kardeş senin gözlerinde bir problemmi var .yani bişey bulamadın cevap verebilecek ordaki mısıramı takıldın sen .diğer iddialar hakkında dicek bişeyin varsa konuş dalga geçmeden aksini ispatla bize . akp nin yediği naneler ortada iken bile bile hala bu adama destek veren ve vermeye çalışan kişilerin vatanseverliğinden ben şüphe duyarım .sendende bu konularda hassasiyet göstermeni bekliyoruz .mısıra falan takılma yani . bak ne diyor orda ;
Bayındırlık Bakanı Faruk Özak’ın küçük oğlu Mehmet Akif Özak 22 Ağustos 2007 tarihinde Öztok Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu. ÖZTOK Şirketi’nin kuruluşunun üzerinden henüz 4 ay geçmişti ki ortaklar 24 Aralık 2007 tarihinde şube açma kararı aldılar. Şirket, Capacity Alışveriş Merkezi ile Yeşilköy Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali Gidiş Katı’nda haşlanmış mısır satış standı açtı.
gıda şirketi açmışlar ve bütün devlet kurumlarında satış yapabilecek şekilde standlar açıyorlar . ordaki mısır standının anlamını çözemediysen anca kendi kendine alay eder gülersin
seni diğer iddialara cevap vermeye davet ediyorum .(tabi verebilcek bir cevabın varsa )
çözdüm çözdüm birincisi ona şube denmez sen LTDnin nerde açıldığını sanıyorsun mısır standındamı? Çok bile gecikmişler Şirket kurulduğu andada açabilirlerdi standı şirket adına ilk yatırımları demekki ikincisi ben diğerleri ile ilgili bi yorum yapmadım bunlada yapmamıştır demedimde bi MISIR STANDINA DÜŞMÜŞ MUHALEFET güldürüyo beni :durdurun
AKP'nin gönüllü avukatlarının nerelerde olduğunu merak ettim... Olimpiyat denilen şahs-ı gereksiz standla ilgili bir espiri yapmaya çalışmış onunda kapağını yerleştirmişler gerisini de bekleriz...
bu kapak kelimesini içerek direk saldırı olayına tarafsız (!) moderatörümüz bişi dmeediği için bende şöle diyim biincisi çok beklersin ikincisi O kapak kavanozu ile birlikte...:durdurun
Üslübunuza dikkat edin ben kimseye direkman isim kullanarak hakaret etmedim hele kapaklı mapaklı karı kız ağzı bunlar... espride yapmadım ayrıyetten Benimde LTD kurmuş ve 3 kişi ortak Mısır standı açmış arkadaşım var bunlar dolandırıcılık ve zenginlik belirtisimi?
KOmik Komik şeyler yazmayın:durdurun:durdurun
Ben size gerçek bişi yazimm
CHP Lideri Baykal’ın, Ankara’da, sanatçı Bülent Ersoy aleyhine açtığı 300 bin YTL’lik hakaret davasının görüldüğü mahkemeye, avukatları aracılığıyla 30 Ekim 2005 tarihinde verdiği “resmi mal beyanında” yer alan varlıkları şöyle:
# Ankara Oran Sitesi’nde bir ev.
# Ankara Angora Sitesi’nde bir ev.
(Baykal bu eve üç ay önce taşındı.)
# Ankara’da bir konut kooperatifi üyeliği.
# Antalya’da miras yoluyla intikal ev ve arsalar.
# Antalya Kaş’ta bin 400 metrekare arsa.
# Antalya Kaş’ta 16 dönümlük bir arsa.
# Antalya Zeytinköy’de 16 dönüm arazi ve arsa.
# Bodrum’da 2 kooperatifte üyelik hissesi.
# 1999 model, Fiat - Marea marka otomobil.
# İş Yatırım A.Ş.’de 100 bin YTL nakit para.
# Milletvekili maaşının yatırıldığı İş Bankası hesabında 32 bin YTL nakit para.
AYLIK GELİRİ 10.6 BİN YTL
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın avukatları aracılığıyla mahkemeye sunduğu mal beyanında, milletvekili olarak TBMM’den aldığı maaşının 7 bin 300 YTL olduğu belirtildi. Baykal ayrıca, milletvekili emeklisi olduğu için ayda yaklaşık 3 bin 300 YTL de emeklilik parası alıyor. Bu iki gelirinin toplamı, aylık 11 bin YTL’ye yaklaşıyor. ki bunlar sadece kendi üzerine olan....
Kaynak :A. Rezzak ORAL / ANKARA (Akşam GAZETESİ):durdurun:durdurun:durdurun