Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu haberlerin alayı yalan fakat bizim türk mülletine ecevit gibi çiller gibi başbakanlar lazım bizim milletin anasını ağlattılar millet yiyecek ekmek bulamuyordu tüpe benzine hergün zam falan bu konuyu açan arkadaş ecevit dönemininde bir özetini çıkar alnından öpüyüm çamur atmayın yazık ha o adamı müslüman diye sevmiyor olabilirsiniz saygı duyarım başkasına inanmam

bu haberlerin alayı yalan fakat bizim türk mülletine ecevit gibi çiller gibi başbakanlar lazım bizim milletin anasını ağlattılar millet yiyecek ekmek bulamuyordu tüpe benzine hergün zam falan bu konuyu açan arkadaş ecevit dönemininde bir özetini çıkar alnından öpüyüm çamur atmayın yazık ha o adamı müslüman diye sevmiyor olabilirsiniz saygı duyarım başkasına inanmam

ecevittten konuşurlarmı hiç. Bi arkadaşın dediği gibi önceki sayfalarada meyve veren ağaç taşlanır. Ecevit ne vermişki konuşsunlar

yazık ya bu kadarda içi boş yazı yazılmaz eminim bu ak partinin başındakiler bu yazıyı yazanlardan daha çok ülkelerini seviyordur içi boş reklam kokan kelimeler bence siyasi konular bu sitede yazılmasın herkes kendi bildiğini kendine saklasın kimsenin başkasının aklına ihtiyacı yok

Öncelikle bi yanlışı düzelteyim ben baştada dedim benzetmek gibi olmasın diye. Gelelim yaptıklarına.

Başta şunu söyleyeyim AKP bir enkaz devraldı Ecevit hükümetinden. o zmandan bu zamana baya büyük bir gelişme var. Gerçi bu gelişmenin bu kadar çok olmasının nedeni tabandaydı ekonomi AKP hükümeti devraldığında. her neyse

Yaptığı İcraatlar 1.Ağızdan

Şunuda belirtmek istiyorum ben asla Cumhuriyet gazetesinin ya da Aydın Doğan'ın sahibi bulunduğu gazete ve kanalların AKP hakkında söylediklerine inanmam. Çünkü bunlar direk AKP ve din düşmanı(dolaylı yoldan). En bariz örneği 1 Mayıs. Bütün kabahat tartışmasız Taksim'de inat eden sendikalarda olduğu halde biri çıkıpta hükümeti savunmadı. üstüne üstün bide kabahat buldular hükümette YAZIK bu kadrda olmaz artık.Dahada yazardımda neyse demek istediğim anlaşılmıştır umarım. teşekkür ediyorum.

Dipnot olarakta şunu söyleyeyim nederseniz deyin 2 defa üstüste hemde sonuncuda daha fazla oyla iktidara gelen bi partinin yaptığı doğru şeyler varki yaptığı yanlışlardan fazla gene iktidar oldu sizde bu gerçeği görün artık.
dur bari bende parti kurayım sora yazayım oraya biz bunu yaptık biz şunu yaptık hadi hemen yaptıklarını çürüteyim sana:
1-ekonomi o kadar büyüdüki şu anda merkez bankasının müdürü bile piyasalara ne oldugunu anlamadık dedi.o yüzden sürekli merkez bankası bir kriz haberi verip durdu...
2-kişi başına gelir demiş peki o zaman benim annem babam niye bu kadar para kazanamıyor yada niye aşağıda tornacı arkadaşım neden bu kadar kazanamıyor nerde bu bilmem kaç dolar?
3-bana özel sektör değil milli sektörler lazım özel sektör büyüse nolcak sonucta sürekli hepsini bir avrupa ülkesine satıvereceksek.
4-enflasyon dizginlendi diyor peki neden akp geldiğinden peri bu zamlar sürekli var bumudur fiyatların düzgün bir oranda tutulması....
5-tlden 6 sıfırı atmış vay canına yaptıkları tek iş bu olsa gerek...
6-işsizlikle mücadele etmiş?pardon ama ben bu olaya koparım...bu kadar senede 0.4 oranında indirebiliyorsan ben sana ne diyeyim...onada inanmadım ama neyse...
7-özelleştirmeyi yaptın evet telekomu özelleştirdin petkim satıldı baya özelleştirmişsinde bunları sen niye özelleştirdin peki özelleştirdinde elin adamına niye özelleştirdin niye sattın ülkeyi ve madem 18 milyar aldık niye sürekli borcumuz artıyor nerde bu 18 milyar?
8-hiç inanmadım
9-gene hiç inanmadım eee sonucta akpnin sitesi neyse
10-ohooo sürekli borçlar eriyor diyor ama ülke iyice satılıyor fakirleşiyor gerileşiyor yanlıslıkla başkasının borcunu ödüyor olmıyalım?
11-gene para gene para:vur yok rezerv büyüyormus yok kredi büyüyormus peki yararını sorsam bize bizim fakirimiz dahamı zenginleşiyor?
12-gene aynı cevap cebimize girmediği sürece ne işe yarar?
13-ve yeni sosyal güvenlik tasarısıyla kat ve katını cebinize atacaksınız ne güzel be
14-imar zedeler azalıyor yeni zedeler çıkıyor eee ne anladım bu işten?
15-eeee bende abdye köle olsam benimde artar
16-al sağ cebimden koy sol cebime sen beyaz eşya satısıylamı ilgileniyorsun o zaman şunuda yaz iddia yükseldi sonra maçlara daha çok taraftar geliyor sonra ülkemize roberto carlos ve lincolnü getirdik
17-krediyi alamadıkca ne işe yarar?yada ödeyemedikce
18-halkın bankası diyoruz olması gereken o başarı değil bu...
19-halk bankası diyor kara geçti diyor bana halk bankası değil halk kara geçmesi gerek nerde kâr?
20-eviriyor çeviriyor aynı şeyi veriyor
21-offff offf gene aynı şey
22-offf offff sürekli kredi indi faiz indi şu indi bu yükseldi
bundan sonrakilerden sadece birine cevap var
24-birde giderimizi yazsaymış ne güzel olacakmış?
varmı başka soru peki bende yazayımmı akpnin olumsuz olarak neler yaptıgını yalnız benimki 25ten fazla olur

dur bari bende parti kurayım sora yazayım oraya biz bunu yaptık biz şunu yaptık hadi hemen yaptıklarını çürüteyim sana:
1-ekonomi o kadar büyüdüki şu anda merkez bankasının müdürü bile piyasalara ne oldugunu anlamadık dedi.o yüzden sürekli merkez bankası bir kriz haberi verip durdu...
2-kişi başına gelir demiş peki o zaman benim annem babam niye bu kadar para kazanamıyor yada niye aşağıda tornacı arkadaşım neden bu kadar kazanamıyor nerde bu bilmem kaç dolar?
3-bana özel sektör değil milli sektörler lazım özel sektör büyüse nolcak sonucta sürekli hepsini bir avrupa ülkesine satıvereceksek.
4-enflasyon dizginlendi diyor peki neden akp geldiğinden peri bu zamlar sürekli var bumudur fiyatların düzgün bir oranda tutulması....
5-tlden 6 sıfırı atmış vay canına yaptıkları tek iş bu olsa gerek...
6-işsizlikle mücadele etmiş?pardon ama ben bu olaya koparım...bu kadar senede 0.4 oranında indirebiliyorsan ben sana ne diyeyim...onada inanmadım ama neyse...
7-özelleştirmeyi yaptın evet telekomu özelleştirdin petkim satıldı baya özelleştirmişsinde bunları sen niye özelleştirdin peki özelleştirdinde elin adamına niye özelleştirdin niye sattın ülkeyi ve madem 18 milyar aldık niye sürekli borcumuz artıyor nerde bu 18 milyar?
8-hiç inanmadım
9-gene hiç inanmadım eee sonucta akpnin sitesi neyse
10-ohooo sürekli borçlar eriyor diyor ama ülke iyice satılıyor fakirleşiyor gerileşiyor yanlıslıkla başkasının borcunu ödüyor olmıyalım?
11-gene para gene para:vur yok rezerv büyüyormus yok kredi büyüyormus peki yararını sorsam bize bizim fakirimiz dahamı zenginleşiyor?
12-gene aynı cevap cebimize girmediği sürece ne işe yarar?
13-ve yeni sosyal güvenlik tasarısıyla kat ve katını cebinize atacaksınız ne güzel be
14-imar zedeler azalıyor yeni zedeler çıkıyor eee ne anladım bu işten?
15-eeee bende abdye köle olsam benimde artar
16-al sağ cebimden koy sol cebime sen beyaz eşya satısıylamı ilgileniyorsun o zaman şunuda yaz iddia yükseldi sonra maçlara daha çok taraftar geliyor sonra ülkemize roberto carlos ve lincolnü getirdik
17-krediyi alamadıkca ne işe yarar?yada ödeyemedikce
18-halkın bankası diyoruz olması gereken o başarı değil bu...
19-halk bankası diyor kara geçti diyor bana halk bankası değil halk kara geçmesi gerek nerde kâr?
20-eviriyor çeviriyor aynı şeyi veriyor
21-offff offf gene aynı şey
22-offf offff sürekli kredi indi faiz indi şu indi bu yükseldi
bundan sonrakilerden sadece birine cevap var
24-birde giderimizi yazsaymış ne güzel olacakmış?
varmı başka soru peki bende yazayımmı akpnin olumsuz olarak neler yaptıgını yalnız benimki 25ten fazla olur

Eyvallah çok güzel yazmışsın tebrik ediyorum ben bile uğraşsam bu kadar çok şey bulamazdım. Anlaşılan baya dolmuşsun ama ben gene tatmin olmadım cevaplarından şöyle ki
1) Madem bu hükümet bu kadar beceriksiz neden 2. kez daha fazla oyla tekrar başa geldi.
2) ilk yazımda da belittiğim gibi ben AKP hep olumlu şeyler yapmış demiyorum ama yaptıkları olumsuzluklarından fazla olumlu yaptıkları var.
3) Bana şu an hiç bi hükümet gösteremezsin ki AKP gibi iş yapsın. Laf yapmasın.
4) Dış borç ne dkardı ne kdar oldu. öle lafla ödenmiyo bu borçlar. Sadece ödediğimiz faizler yeter bize ki bu özellştirmelerden sağlanan paralar bu faizlerin oranını düşürdü.

Bu ülke AKP yüzünden bu hale gelmedi. AKP yüzünden dışa bağımlı olmadı, bugün hala dışa bağımlıyız. ama Adamlar çalışıyorlar bazıları gibi paso laf ve sorun üretip yatmıyorlar. Bu ülkeyi bugün bu hale getiren AKP değil, AKP karşıtı olarak halkı kışkırtıp ortamı gerenlerdir.
bu arada sadece istikrar kategorisini bakmışsın onun haricinde 24 katagoriye daha da var orada onlarada bakın

TÜİK RAKAMLARI

TÜİK'in % 20, % 10 ve % 5'lik dilimler halinde gösterdiği gelir dağılımına göre;

Nüfusun en zengin % 20'lik kesimi Milli Gelir'in % 45'ine sahip,

Nüfusun en fakir % 20'lik kesimi Milli Gelir'in % 6'sına sahip.

Nüfusun en zengin % 10'luk dilimi Milli Gelir'in % 29'una sahipken,

Nüfusun en fakir % 10'luk kesimi Milli Gelir'in % 2'sine sahiptir.

Nüfusun en zengin % 5'lik kesimi Milli Gelir'in % 19'una sahipken,

Nüfusun en fakir % 5'lik kesimi Milli Gelir'in % 0,8'ine sahiptir.

Resmi rakamlara göre nüfusun % 16,4'ü aylık 156 milyon liralık gelirin altında bir gelir elde etmektedir.

Yani kişi başına milli gelirleri yıllık 1.337 bin Dolar dır.

En fakir % 10'luk kesimin(7,2 milyon kişinin) Kişi Başına Milli Geliri yıllık 1.140 Dolar,

en zengin % 10'luk kesimin Kişi Başına Milli Geliri yıllık 15.525 Dolardır.

