alın size gerçek hayattan bir vahşet !!! +16

üff beee nasıl görüntüler onlarr içim mahvoldu ama çekerler daha dünya da

Biz Türküz Kimseden Korkmayiz Allaha şükür Bu Insanlara Müthiş Sinirlendim O Halde Bile Elime Geçirsem Işkence Yapmam Direk Kafasini Koparirim Ya Bunlar Insan Kiliğina Girmiş şerefsiz Dinsiz Imansizlar Bunlar Para Için Kendi çocuklarinin Bile Derisini Yüzerler.

böyle vahşice davranıp insanız diye ortada geziniyorlar!o canlı canlı derilerini yüzdükleri hayvanlar onlardan binlerce kez daha değerli Allah bunlar gibileri islah etsin başka bi şey demiyorum...

zevk için bunları yapmak tam bir vahşet daha önce izleyip küfretmiştim ama edilen küfürler az bile bunlara

abi oolmas böle yaaaaaaaa
lem canlı canlı yüzüyolar...
varya bu adamların öbür dünyada yeri yatagı yoq yaaaa....
allahım sen büyüksün....

Tek Kelime İle İnsanlık Dışı

aslında bi öldürme sitilleri yanlış yoksa bunları yiyolar kötü değil o kdar

Allah bu heriflerin hepsinin belasını versin bakarken insanlığımdan utandım yuh artık oha çüşş küfür yazmıcam siz anlayın ne kadar küfür varsa alayı.....anlayın......yani gece vakti sinirlerim bozuldu...Allah hepsinin belasını versin...

bunlar insan değil gercekten.ya o ne bicim bi öldürme şeklidir öyle.hayvan daha ölmemiş derisini yüzüyo.bu görüntülerden sonra aynı şey devam ediyomu cok merak ediyorum.umarım bir cözüm bulmuşlardır.

yazıklar olsun ya. böyle insanlık olamaz olmamalı yav. ne desem bilmemki. yazıklar olsun diyorum sadece. öbür tarafta onların halini düşünemiyorum valla.

A.Q BEN BU insanların naasıl kıyıyolar ya onlara içim gitti wallaha yazık yaa onlarda can :'(

olmaz bu kadar ya peki bu görüntülerden sonra bu adamlara bi ceza felan gelmiş mi haberiniz varmı ya aynısını bu adamlara yapsalar bi dah kimse yapmaz böyle bisey insanlık ayıbı bu!!!!

Geri