alın size gerçek hayattan bir vahşet !!! +16

daha önce izlemiştim o yüzden bir daha izlemedim. bunun adı şerefsizliktir. nasıl kıyıyorlar bu hayvanlara. İşte Kadınlar bu kadar acımasız. ben bu görüntüleri gördükten sonra böyle bir şeyi giymezdim bile

ya günümüzde yapay kürkler yapılıyor.neden onları kullanmazki bu kadınlar.hava atacaklar ama yapay kürkle hava mı atılırmış canım!caniler!ulan madem iilede kürkü alacan bari zavallı hayvanı öldür de öyle yüz derisini hiç olmazsa acı çekmesin!

allah belasını versin bu güzelim hayvanlara bu işkenceleri çektirenlere o kürk giyen kadınların hepsi ölsün .... GÖZDE

:angry Bunu Yapanlara KÜfretmİyorum Sadece Allaha Havale Edİyorum.unutmasinlarkİ Bu DÜnya Fanİ Yarin O MahŞerde Bu Zavalli Hayvanlar Bu İnsanliĞini KaybetmİŞ KİŞİlerden Allahin KarŞisinda Hesap Soracaklar.gÜnahtir Yaziktir Ya İnsanlik ÖlmÜŞ Artik Ne Dİyeyİm Allah Versİn Cezalarini Ötekİ DÜnyada YÜce Allahim Sen Bİlİrsİn SEN BLDİĞİN GİBİ YAP BU ŞEREFSİZLERİ

daha önce izlemiştim...çinliler yapıyor bunları galiba...topunun köküne kibrit suyu...!!!

aynı davranışı o şerefsizlerede yapmak gerek

insan böyle şeyleri izleyince kim insan kim hayvan biraz düşünüyor.Ne denilebilirki insanlığımızdan utanmamız lazım.

Geri