AKP'li Arslan: "PKK'yı yok sayamazsınız"

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
AKP'li Arslan: "PKK'yı yok sayamazsınız"

"Sözlerimin arkasındayım"

Yerel seçimler öncesi çıktığı yerel bir televizyon kanalında "Kürt sorununu çözmek isteyen hiç kimse DTP'yi, PKK'yı ve Öcalan'ı görmezden gelemez" diyen ve hakkında inceleme başlatılan AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, "Sözlerimin arkasındayım. 30 yıldır bunlar yok sayıldı ama sorun çözülmedi" dedi.

İlyas AKENGİN / DİYARBAKIR (AHT)

AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, "Kürt sorununu çözmek isteyen hiç kimse DTP'yi, PKK'yı ve Öcalan'ı görmezden gelemez" şeklindeki sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

Diyarbakır'da seçimler öncesi bir yerel televizyon programında yaptığı konuşması nedeniyle hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "Terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla inceleme başlatılan AKP'li Arslan, tartışma yaratan sözlerini sürdürdü. AKP Milletvekili Arslan, "Ne Öcalan yok sayılabilir, ne PKK yok sayılabilir. Bunlar Türkiye'nin gerçeği. Bu sorunları çözmek için bunları görmezden gelemeyiz. Bu nedenle ne dediysem sözlerimin arkasındayım. PKK, Öcalan ve DTP yok sayılamaz. Yok sayılarak bu sorunun çözülmediği ortada. 30 yıl bunlar yok sayıldı ama sorun çözülmedi. Artık geçmişimizle yüzleşmeliyiz" dedi.

kaynak

Allah belanı versin diyorum başka bir şey demiyorum...duyun akp liler vekiliniz bu....

zaten böyleleri dtp den başka sadece akp de yer bulurlar ...

nasıl bir bölücü olduğu öğrenmek için tıklayın ..
BURDAN

benim bu konuya yorumum çok ağır olacağı için susarak protesto hakkımı kullanıyorum.

it ürür
kervan yürür...

AKP Milletvekili M. İhsan Arslan’ın, Kürd Soruşturması isimli kitaptaki, hakaret içeren sözlerinden bazıları da şunlar:

- Kemalist, laik ve demokratik ilkeler, TC Anayasası’nın ilk ve temel ilkeleri, Türkiye’de yaşayan herkese zorla dayatılmaktadır. Yani Türkiye’de varolan herkes, bu ilkelere iman etmek ve yaşamının her safhasında ona uygun amel etmek zorundadır.

- Yapmaya çalıştığım izah çerçevesinde, doğduğum yer olması itibariyle Kürdistan vatanımdır. Halen yaşamakta olduğum yer itibariyle de Türkiye vatanım durumundadır. Ayrıca Ay ve Merih’te değil de dünya coğrafyasında yaşıyor olmam nedeniyle de dünya vatanımdır…

- Şuraya gelmek istiyorum. Müslümanların vatanı neresi ise orayı korumak, orayı kurtarmak ve vatan diye orasını isimlendirmek gerekir. Bu manada Türkiye coğrafyasının Misak-ı Milli ile çizilen sınırları hiçbir anlam ifade etmemektedir…

“Benim vatanım Kürdistan”

- Ve son olarak Özal ile aynı öneride bulunmanın sıkıntısını duymakla birlikte, kısa vadede alınması gerekli yegane önlemin (aynı zamanda yegane çözümün) Türkiye’nin tamamına uygulanacak yeni bir ‘EYALET SİSTEMİ’ olduğunu hatırlatmak isterim.

http://vatanhainleri.wordpress.com/2007/04/26/ihsan-arslanin-gercek-yuzu/

ahh uLan inşaLLah cehennemin en dibinde zebanilerin en azmanLarına denk geLirsiniz emi şerefsizLer ! o kancaLar diğer tarafta nası giricek müsait yerinize bir biLseniz...bu kadar gözyaşı döktürdünüz bu kadar TÜRK GENCİNİ aramızdan kahpece aLdınız.BakaLım nası vereceksiniz hesabını

Geri