Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yinemi birileri Ataturku parti olaylarına alet etti
başka şekilde kendinizi savunamazmısınız siz...

Ülkede bir politika üretemeyen zihniyetler kolay yolu seçiyor ona buna kara çalmak.diğer iktidarlar sanki memlekete güzel himetler yaptıda millet tayyipi seçti.Aynı şeyler demirele özala erbakana ecevite denmedi mi?birilerinin işine gelmiyor iftira kampnyası başlatılıyor.Böyle davranışlarla Abdülhamit hanı tahtından indirmişiz.osmanlı imparatorluğunu yıkmısız şimdi sıra herhalde T.Cumhuriyetine geldi.Zaten bilim adamları da söylüyorlar biz bu kafayla gidersek yakında ülkeyi böleceğiz.Allah aşkına osmanlıyı parçalayan lavrenslerin oyunuına gelmeyelim.Bu ülkeyede başbakanınada ordusuna yargısınada sahip çıkalım bu ülkeyi böldürmeyelim.Arkadaşların yazdıkları mesajları okudum doğrusu çok üzüldüm.Bu düşmanlığın sebebini anlayamadım.Biz nereye gidiyoruz aklımızı başımıza ne zaman alacağız bilemedim.Bu siyonistlerin oyununa nezamana kadar geleceğiz bilemedim.Allah hepimizi ıslah etsin.daha ne diyeyim bilemedim.Daha çok söylenecek şey varda zülfikare dokunacağı için bukadarla yetiniyorum.sevgilerimle

Şimdi arkadaşım Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışıyla bu olayın bir benzerini bulamadım.Osmanlı batıya kendini kapattıgı mali durumu kötüleştiği yeniçeri askerlerinin bir sonunu bulamadıgı ve kapitülasyonları verdiği için yıkıldı.Abdülhamit dersen Osmanlı devletinin en korkak en pısırık politikasını işleyen ve ortaya koyan kişidir.Gölgesinden korkardı.Ayrıca her bilim adamının söylediğine inanma zamanında bu ülkede ne kafalar çıktı ama en sonunda o kafaları kollarının altına verdik...

Şimdi ordusu tamamda ben şu anki başbakana sahip çıkmam kendisi umrumda bile değil çünkü sözde başbakan özde değil.Orduya sahip çıkmak demişsin:askerlerin başı cuvaldayken nerdeydiler?niye demediler vurun bütün adileri diye.
Yargı demişsin.Bu ülkede yargı artık cumhuriyet baş savcılıgı gibi yerlerde kaldı.Artık yüksek yerlerde tanıdıgın varsa yada paran varsa kendini asla hapiste bulmassın.

Biz bu ülkede başbakan ve yargı kalmadıgı için isyan ediyoruz zaten.
Ve bir kaç sözcük kullanmışsın lavrens ve siyonist diye....
Şimdi kime söylediğini bilmiyorum bu lafları ama siyonizm bir ülkede yurtsuz kişilerin o ülkede başka bir yurt kurma isteğidir temelde.Sen bunu akpyi eleştirenlere diyorsan bu ülkeyi asıl biz böldürtmeyiz başka bir ülke kurdurtmayız tabi bunlar kendi görüşlerin ama bizde akpyi savunanlara "Vatan satanlar-Cumhuriyet Düşmanı-Hain" gibi sözler söyliyebiliriz o zaman....
Ve o lavrens değil Lawrence heralde.Öyleyse gene akpyi eleştirenlere diyorsan gene çok yanlış laflar biz abdyle işbirliği içinde olan değiliz yada başka avrupa ülkeleriyle.Biz bu ülkeyi böldürmemek için çalışıyoruz...
Yukarıdaki 2 paragrafımdaki savunma chplilere diyorsan bu lafı diyedir eğer yanlış anladıysam özür dilerim.
Ve bu ülke neler gördü Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak o kadar kolay değildir!!!

Herkes çok şey biliyor.Bu işi iyi bilenleri o koltukda görmek isteriz.

Hep aynı laf koltukta oturanları görüyoruz ve önemli olan koltukta oturmak değil unutma koltuk tek kişiliktir....

Sonra o koltuğu herkese 1 günlük denemelik olarak vermiyorlar halk seçiyor ve sen halkı kafaya aldınmı herşey olur.Sen kömürü ver ekmeği ver onlar sana oyu versin işte olay budur...

Merak etme bir gün hepiniz uyanacaksınız

İlk olarak söylediğin şeyler için teşekkür ederim...

Sonra yeniden başlarım ben savunmaya:victory

Şimdi din düşmanlığı demek yanlış birşey o zaman bizde zaman vakit gibi gazetelerede cumhuriyet düşmanı atatürk düşmanı diyelim ve bunlar çok kötü sözcüklerdir ve kimseye kullanmamak lazım haketmediği sürece...

Akp düşmanlığıyla din düşmanlığını aynı kefeye koymuş gibi bişey olmuşssun o zaman burda akp=din ortaya çıkar yani akpyi dini destekliyor yada kullanıyor diyemi seçiyorsunuz?ben böyle oldugunu sanmıyorum ama bunu okuyan başka bir arkadaşımız böyle sanabilir...

Sonra devam edersem;aslında dediklerini tam anlamadım ama eğer yanlış anlayıpta savunma yapıyorsam bu bölüm için özür dilerim.
Bizim sorunumuz çiftçinin emeklinin vatandaşın maaşı değil.Bu ülkenin başbakanının milletvekilinin(bunun içinde dtpli chpli akp ve diğer partililer) maaşlarının benim anamın babamın bakkalımın çiftçimin hele hele Öğretmenimin maaşından yüksek olması işte bize dokunan bu.Ve lütfen sürekli "iktidar oldular-hala iktidarlar-iki kere seçildiler" gibi cümleler kurma bu ülkede erbakanlar çillerler ecevitler inönüler ve ATATÜRK de iktidar oldu.Bu işler ne iktidar ne muhalefet nede milletvekili olmaya bakmaz.

Saygılarımı Sunarım...

Eyvallah kardeşim saolasın bende senin samimiyetine binaen cevap yazdım.

Evt doğan grubunun tüm gazeteleri hatta yayınları dindar görünüp dinsizlik yapıyorlar bu dediğimi teyit eden bi başlık açtım bi bak istersen sen ne düşünürsün BURADAN BAKABİLİRSİN

Bu arada kesinlikle haklısın milletvekili maaşları konusunda. Ama bu ezelden beri olan bir şey bunları bi partiye yüklemek çok yanlış olur. Teşekkürler

Eyvallah kardeşim saolasın bende senin samimiyetine binaen cevap yazdım.

Evt doğan grubunun tüm gazeteleri hatta yayınları dindar görünüp dinsizlik yapıyorlar bu dediğimi teyit eden bi başlık açtım bi bak istersen sen ne düşünürsün BURADAN BAKABİLİRSİN

Bu arada kesinlikle haklısın milletvekili maaşları konusunda. Ama bu ezelden beri olan bir şey bunları bi partiye yüklemek çok yanlış olur. Teşekkürler

Şimdi orda vatan gazetesinin yaptıklarını söylemişsin ilk olarak gazetenin hatasını söyliyeyim...

1-Vatan Gazetesi orda ilk varsayım:
a)Bu saygısız yorumları engelleyecek bir programı veya çalışanları olmadıgı veya
b)Sırf ortamı karıştırmak amacı ile yorumlara izin verdiği

ikisindede çok hatalılar ama

Aynı haber hürriyettede çıktı ve ben bütün yorumları okudum ve böyle yorumlar göremedim çünkü onlarda a ve b varsayımlarından 2 sindende arınmışlar...

Ve Hakan Şüküre gelirsek:
kendisinin futbolculugunu severim ama futbola dini karıştırmaya çok karşıyımdır.Bir galatasaraylıyım bunu servet yapsın gerekirse hagi yapsın gene o futbolcuya bir nefret duyarım.Artık hayatımızda dinin karışmadıgı yer kalmadı.Bunu belki ülkemizde(herkes demiyorum)fakirin kendini avutma içindeki hisleri boşaltma yolu olan futbola da dini karıştırmak çok yanlış bir şey.Asıl yanlış olan sen kutlu doğum haftasını hatırlatıyorsun ama 23 nisanı hatırlatmıyorsun işte sorun olan bu.Benim için 23 nisan 19 mayıs 29 ekim 10 kasım her günden önemlidir.Çünkü dini bayramlar sadece müslümanlar için ama benim ülkemde benim vatandaşım hristiyanda olsa musevide olsa Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı hepimiz aynı dine dua etmiyo olabiliriz ama hepimiz Atamıza dua ve temenni ve yaşamımızı borç biliyoruz.

Bu yüzden bir futbolcunun
a)futbola dini karıştırması
b)23 nisan gibi cumhuriyet günü yerine sadece müslümanların kutladıgı bir günü haber yapmasını
KINIYORUM....
Saygılar Ve Sevgiler Kardeşim Cevabını Bekliyorum...

sen kimsin ya atatürkü kullanarak dini mi savunuyon atatürk dinsiz mi idi onu mu demek istiyon allla ala

Atatürk tartışılmaz ama onun arkasına sığınıp bol keseden atan bu tür kişilerin tek amacı var benim güzel ülkemde Türkiyemde kaos çıkartmaktır.Bu kişiler Türk bile degillerdir.Unutmayın ki sizin gibi siyonistler bu büyük ülkeyi yıkamazlar.Dünya var olalı müslümanların ve türklerin üzerinde bu tür oyunlar oynanmış vede hep oynanacaktır ama nafile...Sen AKP yi ve bu insanları yorumlayacak kişi degilsin,bu ülkenin yüzde yetmişi türk ve birbirine yeter,sen git kendini yorumla yada sana bu yorumu yaptıranları,bu ülke sizleri bir gün tamamen silecektir,yok edecektir.Yine diyorum ki,önderin sözüyle(söz konusu olan vatansa gerisi(sizler)teferruattır.....)

sen kimsin ya atatürkü kullanarak dini mi savunuyon atatürk dinsiz mi idi onu mu demek istiyon allla ala

Bu cevabı kime verdiğini yazarmısın?

Atatürk tartışılmaz ama onun arkasına sığınıp bol keseden atan bu tür kişilerin tek amacı var benim güzel ülkemde Türkiyemde kaos çıkartmaktır.Bu kişiler Türk bile degillerdir.Unutmayın ki sizin gibi siyonistler bu büyük ülkeyi yıkamazlar.Dünya var olalı müslümanların ve türklerin üzerinde bu tür oyunlar oynanmış vede hep oynanacaktır ama nafile...Sen AKP yi ve bu insanları yorumlayacak kişi degilsin,bu ülkenin yüzde yetmişi türk ve birbirine yeter,sen git kendini yorumla yada sana bu yorumu yaptıranları,bu ülke sizleri bir gün tamamen silecektir,yok edecektir.Yine diyorum ki,önderin sözüyle(söz konusu olan vatansa gerisi(sizler)teferruattır.....)

Aynı şekilde bunuda

TÜRKİYE elden gidiyo daha hiç kimse sesini çıkartmıyor göz göre göre krize itilidik gene hiç kimsenin sesi çıkmadı şuan ülkemizde kriz yaşanıyor ama recep tayip 'bakkala gittim pirinç te var bulgur var' diyor dedikçe diyor

Ama hiç bir zaman unutmasınlarki TüRK MİLLETİ bi ayağa kalkarsa..........................

Sen kim oluyorsun

hiçbir yasal dayanağı olmayan yazı bütünü.
(Atam sizin gibi, baykal gibi, chp leri görseydi eminim yüzünüze tükürüp tükürüğünü sizin yüzünüzde israf bile etmezdi size tükürük bile israf olur siz onuda çalarsınız.)

Sen hep ahmak hem de aile terbiyesi almamış seviyesiz bir insana benziyorsun. Bu forumun admini nasıl olmuş da mesajını yayına koymuş. Sen kim oluyorsun da ulu önderimiz adına konuşma cüreti gösteriyorsun. AKP yönetimi başlarında Tayyip olmak üzere bu ülkenin başına gelen en büyük felakettir. Vatana ihanet suçundan gün gelip yargılanacak ve şerefsizce hakettikleri cezalara çarptırılacaklar. İdama mahkum edilirlerse iplerini çekmek için koşa koşa oraya giderdim. Atatürk'ümüzün memleket dahilinde iktidarda bulunanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde olabilirler dediği işte bu adamlardır.
Haddini bil, yoksa bir bildiren bulunur.

Şimdi orda vatan gazetesinin yaptıklarını söylemişsin ilk olarak gazetenin hatasını söyliyeyim...

1-Vatan Gazetesi orda ilk varsayım:
a)Bu saygısız yorumları engelleyecek bir programı veya çalışanları olmadıgı veya
b)Sırf ortamı karıştırmak amacı ile yorumlara izin verdiği

ikisindede çok hatalılar ama

Aynı haber hürriyettede çıktı ve ben bütün yorumları okudum ve böyle yorumlar göremedim çünkü onlarda a ve b varsayımlarından 2 sindende arınmışlar...

Ve Hakan Şüküre gelirsek:
kendisinin futbolculugunu severim ama futbola dini karıştırmaya çok karşıyımdır.Bir galatasaraylıyım bunu servet yapsın gerekirse hagi yapsın gene o futbolcuya bir nefret duyarım.Artık hayatımızda dinin karışmadıgı yer kalmadı.Bunu belki ülkemizde(herkes demiyorum)fakirin kendini avutma içindeki hisleri boşaltma yolu olan futbola da dini karıştırmak çok yanlış bir şey.Asıl yanlış olan sen kutlu doğum haftasını hatırlatıyorsun ama 23 nisanı hatırlatmıyorsun işte sorun olan bu.Benim için 23 nisan 19 mayıs 29 ekim 10 kasım her günden önemlidir.Çünkü dini bayramlar sadece müslümanlar için ama benim ülkemde benim vatandaşım hristiyanda olsa musevide olsa Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı hepimiz aynı dine dua etmiyo olabiliriz ama hepimiz Atamıza dua ve temenni ve yaşamımızı borç biliyoruz.

Bu yüzden bir futbolcunun
a)futbola dini karıştırması
b)23 nisan gibi cumhuriyet günü yerine sadece müslümanların kutladıgı bir günü haber yapmasını
KINIYORUM....
Saygılar Ve Sevgiler Kardeşim Cevabını Bekliyorum...

1. maddenin b şıkkı kesinlikle doğru ama a şıkkı'nın hiçbir izahı yapılamaz çünkü bu yorumlar gazetenin olurundan sonra sayfada yayınlanıyor ki sayfanın sonundada belirtildiği gibi daha sonradan tepkiler üzerine kaldırılmış yorumlar.(Hürriyeti bilmiyorum artık)

Hakan Şükür'e gelirsek Hakan Şükür'ün dini alet ettiği falan yok kesinlikle. Sadece kutlu doğum haftası içnde olduğumuz için dedi o sözlerini ve bence bu çok normal her ne olursa olsun. ekser bizim kendi bayramlarımıza denk gelse o bayramlarda denilebilirdi.

Ama açıkçası bu konuda bu kadr geniş davranabilmen ve seninde bu konuda onlara hak verebilmen şaşırttı beni çünkü bahsettiğimiz kutlu doğum haftası müslüman aleminin en mübarek saydığı haftalardan biri. Gerçi seni tanımıyorum ama

TÜRKİYE elden gidiyo daha hiç kimse sesini çıkartmıyor göz göre göre krize itilidik gene hiç kimsenin sesi çıkmadı şuan ülkemizde kriz yaşanıyor ama recep tayip 'bakkala gittim pirinç te var bulgur var' diyor dedikçe diyor

Ama hiç bir zaman unutmasınlarki TüRK MİLLETİ bi ayağa kalkarsa..........................

pirinç, bulgur pahalı diyosun ama ülkede kuraklık var. Dolayısıyla AKP ile ilgili bi durum söz konusu diil.

kardeş eline sağlık şunu unutma yalnız savunmak zorunda kalmayacaksın

1. maddenin b şıkkı kesinlikle doğru ama a şıkkı'nın hiçbir izahı yapılamaz çünkü bu yorumlar gazetenin olurundan sonra sayfada yayınlanıyor ki sayfanın sonundada belirtildiği gibi daha sonradan tepkiler üzerine kaldırılmış yorumlar.(Hürriyeti bilmiyorum artık)

Hakan Şükür'e gelirsek Hakan Şükür'ün dini alet ettiği falan yok kesinlikle. Sadece kutlu doğum haftası içnde olduğumuz için dedi o sözlerini ve bence bu çok normal her ne olursa olsun. ekser bizim kendi bayramlarımıza denk gelse o bayramlarda denilebilirdi.

Ama açıkçası bu konuda bu kadr geniş davranabilmen ve seninde bu konuda onlara hak verebilmen şaşırttı beni çünkü bahsettiğimiz kutlu doğum haftası müslüman aleminin en mübarek saydığı haftalardan biri. Gerçi seni tanımıyorum ama
Şimdi Hakan Şükürü bütün türkiye bilir kendisinin nikah şahidi fethullah gülendir ve galatasaraya tarikat türü olayları getiren kişidir kendisi arif erdem hakan ünsal emre belezoglu ornekleri gibi...
Bu sözcüğü eğer bir volkan demirel veya ümit karan söyleseydi bu kadar olay olmazdı niye çünkü geçmişlerinde hiç böyle olaylar yok belki o zaman türk halkı her zaman olduğu gibi her lafın altına bir şey aramaya çıkmazdı.Ve demek istediğim müslüman aleminin olsun herkesin olsun şunu bir düşün sence hangisi daha güzel olabilirdi:
a) stadda herkes müslüman olmak zorunda değil yani sen kutlu dogum haftası yerine 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramında çocuklarımız için güzel bir maç olsun ve şiddet olayı olmasın desen
b)yaptıgı gibi sadece müslümanların üzerine alınması gereken kutlu dogum haftası için güzel bir maç olsun diyen bir cümlemi

doğrudur beni tanımıyorsundur ama ben her seyde solcu değilimdir bazı şeylerdede kendimi o kişinin yerine koyup başka ne yapabilirdim gibi düşünürüm bazende

bu konuya özelden devam edelim senle bu başlığın dışına çıktı konu hemde tanımış olurum seni

Herkesi Objektif Olmaya Davet Ediyorum....akp Gider Başka Parti Gelir ...! %47 Oyla Secildi Diye Devletine Ve Milletine Verdiği Zararları Yazmayalım Mı..? %47 Oyla Geldi Diye Herşeyi Yapamazlar..! %99.99 Ile Gelse %0.01 Hakkını Gözetecek...!
Akp T.c Devletine Ne Kazandırdı , Ne Kaybettirdi..kaybettirdikleri 1.sayfada Yazılı..onları Yada Kazandırdıklarını Tartısalım..tartısa Tartısa Cözüm üretelim..!

Herkesi Objektif Olmaya Davet Ediyorum....akp Gider Başka Parti Gelir ...! %47 Oyla Secildi Diye Devletine Ve Milletine Verdiği Zararları Yazmayalım Mı..? %47 Oyla Geldi Diye Herşeyi Yapamazlar..! %99.99 Ile Gelse %0.01 Hakkını Gözetecek...!
Akp T.c Devletine Ne Kazandırdı , Ne Kaybettirdi..kaybettirdikleri 1.sayfada Yazılı..onları Yada Kazandırdıklarını Tartısalım..tartısa Tartısa Cözüm üretelim..!

Sen bu dediklerinle çelişiyosun bence sen hiç objektif değilsin. Çünkü objektif olmayan yerlerden hemde kopyala yapıştır mantığıyla objektiflik olmaz. Bir dünya olumsuzluk yazmışsın oraya ama kaçı doğru kaçı yanlış onu bile bilmiyorsun. Bne şimdi bi site bulurum bi o kadrda yaptığı iyi işleri koyarım bu sayfaya. bu sebepen dolayı bu lafı demeden önce senin objektif olmayı bilmen lazım. Birde başbakanı dinle bakalım neler diyor arada arada konuşuyor TVlerde. Ve benden sana tavsiye her söylenene inanma araştır bak. bu zamanda medyaya güven olmazz

Kardeşim benim çok güzel bir konu açmışsın...Bizede söyleyecek fazla bir şey bırakmamışsın...Ama hala tüm bunlara rağmen hiçbir akp'li arkadaş yüreklilikle çıkıp iktidarın ülkemize nelere maal olduğunu kabul edemiyor...Neden? çünkü yürekli değiller...Birazcık olsun onuru ve yüreği olan bir akp'li bunları kabul eder...Ama boşuna aziz dostum...Çünkü onlar öyle bir uyuşturulmuşlarki bunları kesinlikle kabul etmezler...Onlara yapılmış ağır bir morfin söz konusu...Ayılmaları mümkün değil

Kardeşim benim çok güzel bir konu açmışsın...Bizede söyleyecek fazla bir şey bırakmamışsın...Ama hala tüm bunlara rağmen hiçbir akp'li arkadaş yüreklilikle çıkıp iktidarın ülkemize nelere maal olduğunu kabul edemiyor...Neden? çünkü yürekli değiller...Birazcık olsun onuru ve yüreği olan bir akp'li bunları kabul eder...Ama boşuna aziz dostum...Çünkü onlar öyle bir uyuşturulmuşlarki bunları kesinlikle kabul etmezler...Onlara yapılmış ağır bir morfin söz konusu...Ayılmaları mümkün değil

Ne tesadüf bizde aynı şeyi AKP düşmanları için düşünüyoruz nasıl olacak şimdi? Kimin beyni yıkanmış acaba.

Bunların hiçbiri AKP li değiller arkadaşlar. Bunlar ya emperyalistler yada siyonistler. AKP yi savunanlara dikkat edin çokbüyük bir yüzdesinin ideolojik bir dayanağı yok. Olmamalıda zaten.Çünkü din bir ideoloji olamaz. AKP içinde yer alan ve olanları görmeyen sürüler yandaşlarının dini kullanarak kendilerine sardığı tek olgu hurafelerle destekledikleri korku .Körü körüne inanan sürüler. Gerçek inancı terkedip tarikatlarda medet umanlar. Bunları atatürk ve Cumhuriyet düşmanı olarak aşılayanlar var. Bu aşıları yapanlar atatürkün devrimlerinden etkilenmiş avrupa icazetli maaşlı hainler..Aynı devrimin turuncusu için uğraşıyorlar. Bunlara vatan ve milletin kutsallığından bahsetmeyin çünkü vatan ve milletin kutsallığı onlar için Turuncu devrimden sonra İran modeliyle yönetim şekline büründüklerinde olacak.Avrupa istediğine ulaşmış akp yi destekleyenlerin çoğuda eyvah biz ne yaptık diye dövünmeye bile fırsat bulamamış olacaklar Tartışma noktasında akıl kıtlığına sahip insanlara yazıp durmayın elleriniz boş kalır. Benim gibi yapın. Cahille sohbeti kesin. Siz sohbet edip telkinde bulundukça kendilerini adam yerine koyuyorlar. Geçmişinden ders almayan toplumlar : zamanında din hocalarının kölesi idi aynı geçmişteki gibi din kullanılmaya başladı fakat bu sefer emperyalizmin, siyonizmin ve haçlıların emrinde ki sürüler olacaklar. Maalesef onlar için yine bizler Deniz,Yusuf,Hüseyin'ler olacağız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri