Alın Size Kürtdüztan..!

süper eline sağlık ne mutlu türküm diyene

Güzel olmuş....

Bu Bölümde Son Zamanlarda Gördüğüm En Güzel Konu

Teşekkür Ederim....

Ne mutlu size :)

Yanlış anlamayın bende Elhamdülillah Osmanlı torunuyum ve Türküm ama ne mutlu hakedene daha doğru buluyorum..Atalarımız mutlu olmayı hak ediyorlardı biz ise batının oyuncağı olduk :(

Şiir çok güzel kardeş paylaşımın için sağol..Herhalde yazar HİDDETİ olsa gerek?

Kiniyorum

"AHA SİZE KÜRDİSTAN" BAŞLIKLI ŞİİRİMİ BU SİTEYE ALIP DA ALTINA ŞAİRİ OLARAK İSMİMİ YAZMAYANLARI KINIYORUM.

Kim. Müh. Fikret OĞUZTÜRK

ne
mutlu
TÜRK ÜM
diyene

yapmayın arkadaşlar bu şekilde bazı mihrakların emellerine ulaşmasına neden oluyorsunuz. Bu bir etnik ayrımcılık hareketidir . bakın Orada 5-10 bin pkk militanının veya onun destekçileri ile birlikte olan bir milyon kişinin düşüncelerine kürdistan hayallarıni kürtler deyip bütünhepsini hedef alıyorsunuz.
Benim bir sürü kürt arkadaşım ve urfadan diyarbakırdan bunlar ya askerlikten yada üniversiteden ve senden benden daha çok bu ülkeyi seven insan bunlar ne pkk ile neden başka bölücü bir örgütle işleri var bunların.ve bunlar gibi bir sürü insan var niye hedef kitle alıyorsunuz bu şekilde
Zaten amerinakının istediği de bu değilmi veya dış güçlerin veya iç güçlerin bu şekilde bir ayrım gayrim oluşturmak değilmi bunlar değilmi 1970 lerde ASALA,TÜRK 1970lerde solcu sağcı , 1980 lerde pkk , 1990 larda dinci laik, amaç belli arkadaşlar ülkeyi bölmek her halikarda
hiç bir zaman emellerne ulaşamayan bu güçler bu şekilde ülkeyi ele geçirmeye çalışıyorlur düne kadar hiç birşeyimiz yokken şu anda özel tvlerne televolelerin sayesinde ne kızlarımız kaldı , ne ailelerimiz artık yavaş yavaş avrupalılaşıyoruz modernleşme adı altında afedersiniz kızlarımız erkeklerimiz artık cinselliği veya afedersiniz seksi normal bir olay olarak görmeye tamamıyla batılılaşmaya başladı. Yarın bir gün ülke bir buhranda savaşta bunlar bize nasıl yansıyacak ,
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE GEL, bu ülke sadece türklerin gayretiyle kurtulmadı. bunların içinde KÜRTLER, GÜRCÜLER,ARNAVUTLAR,MANAVLAR, ÇERKEZLER,LAZLAR VS VS de var,
yarın kürtlerle iş bittikten sonra lazlar la da sorun çıkarsa vey çerkezlerle aynı şeyi de onlara mı yapcaksınız, Topu topu öz ve öz kaç tane türk var bu ülkede biz bir bütünüz
SELAM VE DUA İLE
BEN MOD ARKADAŞTAN BU KONUYU KİLİTMELERİNİ İSTİYORUM.

ne mutlu türküm diyene ne mutlu pkklı si..ne

Biraz sağduyu sahibi olan insanlar olayın veya şiirde anlatılanın manasını
biliyordur.Birisi hariç.

Ne mutlu Türküm diyene.

Geri