilerisi kendimiz ekmek bulmak da zorlanıyoruz. siz gerizekalıları anca partizanlık yapın olmazmı? biz de burda bi yandan sizin gibi nöron yoksunu insanlarla ugraşırken bi yandan memleketi kurtarıcaz diye iyi niyetimizle koştururken bir yandanda anamızı babamızı ele ayaga dusurmucez diye uykusuz dolaşıyoruz. bre deyyus sen hal beceremiyosan bırak2ın peşimdesin dimi? sana oyle kufurler edesim var seni oyle bi dovesim varki şimdi.. o yuzden sıkmaktan kendi dişimi kırdım...ingiliz soyu seni...

laik olmak nedir
(dinsiz olmak)
devlet elbettle laik olabilir. Ama ben Müslüman olmakla gurur duyuyorum.
senin dinsizliğin sana benim dinim bana.

gün gelir senin hesap sorar dediğin halk senden de hesap sorar
gerçek hesap sorucu halk değil HAK tır.
tarih sorulan hesaplarla dolu ve hesap soran halklarla dolu.
ve herkesin Hesabını tutandır gene Hesap sorulan ve hesap soranların arasında adil olan...

ikinci lafımda sana bilader.. ya kardeşim siz ne kadar bagnazsınız? sen daha laik'in ne anlama geldigini bimiyosun! bizler de elhamdülillah muslumanız. sen kimsin ki bizi dinsiz adlediyosun? Allahmısın peygambermisin nesin ulan sen? madem tarihi cok iyi biliyosun bir de kurtuluş savaşı oncesine bak bakalım ne gruceksin? adı "hurriyet ve itilaf partisi" olan aq p'nin atalarınımı iyi bak bakalım...

Ya Arkadaslar nu kadar konusulmus bu kadar yazılmış Çizilmiş ... 2008 Dunyası yada Türkiyesi diyim çikar dayalı olmus Bazımızın Cıkarı AKp den yada Bazısının Deıl ... Ki şu da Var AKP yerıne bAskası Olsada Bu sozler soylenebilirdi ...Demek istedigim Artık Kimse Ulkesını Yada Vatanını Dusunmuyor .. Çikarı ulkesınden yana ıse Mılletcı Oluyor Deılse Baska bırsey ...

Meslek lisesinde çalışan öğretmen sayısı ile ilköğretim öğretmenlerini kıyasla istersen...

bir iddian warsa kıyasla..

Azınlığın penceresinden bakıp, çoğunluğa yorum yapmayın

yani öğretmenler azınlık oluyo :D bunumu demek istiyosun

Bazıları boş işlerle safsatalarla sahte gündemler oluştururken

bunu yapanın kim olduğunu iyi düşün
ilk sayfadaki yazıya iyi bak :D

Ama gel gör ki kör olan ne görüyor ne duyuyor. Bu arada Aşık Veysel 'de kör idi ama ona haksızlık olmasın.

:D:D:D Aşık Veysel le ne alakası war :D:D:D

edit: yanlışlıkla açılmıştır modlardan rica silinse iyi olr :D

bu bilgilerin tamamı uydurma gercekci degil ulkede birileri iktidarı yılardır parselemiş ulkenin parasını pulunu cebine aktarıyorlardı halkıda kucuk goruyordu bu zevat kendi halkdan uzak korumalı hayatlarını yasıyorlardı nezaman halk bu oyunu bozdu eleriden iktıdarı almaya calıştı ozaman basbas bagırmaya başladılar gerisi boş lakırdı kıyamet bundan kopuyor suan ulkede

Müslüman olan insanlar kendilerini yönetecek insanları seçerken inançlı insanlar olmasına dikkat etmelidir.

"Onlara Allah'ın indirdiğine uyun denilince, hayır atalarımızı yapar bulduğumuz şeye uyarız derler. Ya ataları bir şey akledemeyen ve doğru yolda olmayan kimseler idiyseler." ( Maide 104)

Sallayan Baya Sallamış Maşşalah Işte Görün Zaten Akp Gibi Dogru Dürüst ülkesi Için Bi şey Yapan Bi Hükümet Geldi Başa Hemen Başladılar Yok öyle Böyle Başkası Iktidardayken Gördük Nasıldı Durumlar Masal Okuma Bize Ve Bu Forum Dogru,dürüst ,ve Kesin Bilgilere Dayana Bbi Forum O Yüzden Sallama:biggrin

kaptan61 efendi Senin Atatürk'ünün yolunda olan Atatürk'ün partisinde olanlar memleketi 26 sene yönetti daha da yöneteceklerdi amma millet anladı senin Atatürk'ünün yolunda gidenleri Adnan MENDERES'i getirdi başa ama senin Atatürkçüler adamı asıverdiler.Senin Atatürk'çüler iyi malın gözü olsaydı millet Adnan MENDERES'e oy vermezlerdi herhalde.26 sene bir iğne faydası yok senin Atatürkçülerin melekete.O kadar Atatürkçüydülerde neden hala memleket buralar daha.Demokrasi demek millet iradesi demektir.Atatürkçülüğün arkasına sığınıp sahtekarlık yapmak değil.İnsanlar kendi kendilerini yönetebilirler.Seçtikleri adama hadi ordan diyen adamın tekerine çomak sokulmuştur demektir.Gerçi ben Atatürk'ün içki içip din,imanla işi olmayan bir adam olarak neden imanı bütün dinine bağlı bir millete yardım ettiğini anlamakta inanın çok zorlanıyorum.Masonları kovdu Atatürk deme sakın göstermelik diyeceğim çünkü yahudinin parmağı olmadığı sömürmediği yada eline geçirmediği 1 tane ülke gösteremessin.Bırakın bu vatan millet sakarya ayaklarını.Bu yaptıkların vatan hainliğinden başka birşey değil Atatürkçü bozuntusu.Uyandı millet artık.Yahudiler çok ileri gitmeye başladılar.Kıyamet alametlerinde de bu var zaten.Bir gün bütün müslümanlar yahudileri tek tek ortadan kaldıracak.Herkötülüğün arkasında onlar var.Kefenin cebi olmadığını bilmiyor olmalılar.Ben hatırlatayım.SaYıN YaHuDiLeR.KeFeNiN CeBi YoK ve ŞüPHeSiZ Ki HeSaBa ÇeKiLeCeĞiZ.

önce o avatarı bi değiştirsene sen bilader. o güzelim osmanlıyı da kirletme. bırakın vatan millet sakarya ayaklarını demişsin, biz bırakırsak senin gibi (agzıma geldi soyleyemedim burdakilere saygımdan) hurriyet itilaf parti devamı zihinler bu memleketi hemen satarsınız dimi? sen hiç merak etme bilader, bizler agzımızdan ilkin Yüce Allah'ın bide Mustafa Kemal'imizin adını dusurmeyiz. zamanı geldiginde o yahudilerle birlikte sizlerde daraaclarında olacaksınız.
tekrarlıyorum o avatarındaki guzelim temsili kaldır, Atatürk'ü de agzına alırken desturla al...

Müslüman olan insanlar kendilerini yönetecek insanları seçerken inançlı insanlar olmasına dikkat etmelidir.

"Onlara Allah'ın indirdiğine uyun denilince, hayır atalarımızı yapar bulduğumuz şeye uyarız derler. Ya ataları bir şey akledemeyen ve doğru yolda olmayan kimseler idiyseler." ( Maide 104)

EK_6
İlk defa bir başbakan Yahudi Think Tank kuruluşundan “üstün cesaret ödülü” aldı.
f6b59bea94ad4f3c8b8b1ce02c32c17b.jpg

Bakara suresi 120. Ayet şöyle buyuruyor;

"sen dinlerine uymadıkça, ne yahudiler ve ne de hristiyanlar asla senden razı olmazlar. de ki :' ALLAH'ın yolu asıl doğru yoldur.' sana gelen ilimden sonra, eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, ALLAH'tan sana ne bir dost, ne bir yardımcı vardır."

SİMDİ DEKİ TALİP SENDEN BENDEN KURANI İYİBİLİR...O NE YAPARSA DOĞRUDUR.....!

ne çıkarın var bu kadar baykalı ve chpyi savunuyorsun bunca zamandır baykalın yaptığını bütün halkımız biliyor benzin kuyruklarımı istersin bakkalda ekmek kuyruklarımı milletimizi aç bıraktı belki senin gibi yandaşlarına bakmış olabilir ama güçsüz, fakir milleti aç bıraktı boşuna bağarma milltetimiz akıllandı bir daha o hırsızlar iktidar olamaz.

ne çıkarın var bu kadar baykalı ve chpyi savunuyorsun bunca zamandır baykalın yaptığını bütün halkımız biliyor benzin kuyruklarımı istersin bakkalda ekmek kuyruklarımı milletimizi aç bıraktı belki senin gibi yandaşlarına bakmış olabilir ama güçsüz, fakir milleti aç bıraktı boşuna bağarma milltetimiz akıllandı bir daha o hırsızlar iktidar olamaz.

Sen ve Senin gibi Zihniyetliler akılları sıra CHP yi Karalayıp AKP yi aklıyorsunuz...Hırsızlar ARTIk gece değil Gündüzde işe cıkıyor...Ben ve Birçok arkadaş CHP nin sözcüsü değiliz..Olmayacağız da..Yazılanlar sadece Görmeyen Gözlere duymayan Kulaklara ibret olsun , küpe olsun..Yarın Başka Parti gelirse Yine T.C Devletini yıpratma çalışmasını yaparsa aynı tepkileri alacak ...Cumhuriyet Tarihinin Enbüyük Borçlanmasını kim yaptı Bu paralar nerde....? Sadece yazı yazmak adına yazma..Kanıt koy tartışalım..:victory

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri