Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanıtmı istiyorsun kanıtı gidiceksin benzin, un, yağ, kuyruklarında bekleyen annenize babanıza dedenize sorucaksınız..! ufak bir ipucu daha ( kemal sunal filmlerine bak görürsün) bilen biliyor gençlerin beynini yıkama yeter artık....! (Atam sizin, baykal gibi, chp leri görseydi eminim yüzünüze tükürüp tükürüğünü sizin yüzünüzde israf bile etmezdi size tükürük bile israf olur siz onuda çalarsınız.)

Kanıtmı istiyorsun kanıtı gidiceksin benzin, un, yağ, kuyruklarında bekleyen annenize babanıza dedenize sorucaksınız..! ufak bir ipucu daha ( kemal sunal filmlerine bak görürsün) bilen biliyor gençlerin beynini yıkama yeter artık....!

Arkadaşım O zamanları ben Biliyorum..Senin yaşın müsait değil anlaşılan.Rahmetli ecevit ABD ve Emperyalizme Kafa TUTTUĞU için Halk bedelini Sıkıntı çekerek ödedi.Ne olmuş ...
Kıbrıs daki KATLİAMI durdurdu...Başımıza Cuval Geçirtenler ne yaptı....?

okadar sığ düşünüyorsunuzki ortaya adam gibi bir konu getiremeyenlerin sunduğu basit bir söz sizinki
--Başımıza Cuval Geçirtenler ne yaptı....?
bu nedemek yağ!!! bunu nasıl bu hükümete nasıl bir türk vatandaşına layık görürsün.Oradaki askerler başlarına bu sıkıntı geldiği zaman başbakanımı aramışlarda oda onlara başınıza çuval geçirin demiş. Bu askerlerin komutanı var paşası var hükümetle ne alakası var provakasyon yapıcaksanız adam gibi bir şeyler bulun bırakın bu yalanları diyorum artık kimse yemiyor!!

okadar sığ düşünüyorsunuzki ortaya adam gibi bir konu getiremeyenlerin sunduğu basit bir söz sizinki
--Başımıza Cuval Geçirtenler ne yaptı....?
bu nedemek yağ!!! bunu nasıl bu hükümete nasıl bir türk vatandaşına layık görürsün.Oradaki askerler başlarına bu sıkıntı geldiği zaman başbakanımı aramışlarda oda onlara başınıza çuval geçirin demiş. Bu askerlerin komutanı var paşası var hükümetle ne alakası var provakasyon yapıcaksanız adam gibi bir şeyler bulun bırakın bu yalanları diyorum artık kimse yemiyor!!

Çuval olayından Sonra....
Başbakana ABD ye NOTA verecek misiniz diye sordular o da gülerek Ne NOTASI MÜZİK NOTASIMI ...HATIRLATIRIM...:vur ASKER O RAYA SİYASİ İRADE İLE GİRDİ:HARP YOKTU.

:durdurunikna edici olduguna sen inandınmı.

gerçekten akpyi savunacak kadar kör ve çıkarcı bir milletmi olduk.abdnin seçip başımıza geçirdiği bu kişilerin gerçek niyetinin ne din ne vatan ne millet olmadığını anlamamız için ne gerekiyor.ülkenin düştüğü hale bakın yahu. biz siz diye bölündük. ama uyanacak bu millet inanıyorum, uyanacak uyanmasınada kabusa uyanacak, olmayan bir ülkenin köle milleti olarak uyanacak. hala akp yi savunanlara allah akıl fikir vere ne diyeyim.

tam bir saçmalık.yok borçlar artmıştı falan akp gelmeden önce imf bir milyar dolar kredi versin diye yapmadığımız şaklabanlık kalmıyordu.televizyon haberlerinde günlerce ilk madde olarak imf krediyi serbest bıraktı bırakacak olurdu ne çabuk unuttunuz şimdi niye yok.işte akp ne yapmış diyorlar akp den önce 3 aylık çekle kimse iş yapamıyordu piyasaya güven gelmişti ama maalesef kapatma davasıyla bu millete çok büyük kazık atılmıştır artık bu ekonomiyi kimse kurtaramaz kredi derecelerimiz her geçen gün düşüyor bize dışarıdan aldığımız kredilerde çok faiz olarak geri dönüyor bu farkta milletin cebinden çıkıyor.sayelerinde artık emanet bir hükümet var dış itibarı sıfıra inen bir hükümet sonuçta kapatılacak bir hükümete ne kadar kayle alırlar almazlar tabiki.hükümet değişirse enflasyon gene yüzde seksenlere çıkacak buda para babalarının oturduğu yerden para kazanması demek.avrupada enflasyon 1-2 puan arttımı ayağa kalkıyorlar bizde umursayan yok.enflasyon nedir bize ne faydası basitce açıklamaya çalışayım diyelim 100 lira maaş alıyorsun ve yüksek enflasyon var 100 lirayla 10 kalem mal alıyorsun sallıyorum

bu ay ..................1.ay.................2.ay............ 3.ay............ 4.ay.............5.ay

1)ekmek...........1)ekmek........1)ekmek......1)ekmek......1)ekmek......1)ekmek
2)pirinnç........... 2)pirinç.........2)pirinç........2)pirinç.........2)pirinç........2)pirinç
3)tavuk............. 3)tavuk..........3)tavuk........3)tavuk.........3)tavuk........3)tavuk
4)sebze............ 4)sebze.........4)sebze........4)sebze........4)sebze.......4)sebze
5)peynir............ 5)peynir........5)peynir.......5)peynir........5)peynir.......5)peynir
6)yağ..................6)yağ.............6)yağ............6)yağ............6)yağ
7)şeker.............7)şeker..........7)şeker.........7)şeker
8)un...................8)un.................8)un
9)tuz..................9)tuz
10)çorba

ve altıncı ay sonunda maaşına zam geliyor tabi enflasyon kadar zam alabilirsen başa dönüyorsun aradaki fark senden çıkıyor ve hala akp nin halka ne faydası var diyebiliyorlar.

çuval meselesine gelince akp nin yerinde olsaydınız daha iyisinimi yapacaktınız, ne yapacaktınız? ben söyleyeyim "hiçbirşey" ama devran döner onun intikamıda alınır.

kanunlara gelince hem diyorsunuz avrupa birliğine girelim akp çaba göstermiyor hemde bu yolda yapılan kanun değişikliklerini akp nin hataları olarak gösteriyorsunuz hem şeriatci olarak tanımlıyorsunuz zinayı suç olmaktan çıkarınca kötülüyorsunuz bu ne lahana turşusu bu ne pehriz ne mantıktır

tam bir saçmalık.yok borçlar artmıştı falan akp gelmeden önce imf bir milyar dolar kredi versin diye yapmadığımız şaklabanlık kalmıyordu.televizyon haberlerinde günlerce ilk madde olarak imf krediyi serbest bıraktı bırakacak olurdu ne çabuk unuttunuz şimdi niye yok.işte akp ne yapmış diyorlar akp den önce 3 aylık çekle kimse iş yapamıyordu piyasaya güven gelmişti ama maalesef kapatma davasıyla bu millete çok büyük kazık atılmıştır artık bu ekonomiyi kimse kurtaramaz kredi derecelerimiz her geçen gün düşüyor bize dışarıdan aldığımız kredilerde çok faiz olarak geri dönüyor bu farkta milletin cebinden çıkıyor.sayelerinde artık emanet bir hükümet var dış itibarı sıfıra inen bir hükümet sonuçta kapatılacak bir hükümete ne kadar kayle alırlar almazlar tabiki.hükümet değişirse enflasyon gene yüzde seksenlere çıkacak buda para babalarının oturduğu yerden para kazanması demek.avrupada enflasyon 1-2 puan arttımı ayağa kalkıyorlar bizde umursayan yok.enflasyon nedir bize ne faydası basitce açıklamaya çalışayım diyelim 100 lira maaş alıyorsun ve yüksek enflasyon var 100 lirayla 10 kalem mal alıyorsun sallıyorum

kanunlara gelince hem diyorsunuz avrupa birliğine girelim akp çaba göstermiyor hemde bu yolda yapılan kanun değişikliklerini akp nin hataları olarak gösteriyorsunuz hem şeriatci olarak tanımlıyorsunuz zinayı suç olmaktan çıkarınca kötülüyorsunuz bu ne lahana turşusu bu ne pehriz ne mantıktır

PROTESTOLU SENETLER ARTTI
Protestolu senetler ve karşılıksız çeklerdeki artışların esnaf ve tüccarın durumunu ortaya koymak açısından önemli bir gösterge olduğu belirtilen raporda, 2002 yılında 498 bin 748 adet olan protestolu senetlerin, 2004 yılı sonu itibariyle 589 bin 892 adete çıktığı kaydedildi.
Geçen yılın ilk dokuz ayında 412 bin 146 olan protestolu senet sayısı, 2005 yılının aynı döneminde yüzde 54 artış göstererek 634 bin 841�e ulaştı. Bu yılın ilk dokuz ayında protestolu senet tutarı ise, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 79 artış göstererek 1 katrilyon 60 trilyondan, 1.9 katrilyona çıktı.
Protestolu senet tutarlarının izlediği seyir ise şöyle: 2002 yılında 816.1 trilyon olan protestolu senet tutarı 2003 yılında 907.9 trilyona, 2004 yılında 1 katrilyon 652 trilyona tırmandı. 2005 yılının ilk dokuz ayında ise 1 katrilyon 905 trilyona ulaşarak 2004 yılının toplamını aştı.
ÇEKLERİN ARKASI YAZILDI
Karşılıksız çeklerin durumu da senetlerden farklı olmadığı belirtilen raporda, 2002 yılında 748 bin 493 olan karşılıksız çek sayısının, 2003 yılında 849 bin 642, 2004 yılı sonunda 964 bin 611 adete yükseldiği ifade edildi. Karşılıksız çek adedi 2004 yılında 2002 yılına oranla yüzde 28 artış gösterdi.
2005 yılının ilk dokuz ayında 813 bin 368 olarak gerçekleşen karşılıksız çek sayısı, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 18 artış gösterdi.
KREDİ KARTI KRİZİ KAPIYA DAYANDI
Rapora göre, bankaların kullandırdıkları toplam tüketici kredileri de 59. hükümet döneminde artış gösterdi. 2002 yılında 1 milyon 274 bin kişi toplam 3 katrilyon 316 trilyonluk taşıt, konut ve diğer kredileri kullanırken, 2004 yılında kredi kullanan kişi sayısı 3 milyon 396 bine, kredi miktarı da 21 katrilyon 343 trilyona yükseldi. Kredi kullanan tüketici sayısı yüzde 166 artarken, kullanılan kredi miktarı yüzde 543 artış gösterdi. Kullanılan krediler içerisinde konut kredisi miktarı yüzde 951, taşıt kredisi miktarı ise yüzde 605 oranında arttı.
2005 yılının ilk dokuz ayında da durum değişmedi. 2005 yılı Ocak-Eylül döneminde 24.1 katrilyonluk toplam tüketici kredisi kullanılırken, bunun 8.9 katrilyonu konut kredisi, 5.5 katrilyonu da tüketici kredi olarak kullanıldı.
2002 yılında kullanılan kredi kartı sayısı 15.7 milyondan 2005 yılı Ağustos ayı itibariyle 28.9 milyon adete yükselirken, toplam kredi kartı borcu ise yılın ilk 9 ayında 16.6 katrilyona ulaştı. Ödenmeyen borçlar ise Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 157 artarak 1.2 katrilyon lira oldu.
2001 yılı krizinde borcunu ödeyemeyenlerin sayısı 111 bin kişi iken bu rakam 204 bin kişiyi aştı. Borcunu gecikmeli ödeyenlerin sayısı ise 131 bin oldu. Bankaların kara listesinde yer alan kredi kartı mağdurlarının sayısı ise 685 bine ulaştı.
Rapora göre, 59. hükümet döneminde sorunlu kredi karsı sayısı da artış gösterdi. 2002 yılında 183 bin 903 olan sorunlu kredi kartı sayısı, 2003 yılında 246 bin 405�e, 2004 yılında da 368 bin 230�a yükseldi. Bu rakam 2005 yılının ilk sekiz ayında 571.311 sayısına ulaştı. 2002 yılından bu yana sorunlu kredi kartındaki artış yüzde 210 arttı.

ATO BAŞKANI AYGÜN

AVRUPA BİRLİĞİ DİYE BİRŞEY YOK HRİSTİYANLAR KULUBÜ VAR.BEN DE T.C DEVLETİNİN ÜYE OLMASINA KARŞIYIM..ZİNA YASASINI DA DİNCİ BİR PARTİNİN CIKARMASI İYİ OLDU BUNDA DA BİR HİKMET VARDIR...

ben piyasadaki güvenden bahsediyorum sen piyasadaki üçkağıtçıların dönen çeklerinden bahsediyorsun.avrupabirliğine gelince sen burda işine geldiği için katılmayı istemiyorum diyorsun başkasıda öteki tarafta akp avrupa birliği hususunda şöyle böyle yaptı diye akp ye karalama yapıyor.yani karalıyalımda ne olursa olsun.

şöyle böyle yaptı diye akp ye karalama yapıyor.yani karalıyalımda ne olursa olsun.

YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN....
[VIDEO]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Yw1tBWuvuP4&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Yw1tBWuvuP4&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/VIDEO]
DEĞİŞEN NE MAKAMLAR MI...HALKI NE ZANNEDİYORSUNUZ..SİYASİ EMELLERİ İÇİN HER NANEYİ YERLER...

Arkadaşım senin ve herkesin görüşüne saygı duyarım.yazınızdan anlaşıldığına göre devrimci ve solcusunuz.saygı duyarım.ancak senin ve sizin gibileri başkalarının yaptıklarını yıkarlar ve kendi görüşlerinden başkasına saygıda duymazlar yıllar önce Rahmetli ADNAN MENDERES e yaptıkları gibi . Şunu da söylemekte yarar var Ben asla AKP ye oy vermedim.sana şu tavsiyede bulunayım. Türkçe mealli bir Kuran oku siyaseti bırak gerçeği gör.
Ben senin yazını sonuna kadar okudum sende okursun herhalde. saygı ve selamlar.

Arkadaşım senin ve herkesin görüşüne saygı duyarım.yazınızdan anlaşıldığına göre devrimci ve solcusunuz.saygı duyarım.ancak senin ve sizin gibileri başkalarının yaptıklarını yıkarlar ve kendi görüşlerinden başkasına saygıda duymazlar yıllar önce Rahmetli ADNAN MENDERES e yaptıkları gibi . Şunu da söylemekte yarar var Ben asla AKP ye oy vermedim.sana şu tavsiyede bulunayım. Türkçe mealli bir Kuran oku siyaseti bırak gerçeği gör.
Ben senin yazını sonuna kadar okudum sende okursun herhalde. saygı ve selamlar.

Çelişkili yazılarla ne yapmaya çalışıyorsun.....Saygı duyuyorsun solcu diye Hitap ediyorsun Sen KİMSİN..Beni Belli Gruba sokuyorsun...? ADNAN MENDERES SUCLU İDİ İDAM EDİLDİ...Cok kuran okuyan gördüm..ARAPÇA okuduklarınden ne okuduğunu da bilmiyor ve beyinleri sulanmışlar..Ben Türkçe mealini okudum her zaman da okurum..Yazılarımda da bu belli..AKLINI KENDİNE SAKLA...Gerçekleri sen neden görmüyorsun...:vur

Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.

Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz...!

vatanımız kıskaçta ...hainler hertarafta bazısı dini perde yapmış bazısı mustafa kemalı

ister hristiyan ol ister müslüman ister yahudi beni bizi ilgilendirmez, bizi ilgilendiren bu vatanı nekadar sevip sevmemendir eğer sevmiyorsan DEFOLL

ATAM İZİNDEYİZ

ne çıkarın var bu kadar baykalı ve chpyi savunuyorsun bunca zamandır baykalın yaptığını bütün halkımız biliyor benzin kuyruklarımı istersin bakkalda ekmek kuyruklarımı milletimizi aç bıraktı belki senin gibi yandaşlarına bakmış olabilir ama güçsüz, fakir milleti aç bıraktı boşuna bağarma milltetimiz akıllandı bir daha o hırsızlar iktidar olamaz.

çok haklısın kardeşim zaten o ve onun gibilerin kadroları hala ülke yönetiminde yargı siyasallaşmış.agzında Allah kalbinde Allah varsa bittin.ama Pkk yı savunursan hiçbişey yok bi de poh pohluyorlar.yeterki dini bütün biri ülkeyi yönetmeye talip olsun.eminim bu bağırtkanlar şimdi DTP ülkeyi yönetse çok memnun olurlar.niye zihniyet aynı çünkü.

cennetten tapumu aldın ne demek ya nası bi zihniyetin war

cennet sence alay konusu olcak bişeymi

ben sadece sana yardım etmek isterim

neyse takıl kafana göre

Yazının sonunda akp balıkesir milletvekilinin açıklamalarını kaynak göster diye sızlayan arkadaşlara hatırlatmak istiyorum bundan daha ii bi kaynak olamazdı sanırım.

Belki sizlerde duymuşsunuzdur cia in yaptığı bi araştırmaya göre bir günde kişi başına gelir 2 bin dolar artmış bu para nerde çok merak ediyorum hala anlamıyorsunuz abd tarafından yönetilen kukla bir hükümet tamamen abd nin çıkarına hizmet eden ve Türkiyede abd nin yapmak istediği kapitalist ve küresel planları en iyi şekilde organize eden hükümet diorsunuzki chp ne yaptı ben chp ye Atatürk'ün partisi olduğu için saygı duyuyorum fakat başındakilerinde beceriksiz olduğunu ve bu düzenin bir çarkı olduğunu düşünüyorum fakat emin olduğum ve bildiğim tek şey bu ülkede bu çarkın en büyüğü akp dir en azından oyumu bunu bilerek akp ye vermem

iyi yaptığı birtane görev söyle bende oyumu akp ye vereceğim

kaptan61ts abicim büyüksün:clap yaani bukadar örnek veriyosun, söz söyleyene al cevabı bu diyosun ama yaranılmıyor. akp saplantısı olan arkadaşlar objektif değerlendirme yapalım lütfen. abdullah gülün konuşmasına bir yorum yapan olmamış? neden acaba!!! bazı guruba mensum insanlar dün atatürkede beton kemal, teneke mustafa diyorlardı şimdi değiştik diyorlar, bu vidyoda onungibi bişeymi. cvp bekliyorum..? 95deki şahsiyet ogünkü düşüncelerinden 180 derece döndü heralde, baktığımda 95 yılında çocuk gibide durmuyor ama..

Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.

Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz...!

vatanımız kıskaçta ...hainler hertarafta bazısı dini perde yapmış bazısı mustafa kemalı

ister hristiyan ol ister müslüman ister yahudi beni bizi ilgilendirmez, bizi ilgilendiren bu vatanı nekadar sevip sevmemendir eğer sevmiyorsan DEFOLL

ATAM İZİNDEYİZ

bu şiiri kim yazmışsa kendini anlatmış besbelli
Türbansıza türban soran yok
Türbanlıya neden türban takıyosun diyen var.
rakıda iç şarapta bana bi zararın yok
ama vucuda zarar vermek haram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri