Alevi dedelerinden Sav'a tepki: Özür dileme meziyetini bile gösteremedi

herkes sava odaklanmış ama yaşlı adamdan bahseden yok tuhaffffff

Nasrettin Hoca boşuna dememiş -Hırsızın hiç suçu yokmu? diye

yaşlı adam hacca gitmek için dilencilik yapıyor ve adamın suçu yok öylemiii?

bu adam kim? fetullahçı olabilirmi? fetullahçıların her yere sızma çalışmaları malum değilmi?

biri size gelip hacca gitmek için dilense nasıl tepki verirsiniz?
,
şahsen bana böyle bir bunak denk gelse pek hoş davranmam?

--
eviyesizce yazmışsın. ya şu beyinlerinizle atatürkçüyüm demeyin kendinize.
Senin akli dengen yerinde değil öyle bi bunalıma girmişsinki her namaz klılanı fethullahçı görüyon. derdin ne hacca gidenle namaz kılanla ? senide yiyip yutucak bigün kara toprak milletin arkasında gıybet edip günaha girme tabi günahın ne olduğunu biliyosan :) ne arsız adamlar var ya

bundan sonra özürleride kendilerinin olsun . ama cevaplarını vrcek elbet halk.

Bir sosyal demokrat olarak, Sav'dan utanç duyuyorum açıkçası.

Üzüldüğüm nokta ise, geçmiş seçimde milyonlarca kişinin mecburiyetten bu adamlara oy vermiş olması..

Alevi dedeler chp ile uğraşacaklarına biraz akp nin vaadleri ve yapamadıkları ile uğraşsınlar.

Madımakta kendilerini yakan zihniyet şuan akp nin altyapısını ve milletvekili portföyünü oluşturmakta.
Ve ne yazıkki bazı aleviler sırf tepki için akp ye oy verdiler.
Yaptıkları bu hatayı tekrar degerlendirsinler ve özellikle şu günlerde din üzerinden demogoji yapmasınlar.

:vur:vur:vur
CHP ye verdiğim oylar haram olsun ....
AKP nin bu derece büyümesine , Türbanın bir Dünya meselesi haline gelmesine, Türkiyenin parça parça satılmasına ve daha nicelerine sebep, CHP NİN DEĞİL DENİZ BAYKAL ın çok kötü bir parti lideri olmasındandır. Adamda liderlik duygusu yok Muhalefet olmaya razı. AZ OLSUN BENİM OLSUN düşüncesi hakim. onu partiden atmak mümkün değil çünki vatandaş olarak partili olarak bir şey söyleme yada yaptırma yollarımız kapalı satın almış delegeyi öttürüyor düdüğü...
İLK SEÇİMLERDE CHP Yİ MECLİS DIŞI BIRAKAMAZSAK DENİZ BAYKALDAN KURTULAMAYIZ DOLAYISI İLE AKP DEN KURTULAMAYIZ. CHP MECLİS DIŞI KALINCA DENİZ BAYKAL GİDER ÇÜNKİ O BUNA ALIŞIK. LÜTFEN OYLARINIZI CHP YE VERİRKEN TÜRKİYENİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜN...CHP TABANA VURMADAN TAVANA CIKAMAZ .
Kime oy verirseniz verin ama bu seçimde CHP yi kurtarmak için lütfen tabana vurdurun ki kurtaralım partiyi

--
eviyesizce yazmışsın.

ya şu beyinlerinizle atatürkçüyüm demeyin kendinize.

Senin akli dengen yerinde değil

öyle bi bunalıma girmişsinki her namaz klılanı fethullahçı görüyon.

derdin ne hacca gidenle namaz kılanla ?

senide yiyip yutucak bigün kara toprak milletin arkasında gıybet edip günaha girme tabi günahın ne olduğunu biliyosan :) ne arsız adamlar var ya

haydaaa......

-seviyesizce yazan benmiyim?konu hakkında yorum yapacağına kişisel saldırı yapan benmiyim?

-zoruna gitmesin sevgimiz sanada yeter gel sende Atatürkçü ol...

-akli dengem yerinde olmayabilir ama sevdimmi tam severim köküne kadar yani deli gibi severim sonra beni deli sevdi dersin...

-her namaz kılanı hacca gideni fetullahçı gördüğümü nerden çıkardın merak ettim doğrusu yoksa bu senin yaptığın iftiramıdır.

-toprak benide senide yutar tabiki bana gıybetten bahsedip sonra iftira atıp çekiştiriyorsun bu ne lahana bu ne havuç turşusu bune dolma biber bune köfte bu ne mercimek çorbası....

sana tavsiyem git bi ruh doktoruna senle ilgilensin
erenköy ruh hastanesinde Turgay Kasap ı tavsiye ederim...

haydaaa......

-seviyesizce yazan benmiyim?konu hakkında yorum yapacağına kişisel saldırı yapan benmiyim?

-zoruna gitmesin sevgimiz sanada yeter gel sende Atatürkçü ol...

-akli dengem yerinde olmayabilir ama sevdimmi tam severim köküne kadar yani deli gibi severim sonra beni deli sevdi dersin...

-her namaz kılanı hacca gideni fetullahçı gördüğümü nerden çıkardın merak ettim doğrusu yoksa bu senin yaptığın iftiramıdır.

-toprak benide senide yutar tabiki bana gıybetten bahsedip sonra iftira atıp çekiştiriyorsun bu ne lahana bu ne havuç turşusu bune dolma biber bune köfte bu ne mercimek çorbası....

sana tavsiyem git bi ruh doktoruna senle ilgilensin
erenköy ruh hastanesinde Turgay Kasap ı tavsiye ederim...

--

Ya işim yokda sanamı iftira atıcam , milleti çekiştirip duruyorsunuz buda gıbettdir gıybette günahdır, ben sana öleceğini ölümü hatırlattım sen lahana çorbasından havuçdan bahsetmişsin. senin denileni anlamakda zorluğun olurken bana ruh hastanesinden doktor önerme, ben atatürkçüyüm dostummerak etme senin gibi onu ilahlaştırmıyanlardan hemde, sen ve senin gibiler atatürkçüülüğün arkasına saklanmış ama milliyetçilikle alakası olmuyanlardansın, avatara atatürk resmi koymakla olmuyo :) daha ATA'yı benimsiyememişsin , herfie bişey yazdık form'un aşçısı kesildi başımıza yemek tarifi vermiş herif havuç turşusu mercimek çorbası :D zuahaha sen yemek tarifi felan ver kafan onlara basıor ahuahha :D hatta aşçı elbisesi giy formun bayanlar 'bölümünde hem yemek tarifi ver hemde dedikodu yap nıhahaha :D anca o işe yararsın zaten :)

Geri