AKP'liler ailece servet yaptı

Su yazılanları okuduktan sonra yorum yapmaya bile gerek yok.Her şey tüm çıplaklığıyla apaçık ortada.AKP iktidarında zenginler iyice zengin oldu fakirler ise iyice fakir oldu bunun başka hiç bir açıklması olmaz,olamaz..

yahuu adamların zengin olmasıı kimin umrundaki insanlar gözleriyle görüyorlar, kulaklarıyla duymalarına ragmen yine de inanıyorlarr iyi şeyler yaptıklarına bu kadar basit.

Vay be halk sürünsüz onlar servet yapsınlar bir gün gelir o yaptıkları servetin hesapları onlara elbet sorulur.

Esas Atatürkçü biziz siz sadece şekilcisiniz

Yazılanların bir kısmını okudum ve en çok dikkatimi çeken bu yazınız oldu. Size şunu söylemek isterim. Hiçbir akpsever Atatürkçü olamaz.

Atatürk ilke ve inkilaplarından rahatsız olan, Cumhuriyet düşmanı, kendine demokrat partinin sempatizanı Atatürkçü o-l-a-m-a-z.

Yazılanların bir kısmını okudum ve en çok dikkatimi çeken bu yazınız oldu. Size şunu söylemek isterim. Hiçbir akpsever Atatürkçü olamaz.

Atatürk ilke ve inkilaplarından rahatsız olan, Cumhuriyet düşmanı, kendine demokrat partinin sempatizanı Atatürkçü o-l-a-m-a-z.

ploemikten kaçim diorum ama gne bulaşıyosunuz ben AKP sever değilim ne sever olabilir? parttiye göre insanların atatürkçülüğünü sınıflandırdığına göre ne sever olabilir bir sölermisin? merak ettim... senin deidğine göre memleketin %47 si Attatürkten nefret ediyor..

yiyin ibineler yiyin şerefsizler hala daha utanmadan karşımıza geçip oy istiosnz yiyin adiler ancak bu size yakısır

türbana laf yok akp ye hiç yok neden mi??
Ben zamanında eleştirdim solcu oldum.Din karşıtı oldum.Hatta bi keresinde
Askerde tayyip sempatizanlarıyla tartıştık sonra yatarken çoğu insan gibi dua ettim ellerimi açıp bi tane Akp sempatizani (daha doğrusu ŞEYHİ heralde) dedi ki akp yi eleştiriyon ya dua etmen garip geldi dedi.İş artık bu boyuta gelmiş.Benim haberim yok galiba vahiy falan indi heralde asırlar sonra ya da diyanet fetva verdi...
Sizin de haberiniz yok anlaşılan..
Benimki sadece bi uyarı tayyibe dil uzatıp GÜNAHA GİRMEYİN DURDUK YERE...bi de mazallah çarpılırız falan!!!!!
SAYGILAR.................

ploemikten kaçim diorum ama gne bulaşıyosunuz ben AKP sever değilim ne sever olabilir? parttiye göre insanların atatürkçülüğünü sınıflandırdığına göre ne sever olabilir bir sölermisin? merak ettim... senin deidğine göre memleketin %47 si Attatürkten nefret ediyor..

size göre de ülkenin %53ü din düşmanı türban karşıtı ona ne dicen...

Bunu defalarca söyledim. Akp gizli politikalar peşinde ve sizde hemen bunu %47 ye mal ediyorsunuz. İnsanlar eğer Atatürke düşmanlığı gerçekten parti de sezebilse, yerle bir eder. Akp güzel oynuyor.

Atatürk düşüncelerinin kaldırılması konusunda yakın zamanda bir maşa kullanıldı. Neden?

ne zaman uyancak bu millet!
kimisi din uğruna, cahiliğinden haberi yok!
kimisi faşist!
kimisi komunist!
kimisi bilmem ne!
türkiye bölünmüş, bunu isteyenler emellerine ulaşmış....
sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum.

Bunu defalarca söyledim. Akp gizli politikalar peşinde ve sizde hemen bunu %47 ye mal ediyorsunuz. İnsanlar eğer Atatürke düşmanlığı gerçekten parti de sezebilse, yerle bir eder. Akp güzel oynuyor.

Atatürk düşüncelerinin kaldırılması konusunda yakın zamanda bir maşa kullanıldı. Neden?
Akpliler ATATÜRKÇÜ olmaz deyip sen mal ettin ... benmi ettim? partiye göre atatürkçülük yeni moda oldu ... kimmiş bu atatürkçü parti biri sölesin

Akpliler ATATÜRKÇÜ olmaz deyip sen mal ettin ... benmi ettim? partiye göre atatürkçülük yeni moda oldu ... kimmiş bu atatürkçü parti biri sölesin

Yahu açıkladım ya... Atatürk ün sözlerini ağzından düşürmüyor akp, Din de yaptığı gibi. Lakin alttan kuyuyu kazıyorda kazıyor.

Kardeşim, köşkten başlamış gece kazıyor. pkklılar girebiliyor, insanlar giremiyor ki, kazıyı görsünler.

"Bayındırlık Bakanı Faruk Özak’ın küçük oğlu Mehmet Akif Özak 22 Ağustos 2007 tarihinde Öztok Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu. ÖZTOK Şirketi’nin kuruluşunun üzerinden henüz 4 ay geçmişti ki ortaklar 24 Aralık 2007 tarihinde şube açma kararı aldılar. Şirket, Capacity Alışveriş Merkezi ile Yeşilköy Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali Gidiş Katı’nda"

YAW bi LTD. kaça açılıyor?? ne olmuş LTD açmışsa harbi sıcakmı çarptı sizi 4 Ay çok bile LTd. ortaklıktır ilk girişimini yapmışlar... Hem ben bakan oğluysam açamammı LTD. şirket mısır standı neye taktınız annamıyomki kapatlım bu konuyu harbi bende küçük düşmeye başlıcam sayenizde böle PARANOYAK Muhalefet anlayışı görmedim aalalala nedir yani sölemek istediğin söyle hele?

Allah aşkına kardeşlerim havaalanında 2milyon dolar ödemeden 5*5m bi yer kirala bana ben açarım mısırcıyı, sen iç hatlar ya da dış hatlarda ihale kazanmak için ne kadar maddi gücün olması gerektiğini biliyormusun, aylık 3-5 milyar değil oraların kiraları

Yahu açıkladım ya... Atatürk ün sözlerini ağzından düşürmüyor akp, Din de yaptığı gibi. Lakin alttan kuyuyu kazıyorda kazıyor.

Kardeşim, köşkten başlamış gece kazıyor. pkklılar girebiliyor, insanlar giremiyor ki, kazıyı görsünler.

insanlar göremiyor, bende göremedim sen nerden gördün? İstihbarat sağlam galiba:durdurun

Allah aşkına kardeşlerim havaalanında 2milyon dolar ödemeden 5*5m bi yer kirala bana ben açarım mısırcıyı, sen iç hatlar ya da dış hatlarda ihale kazanmak için ne kadar maddi gücün olması gerektiğini biliyormusun, aylık 3-5 milyar değil oraların kiraları

yavaşşş 3 trilyonu o mısırcının çıkarması için ömür boyu çalışması lazım gene kurtarmaz deidğin paralara benzin istasyonu açıyolar...
ama şöle bişi var mya çok büyük mafia olucaksın yada yukardan tanıdığın olcak öle yerlerde yer kapmak için bu Sultanahmettede böle etilerdede ona bi itirazım yok sen ben mısırcı açamayız oralarda:goz:

yavaşşş 3 trilyonu o mısırcının çıkarması için ömür boyu çalışması lazım gene kurtarmaz deidğin paralara benzin istasyonu açıyolar...
ama şöle bişi var mya çok büyük mafia olucaksın yada yukardan tanıdığın olcak öle yerlerde yer kapmak için bu Sultanahmettede böle etilerdede ona bi itirazım yok sen ben mısırcı açamayız oralarda:goz:

git bi araştır havaalanında yer açmak istiyorum de arkana amerikayı almana gerek yok bunda, bak bakalım maliyeti neymiş, ondan sonra takılıdığın mısırcılıktan kurtulabilirsin belki

ben unakıtanın kene işine neden girmediğini merak ediyorum. bilgisi olan var mı?

iyi düşünüldüğünde ülke insanını soymak için yeni bir gelir kapısı olabilirdi. aklına mı gelmedi yoksa.

bu ülkeye mustehak daha fazla götürürler laf vardır eşşek olursan semer vuran cok olur bu millet semere alışmış durmak yok yola devam dini bütün türkiye islam dedimi oylarınınada paralarınıda verirler ama islamın ne o9ldugunu bilmezler düşünün neden islam ülkeleri berbat kotu geri bilimden uzak neden düşündünüzmü dini bütün müslüman ülkemmm ne insan hakları var ne kadına saygı var nevar bu islam ülkelerinde neyi güzel neyi diger dinlere gavur derler islamiyet enson dinya en dogru din digerleri yalan en son dinde sen bu dini tam biliyonmu islam nedir biliyonmu babam kılıyo anam oruc tutuyo bende yaparım buyuklerım ne ıse bende onu yaparım hiç araştırdınızmı okuyup mantık yuruttunuzmu ama artık geri dönulmez yollarda çünkü neyaptıgını bilmiyorlar artık denizdeki balık nebilir karadaki yaşamı ne bilir bilmez tabi memeleket satıldı tyyb müslümanya o dogruyu yapar ama milletin malını yahudiye satar ahhhhhhh ahhhhhh isyan etmek istiyorum isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

git bi araştır havaalanında yer açmak istiyorum de arkana amerikayı almana gerek yok bunda, bak bakalım maliyeti neymiş, ondan sonra takılıdığın mısırcılıktan kurtulabilirsin belki

sen ararştırmışsın sanırım peki yardım et bana bende açıcam sandvich standı kime başvurmam gerek ?? ödemeyi nasıl yapıyoruz ?? sözleşme şartları neler ?? kira bedeli nedir? ENGİN TİCARİ BİLGİNDEN faydalanmak istiyorum dostum yardımcı olurmusun?

sen ararştırmışsın sanırım peki yardım et bana bende açıcam sandvich standı kime başvurmam gerek ?? ödemeyi nasıl yapıyoruz ?? sözleşme şartları neler ?? kira bedeli nedir? ENGİN TİCARİ BİLGİNDEN faydalanmak istiyorum dostum yardımcı olurmusun?

yakın çevrenden açan insanlar yok ise, başkanlarınıza sorun onlar yardımcı olur, olay milleti sömüren bu insanların rant sağlamaları iken konuyu çarpıtmanın mantığını algılayamıyorum bu notada yetersizim. bu kadar ülkeme düşkünüm, iyi dürüst ve namuslu insanlara çamur atıyorum oturduğum yerden, şu vatana hizmet edecek helal insanları talep ediyorum kendi adıma, bu sömürgeleştirme ve rant kimin işine gelir, adam senin hakkını alıp kişisel çıkarlarına yönelecek sende altının terini helal edeceksin, ben dinim için, bu ülke için seve seve canımı veririm ama bunlar baştayken hangi din hangi ülke için savaşıcaz? :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Geri