En fakir % 5'lik kesimin (3,6 milyon kişinin) yıllık geliri 394 Dolardır

ECEVİT VE TANSU ÇİLLERİN ZAMANINDA EKONOMİMİZ BÜYÜK ÇALKANTILAR GEÇİRDİ DOĞRU.FAKAT UNUTULMAMALIDIR Kİ EMPERYALİZME VE KAPİTALİZME KARŞI DURMANIN CEZASINI TÜRK HALKI PEŞİN PEŞİN ÖDEDİ..ŞİMDİKİ TESLİMİYETCİ HÜKÜMETİN İCRAATLARININ CEZASINI COCUKLARIMIZ ACILAR İÇİNDE KALARAK ÇEKECEK...ADNAN MENDERES , TURGUT ÖZAL VE RECEP TALİP BU DÖNEMLERİ İYİ İRDELEYİN...HALK ÇAHİLDİR KENDİ SAVUNAMADIĞI DEĞERLERİ SİYASİLERE MALZEME EDER VE O DEĞERLER KENDİSİNE VERİLİNCE SİYASİLER ONLAR İÇİN TÜRKİYEYİ ÇAĞ ATLATAN PARTİ OLUR..TÜRBAN GİBİ :saskin

kalkmış bide erbakanın resmini koymuş söylediklerini desteklemek için...
erbakan trilyonu kaybedecek kadar yetenekli olduğu için hüküm giydi kimi karalamak için kimi destekliyosun?

konu döndü dolaştı gene türbana geldi dolayısıyla laiklik meselesine. Bugün bi yazı okudum sabah gazetesi köşe yazarı Emre AKÖZ'ün çok güzel toparlamış laiklikle ilgili meseleyi okumanızı tavsiye ederim

İlgili Yazı

millet diyor RTE beceremedi bu iş

diğeri savunuyor ecevit ne yaptı diye

konu ecevit değil

RTE nin beceriksizliği

65 inde emekli olunca anlarsınız,RTE nin ne yaptığını

çok yakında işsiz kalınca anlarsınız

ecevitin anayasa kitabının 3 misli kriz kapıda anlarsınız

köşe dönüyoruz ha bire

ama sağdan sola değil

YUKARIDAN AŞAĞIYA

Eyvallah çok güzel yazmışsın tebrik ediyorum ben bile uğraşsam bu kadar çok şey bulamazdım. Anlaşılan baya dolmuşsun ama ben gene tatmin olmadım cevaplarından şöyle ki
1) Madem bu hükümet bu kadar beceriksiz neden 2. kez daha fazla oyla tekrar başa geldi.
2) ilk yazımda da belittiğim gibi ben AKP hep olumlu şeyler yapmış demiyorum ama yaptıkları olumsuzluklarından fazla olumlu yaptıkları var.
3) Bana şu an hiç bi hükümet gösteremezsin ki AKP gibi iş yapsın. Laf yapmasın.
4) Dış borç ne dkardı ne kdar oldu. öle lafla ödenmiyo bu borçlar. Sadece ödediğimiz faizler yeter bize ki bu özellştirmelerden sağlanan paralar bu faizlerin oranını düşürdü.

Bu ülke AKP yüzünden bu hale gelmedi. AKP yüzünden dışa bağımlı olmadı, bugün hala dışa bağımlıyız. ama Adamlar çalışıyorlar bazıları gibi paso laf ve sorun üretip yatmıyorlar. Bu ülkeyi bugün bu hale getiren AKP değil, AKP karşıtı olarak halkı kışkırtıp ortamı gerenlerdir.
bu arada sadece istikrar kategorisini bakmışsın onun haricinde 24 katagoriye daha da var orada onlarada bakın

Konuyu evirip çevirip gene 2. kere seçilmeye getiriyorsunuzu ve bence başka bir savunma bulamıyorsunuz....

Ne ala o zaman her 2 kere seçilen gelsin ülkede istediğini yapsın ne güzel
2-Olumsuzluklar sadece öyle dış borcla falan olmuyo sana bi kaç tane yazayım:
Sen gidip bir konferansa türbanlı giremiyor diye giremeyen bir kızın babasını arayıp özür diliyorsun ama gidip kızı öldürüldüğü ve kzıını öldüren kişi ceza almadan serbest kalan anne adalet bakanlıgına gelip orda kötü muamele görünce onu aramıyorsun nerde adalet? nerde herkesin başbakanı?illa türbanmı takması gerekti onun hem zaten o türbanla konferansa giremiyen kızında foyası cıktı ortaya kızın bir çok kez türbansız halk arasında şiir yarışmalarına falan katıldıgının resimleri var eee napcak şimdi arayıp kızın babasınan özürünü gerimi alcak?niye gidip şehitlerin annesine babasını aramıyor ?
3-yaptıklarını yazayım istersen sana:

1- İlk defa bir başbakan zam isteyen memur sendikalarına “IMF’yi ikna edin” dedi.

2- İlk defa bir bakan “tezkere geçmezse memura maaş ödeyemeyiz” dedi.

3- İlk defa ekonomi büyürken, istihdam yerinde saydı, keza ilk defa cari açık verilirken döviz kuru sürekli düştü.

4- İlk kez cari açığın üstünde borçlanma yapıldı.

5- İlk kez Yunan Kilise Bankası Türkiye’de banka aldı.

6- İlk defa domuz kesimlik hayvanlar sınıfına alındı ve teşvik kredisi verildi.

7- İlk defa kamunun kamuya olan borcu piyasadan borçlanılarak ödendi. İlk defa düşük faizli dış borç yüksek faizli iç borç ile ödendi.

8- İlk defa döviz sürekli düşerken, döviz cinsi borçlar TL cinsi borca çevrildi.

9- İlk kez İsrail’li işadamına gizli bir şekilde 800 milyon dolar kaynak aktarıldı.

10- İlk defa bir başbakan işsizliğin dünya gerçeği olduğunu söyledi.

11- İlk defa yabancı rantiyecilere vergi muafiyeti tanındı.

12- İlk defa bir kanun daha uygulanmadan değiştirildi. 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Türk Ceza Kanunu daha yürürlüğe girmeden değiştirildiler.

13- İlk defa bir kanun bir haftada iki kere değiştirildi. 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu bir haftada iki kere değiştirildi.

14- İlk defa Petrol Kanunu ile yabancılara 50 yıllık imtiyaz verildi.

15- İlk defa zina suç olmaktan çıkarıldı. İlk defa kapkaç diye bir sektör ortaya çıktı.

16- İlk defa bir başbakan çiftçilere “gözünüzü toprak doyursun” dedi.

17- İlk defa bir başbakan Müslüman topraklarını işgal eden Hristiyan ABD askerlerinin sağ salim ülkelerine dönmeleri için dua ettiğini açıkladı.

18- İlk defa borç gayrısafi milli hasılayı aştı. İlk defa şirketlerin yatırım istisnası kaldırıldı.

19- İlk defa bir başbakan “bir dönem dini kullandık” dedi.

20- İlk defa dar gelirlilerin alım gücü bu kadar düştü.

21- İlk defa bir başbakan yapılan bir ihaleden önce uçak istedi, sonra mercedese razı oldu.

22- İlk defa enflasyon % 10 artarken, pancar fiyatları 99 kuruştan, 88 kuruşa indi.

23- İlk defa fındık üreticileri taban fiyat sebebiyle perişan oldu ve en büyük mitingini yaptı.

24- İlk defa bir başbakan ve dışişleri bakanı, İslamiyet’i yok etmeye yemin eden bir papanın heykeli önünde fotoğraf çektirdi ve AB Anayasasını imzaladı.

25- İlk defa iletişim sektörünün tamamı yabancıların kontrolüne geçti.

26- İlk defa bir başbakan Türkiye’yi pazarladığını açıkça itiraf etti ve toprak satılıyorsa “alıp götürmüyorlar ya” dedi.

27- İlk defa bir başbakan “borç yiğidin kamçısıdır” demekle borçlanmayı başarı olarak gösterdi.

28- İlk defa bir cami kiliseye çevrildi.

29- İlk defa kilise ve havralar imar planlarında yer aldı.

30- İlk defa bir başbakan Yahudi think tank kuruluşundan “üstün cesaret ödülü” aldı.

31- İlk defa Türk askerlerinin başına ABD güçlerince çuval geçirildi.

32- İlk defa TBMM tarafından tezkere reddedilmesine rağmen, Dışişleri Bakanlığı genelgesi ile Amerikan savaş araç ve gereçleri Türkiye üzerinden Irak’a aktarıldı.

33- İlk defa bir başbakan baş danışmanı Amerikalılara başbakan için, “bu adamı kullanın, dini inancı size yardımcı olacaktır, onu süpürge deliğinden aşağıya atmayın” dedi.

34- İlk defa bir Türkiye Başbakanı, 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirecek olan Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı oldu.

35- İlk defa bir başbakan açız diyen işçiye kızarak, “ananı al da git” dedi.

bunları yapan bir başbakan isterse bizi gelişmiş bir ülke yapsın bu gidişle zor ama ben ülkemin şerefini bitiren bir insan İSTEMİYORUM.

Kaptan harika bir çalışma yapmışsın. Ellerine sağlık! Bunlar herkesin bildiği ancak dile getirmediği (bunları söze dökenlerin cezalandirıldığı) gercekler.Gercekten hala bilmeyenler varsa OKUSUN BİRAZ!!!

Konuyu evirip çevirip gene 2. kere seçilmeye getiriyorsunuzu ve bence başka bir savunma bulamıyorsunuz....

Ne ala o zaman her 2 kere seçilen gelsin ülkede istediğini yapsın ne güzel
2-Olumsuzluklar sadece öyle dış borcla falan olmuyo sana bi kaç tane yazayım:
Sen gidip bir konferansa türbanlı giremiyor diye giremeyen bir kızın babasını arayıp özür diliyorsun ama gidip kızı öldürüldüğü ve kzıını öldüren kişi ceza almadan serbest kalan anne adalet bakanlıgına gelip orda kötü muamele görünce onu aramıyorsun nerde adalet? nerde herkesin başbakanı?illa türbanmı takması gerekti onun hem zaten o türbanla konferansa giremiyen kızında foyası cıktı ortaya kızın bir çok kez türbansız halk arasında şiir yarışmalarına falan katıldıgının resimleri var eee napcak şimdi arayıp kızın babasınan özürünü gerimi alcak?niye gidip şehitlerin annesine babasını aramıyor ?
3-yaptıklarını yazayım istersen sana:

1- İlk defa bir başbakan zam isteyen memur sendikalarına “IMF’yi ikna edin” dedi.

2- İlk defa bir bakan “tezkere geçmezse memura maaş ödeyemeyiz” dedi.

3- İlk defa ekonomi büyürken, istihdam yerinde saydı, keza ilk defa cari açık verilirken döviz kuru sürekli düştü.

4- İlk kez cari açığın üstünde borçlanma yapıldı.

5- İlk kez Yunan Kilise Bankası Türkiye’de banka aldı.

6- İlk defa domuz kesimlik hayvanlar sınıfına alındı ve teşvik kredisi verildi.

7- İlk defa kamunun kamuya olan borcu piyasadan borçlanılarak ödendi. İlk defa düşük faizli dış borç yüksek faizli iç borç ile ödendi.

8- İlk defa döviz sürekli düşerken, döviz cinsi borçlar TL cinsi borca çevrildi.

9- İlk kez İsrail’li işadamına gizli bir şekilde 800 milyon dolar kaynak aktarıldı.

10- İlk defa bir başbakan işsizliğin dünya gerçeği olduğunu söyledi.

11- İlk defa yabancı rantiyecilere vergi muafiyeti tanındı.

12- İlk defa bir kanun daha uygulanmadan değiştirildi. 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Türk Ceza Kanunu daha yürürlüğe girmeden değiştirildiler.

13- İlk defa bir kanun bir haftada iki kere değiştirildi. 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu bir haftada iki kere değiştirildi.

14- İlk defa Petrol Kanunu ile yabancılara 50 yıllık imtiyaz verildi.

15- İlk defa zina suç olmaktan çıkarıldı. İlk defa kapkaç diye bir sektör ortaya çıktı.

16- İlk defa bir başbakan çiftçilere “gözünüzü toprak doyursun” dedi.

17- İlk defa bir başbakan Müslüman topraklarını işgal eden Hristiyan ABD askerlerinin sağ salim ülkelerine dönmeleri için dua ettiğini açıkladı.

18- İlk defa borç gayrısafi milli hasılayı aştı. İlk defa şirketlerin yatırım istisnası kaldırıldı.

19- İlk defa bir başbakan “bir dönem dini kullandık” dedi.

20- İlk defa dar gelirlilerin alım gücü bu kadar düştü.

21- İlk defa bir başbakan yapılan bir ihaleden önce uçak istedi, sonra mercedese razı oldu.

22- İlk defa enflasyon % 10 artarken, pancar fiyatları 99 kuruştan, 88 kuruşa indi.

23- İlk defa fındık üreticileri taban fiyat sebebiyle perişan oldu ve en büyük mitingini yaptı.

24- İlk defa bir başbakan ve dışişleri bakanı, İslamiyet’i yok etmeye yemin eden bir papanın heykeli önünde fotoğraf çektirdi ve AB Anayasasını imzaladı.

25- İlk defa iletişim sektörünün tamamı yabancıların kontrolüne geçti.

26- İlk defa bir başbakan Türkiye’yi pazarladığını açıkça itiraf etti ve toprak satılıyorsa “alıp götürmüyorlar ya” dedi.

27- İlk defa bir başbakan “borç yiğidin kamçısıdır” demekle borçlanmayı başarı olarak gösterdi.

28- İlk defa bir cami kiliseye çevrildi.

29- İlk defa kilise ve havralar imar planlarında yer aldı.

30- İlk defa bir başbakan Yahudi think tank kuruluşundan “üstün cesaret ödülü” aldı.

31- İlk defa Türk askerlerinin başına ABD güçlerince çuval geçirildi.

32- İlk defa TBMM tarafından tezkere reddedilmesine rağmen, Dışişleri Bakanlığı genelgesi ile Amerikan savaş araç ve gereçleri Türkiye üzerinden Irak’a aktarıldı.

33- İlk defa bir başbakan baş danışmanı Amerikalılara başbakan için, “bu adamı kullanın, dini inancı size yardımcı olacaktır, onu süpürge deliğinden aşağıya atmayın” dedi.

34- İlk defa bir Türkiye Başbakanı, 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirecek olan Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı oldu.

35- İlk defa bir başbakan açız diyen işçiye kızarak, “ananı al da git” dedi.

bunları yapan bir başbakan isterse bizi gelişmiş bir ülke yapsın bu gidişle zor ama ben ülkemin şerefini bitiren bir insan İSTEMİYORUM.

Bende seni bekliyordum nerelerdeydin bi cevap yazsın diye.:durdurun Gene iyi döktürmüşsün eline sağlık. Güzel bi kaynak bulmuşsun antiampul.com bu arada sitede dikkatimi çektide alta bi kaç bir şey daha yazılmış kaynaklarıyla beraber ki kaynaklar dikkatimi çekti. hemen hemen hepsi cumhuriyet gazetesi ve doğan grubunun gazeteleri ki ben bunların yaptığı haberlere asla inanmam çünkü bunlar dolaylı olarak din düşmanlığı yapmaktadır (hatta cumhuriyet gazetesi bazen açık açık) ne mal oldukları ortada bu sebepten dolayıda AKP karşıtı olduklarını sanıyorum.

Bu yazılan maddelerin hepsine değinmeyeceğim ama benim bildiğim bi kaç şey var seçimlerden önce herkes çifçiye bilmem nekadar maaş faln filan diye atıp tutuyodu aynı mitingi AKP'de yaptı ayne şunları dedi bunu kulaklarımla duydum "Kimse kafasından uydurmasın biz şuan çifçiye verilecek en iyi parayı veriyoruz dahası yok" bu sözleri ve buna benzer daha bir çok sözü söylemesine rağmen hala iktidar hala iktidar.

AKP yi savunanlar Doğruları yazsın..Nelerdir..T.C Devletinin Başına Geçen şu 3 isime dikkat.Menderes Özal ve Talip....Türkiyeyi çağ atlatanlar......! En büyük Kazığı halka Talip attı ve Siyonist örgütlerden yaptıkları için üstün cesaret madalyası aldı..Not:pKK yı dağlarda aramayın PKK Mecliste.AKP ve DTP de de var...Geçen döenemki iç işleri bakanı kimdi..?

çok güzel bir yazı hazırlamışsın emeğinin karşısında teşekkürlerimi sunarım...

Ülkede bir politika üretemeyen zihniyetler kolay yolu seçiyor ona buna kara çalmak.diğer iktidarlar sanki memlekete güzel himetler yaptıda millet tayyipi seçti.Aynı şeyler demirele özala erbakana ecevite denmedi mi?birilerinin işine gelmiyor iftira kampnyası başlatılıyor.Böyle davranışlarla Abdülhamit hanı tahtından indirmişiz.osmanlı imparatorluğunu yıkmısız şimdi sıra herhalde T.Cumhuriyetine geldi.Zaten bilim adamları da söylüyorlar biz bu kafayla gidersek yakında ülkeyi böleceğiz.Allah aşkına osmanlıyı parçalayan lavrenslerin oyunuına gelmeyelim.Bu ülkeyede başbakanınada ordusuna yargısınada sahip çıkalım bu ülkeyi böldürmeyelim.Arkadaşların yazdıkları mesajları okudum doğrusu çok üzüldüm.Bu düşmanlığın sebebini anlayamadım.Biz nereye gidiyoruz aklımızı başımıza ne zaman alacağız bilemedim.Bu siyonistlerin oyununa nezamana kadar geleceğiz bilemedim.Allah hepimizi ıslah etsin.daha ne diyeyim bilemedim.Daha çok söylenecek şey varda zülfikare dokunacağı için bukadarla yetiniyorum.sevgilerimle

Herkes çok şey biliyor.Bu işi iyi bilenleri o koltukda görmek isteriz.

.Böyle davranışlarla Abdülhamit hanı tahtından indirmişiz.osmanlı imparatorluğunu yıkmısız

zaten sıkıntı burada

Abdulhamiti biz indirmedik

o kaçtı

osmanlıyı Atatürk yıkmadı

milletin mustafa kemale saldırması bundan

yıkılan enkazda kalan koru alevlendirdi

osmanlı yıkılmıştı zaten

ve onu yıkan

şimdide T.C. yıkmak istiyor

bu ülke elden giderse sebebi gavura çanak tutanlardır

Bende seni bekliyordum nerelerdeydin bi cevap yazsın diye.:durdurun Gene iyi döktürmüşsün eline sağlık. Güzel bi kaynak bulmuşsun antiampul.com bu arada sitede dikkatimi çektide alta bi kaç bir şey daha yazılmış kaynaklarıyla beraber ki kaynaklar dikkatimi çekti. hemen hemen hepsi cumhuriyet gazetesi ve doğan grubunun gazeteleri ki ben bunların yaptığı haberlere asla inanmam çünkü bunlar dolaylı olarak din düşmanlığı yapmaktadır (hatta cumhuriyet gazetesi bazen açık açık) ne mal oldukları ortada bu sebepten dolayıda AKP karşıtı olduklarını sanıyorum.

Bu yazılan maddelerin hepsine değinmeyeceğim ama benim bildiğim bi kaç şey var seçimlerden önce herkes çifçiye bilmem nekadar maaş faln filan diye atıp tutuyodu aynı mitingi AKP'de yaptı ayne şunları dedi bunu kulaklarımla duydum "Kimse kafasından uydurmasın biz şuan çifçiye verilecek en iyi parayı veriyoruz dahası yok" bu sözleri ve buna benzer daha bir çok sözü söylemesine rağmen hala iktidar hala iktidar.
İlk olarak söylediğin şeyler için teşekkür ederim...

Sonra yeniden başlarım ben savunmaya:victory

Şimdi din düşmanlığı demek yanlış birşey o zaman bizde zaman vakit gibi gazetelerede cumhuriyet düşmanı atatürk düşmanı diyelim ve bunlar çok kötü sözcüklerdir ve kimseye kullanmamak lazım haketmediği sürece...

Akp düşmanlığıyla din düşmanlığını aynı kefeye koymuş gibi bişey olmuşssun o zaman burda akp=din ortaya çıkar yani akpyi dini destekliyor yada kullanıyor diyemi seçiyorsunuz?ben böyle oldugunu sanmıyorum ama bunu okuyan başka bir arkadaşımız böyle sanabilir...

Sonra devam edersem;aslında dediklerini tam anlamadım ama eğer yanlış anlayıpta savunma yapıyorsam bu bölüm için özür dilerim.
Bizim sorunumuz çiftçinin emeklinin vatandaşın maaşı değil.Bu ülkenin başbakanının milletvekilinin(bunun içinde dtpli chpli akp ve diğer partililer) maaşlarının benim anamın babamın bakkalımın çiftçimin hele hele Öğretmenimin maaşından yüksek olması işte bize dokunan bu.Ve lütfen sürekli "iktidar oldular-hala iktidarlar-iki kere seçildiler" gibi cümleler kurma bu ülkede erbakanlar çillerler ecevitler inönüler ve ATATÜRK de iktidar oldu.Bu işler ne iktidar ne muhalefet nede milletvekili olmaya bakmaz.

Saygılarımı Sunarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri