alın size gerçek hayattan bir vahşet !!! +16

Gizli Takipçi

New member
Reaction score
0
arkadaslar mankenlerın ustundekı o kurkler nerden nasıl elde edılıyo gormek ıstıyosanız www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ bu sıteyı tıklayın.bıraz bekledıkten sonra bır vıdeo acılcak ızleyın.ıcınızden adamlara etmedıgınız kufur kalmayacak.resmen canlı canlı hayvanların derılerını yuzuyorlar.
alıntıdır...

önceden izlemiştim.İnsanın kanını donduruyor.Bu kadar olmaz

Daha Öncede Buna Benzer Birşey İzlemştim Tam Bir Vahşet

daha önce izlemiştim bunu. o şerefsizlerin derilerini de aynen ööle yüzmek gerek.

Cok KOtu Bise yaa, millete insanlik kalmamis...:(

bunu en çok yapan ülke paris , rusya . bi de barbar diyolar bize gerçi bizim ülkede de bunları giyen , çanta olarka kullanan var . onlar da salak işte

sakin olalım kötü söz yasak...

Daha önce izlemiştim ve fazlasıyla küfür etmiştim..ama senin hatırın için yine ediyorum yetmez bunlara

canlı canlı bu adamları yüzerken bu küfürler edilebilir

harc kardeş . haklısın ama sitede sadece erkekler yok bayanlar da var . o yüzden üstü kapalı biçimde yapsan iyi olur

daha öncede forumda butarz video verilmişlti ozaman cok saydırmıştım küfürleri ehhh senimi kırcam tekrar izliyeyip bu vahseti yapanların kulaklarını cınlatırız saol!

onun bunun evlatları işte aynısını onlara yapıcaksın aynılarını böle şerefsizler

yuhh insanlık ölmüş kardeşim ya

serefsızler bunları benım elıme verecekler bende onları bu hale sokacam tobe tobe sınırlerım zıpladı yawww :mad:

arkadaslar ıster kabul edın ıster etmeyın gezegenın uzerınde dolasan canlıların
en alcagı en acımasızı en asalıgı ınsanoglu...Allah bunu yapanların vede o kurku gıyerek bu vahsete ortak olanların belasını versın.ınsanlıgımdan resmen utandım

ya bu kadar masum hayvanlara nası kıyıyolar yaa....insan diil bunlar...çıkartıcan onlardan bi tanesinin derisin soyucan heriflerin anlarlar belki nası bişey olduunu...bölelerine yaşamak günah...o hayvan benim gözüme bi kere baksa kıyamam ben ona beeee :(

ya bu kadar masum hayvanlara nası kıyıyolar yaa....insan diil bunlar...çıkartıcan onlardan bi tanesinin derisin soyucan heriflerin anlarlar belki nası bişey olduunu...bölelerine yaşamak günah...o hayvan benim gözüme bi kere baksa kıyamam ben ona beeee :( allah hepsinin belasını versin...inşallah aileleride acı çektirile çektirile öldürülür katledilir beter olsun inşallah onu yapanlar o***** çocukları

Geri